به من یا javadeyousefi :31::31::31:نقل قول:
به من یا javadeyousefi :31::31::31:نقل قول:
فکر نمی کنم این جوری بشه از دوستانی که داشتن پرسیدم این جوری نمیشه فکر نکنمنقل قول:
نه دوست عزیز کی گفته قسمت چرخان لق میشه و از ریختو قیافه میوفته.نقل قول:
یکی بگه ار اخر کدومش بهتره؟
100% معلومهنقل قول:
5700
آخه شما امکاناته 5700 رو با ان70 یکی میدونین؟
دوستانی که می گن 5700 بعد از یه مدت نه چند سال پنل چرخونش لق می شه یه منبع محکم و معتبر بدن که این مورد رو تایید کرده باشه !
فکر نکنم اینطوری باشه
من تا حالا ندیدم این مشکل به وجود باید
5700 سیمبیانش جدیدتره
ولی ان70 موزیک باتری بهتری داره
دوست من، تمام گوشی هایی که حالت کشویی یا مثل ۵۷۰۰ هستند بعد از ۳-۴ سال یا خیلی سفت می شند یا اینکه خیلی شل! طبیعی هم هست، تفنگ که نمی خرید گوشی هست و چند قطعه ی حساس! ولی بحث اینه که تا اوون موقع که این بخواهد لق بشه،شما فکر تعویضش افتادی! مگه چند سال می خوای دستت باشه! نهایتش ۳ یا ۴ سال هست دیگه! اوون موقع این گوشی که نه n95 هم می شه ۱۱۰۰ الان! n70 سرعتش کم نمیشه! سرعتش کم هست!نقل قول:
ضمن اینکه من خودم ۵۷۰۰ ندارم ولی تا الآن جایی نخوندم که مثلا بعد از چند ماه مشکلی براش پیش اوومده باشه، پس حرف شما رو تایید نمی شه کرد.
باز هم میگم،N70 واقعا گوشی خوبی هست ولی نه برای الآن که برای دوران خودش!
------------------------
ویرایش شد.
------------------------
حذف شد.
------------------------
دوست عزیز نظر تئوری ندید !!!نقل قول:
از نظر تئوری خیلی فرضیه هارو می شه تایید کرد
تجربه 3250 رو ببینید...چند ساله تو بازار هست؟؟؟ایا جایی شنیدید که اینطوری بشه؟؟
چند ساله که گوشی های اسلایدی تو بازار هستند؟؟تاحالا کدومشون رو دیدید که لق شدن و با یه فوت بالا و پایین بیان؟؟؟
نظر تئوری رو ملاک قرار ندید...
دوست من، من هم گفتم تا الان جایی نخوندم، ولی خود من برای ۵ سال یک ۷۶۵۰ داشتم، که این اواخر واقعا برای باز کردنش باید به گوشی فشار می آوردید، سفت شدن طبیعی هست تئوری نیست! شما خود گوشی رو هم بعد از ۳- ۴ سال نمی تونی با اولش مقایسه کنی، چه برسه به قطعاتی که در فعالیتی مثل اینگونه اعمال هستند، حالا من لق شدن رو نمی دوونم ولی خودم تجربه ی صفت شدن گوشی رو دارم.نقل قول:
در ضمن لق شدن رو به یک فوت بالا رفتن نمی گن:46: شاید به یکم روان شدن هم بشه گفت لق شدن!:31:
به هر جهت گوشی های الآن خیلی ظریف هستند کمی بد رفتاری می توونه کار رو تموم کنه!
یکی از دوستانم n73 رو خیلی نرم زد زمین (n73 شاتر مکانیکی داره)شاتر دوربین از کار افتاد بعد کلی گله داشت که این چه گوشی هست!!! در حالی که آیا کسی رو دیدید دوربین مثلا سونی خودش رو بزنه زمین! فکر کنم باید یکم نوع رفتارمون هم با گوشی ها عوض شه دیگه ۶۶۰۰ یا همون ۷۶۵۰ من نیست که بزنید زمین و بعد بگید نوکیاست!!!:46:
در کل حرف شما رو هم قبول دارم و گفتم من ۵۷۰۰ رو تا الآن حتی دستم هم نگرفتم جز یکبار در نمایندگی نوکیا!:31:
سلام
ببینید خود شرکت های گوشی سازی می گن که هر یوزر به طور استاندارد هر 15 ماه گوشیشتو عوض می کنه...یعنی اینکه شما تا 15 ماه لذتت رو از گوشی می بری مگر اینکه اصلا برات گوشی مهم نباشه که چی مدلش هست و فقط می خوای باهاش جواب چهارتا ادم رو بدی
هر گوشی اسلایدی و چرخشی هم روان می شه..روی اول 5700 که گرفتم خیلی سخت بود اما الان نسبتا روان شده...ولی از این حد روانی که دو سه روز اول شد دیگه روان تر نشده و لق هم نمی شه...چون 270 درجه بیشتر نمی چرخه...اگر 360 درچه می خرید بله...لق که چه عرض کنم پنکه می شد !!
ببینید این گوشی ها توسط Tester ها تست می شن و خود شرکت نوکیا هم اینقدر احمق تشریف نداره که پیش خودش همچین فکری رو نکنه که بعد از یه مدت گوشی ممکنه اینطوری بشه یا نه
گوشی های امروزی هم همشون نازنازی تشریف دارن...دوست شما N73 رو انداخته ... جرات داره K800 رو بندازه...وقتی که فلاش زنونش تعطیل شد و فهمید که خرجش خیلی زیادتر از این حرفاست اون موقع متوجه اینکه می شه که گوشی برای زمین انداختن نیستش
من دوستم فقط یه بار گوشی K800 از دستش افتاد و وقتی پیش تعمیرکار برد و تعمیرکار بهش گفت که اگر بندازیش اینقدر خرج فلاش می شه .. یه هفته ای رفت گوشی رو فروخت !!! بهش گفتم چرا فروختی گفت من جنبه نگهداری از گوشی رو ندارم...پول خرجش هم ندارم .... الان یه K750 داره !!!!
بله ماله منم از اولش روان تر شده.نقل قول:
ولی خداییش از تو سونی اریکسون هیچی مثل 810 750 اینقدر محکم نبوده
و تو نوکیا 6600
با سلام
5700 گوشی زیبایی هست و عیبش هم همان سیستم عامل 9.2 سیمبین است که برنامه ها را باید در آن ساین کرد. تا ریخ نرم افزاری دارد و بعد از مدتی تاریخ مصرفش تمام می شود . باتری آن سری جدید نوکیا است در ضمن در آزمایشی که در بالا آوردن یک فایل تصوریری 20 مگابایتی 3gp از آن گرفتم در مقایسه با N70 l موزیک باید به استحضار برسانم :
1- باتری N70 عمر بیشتری دارد .
2- کیفیت دوربین بهتری دارد .
3- فلاش قوی تر و چراغ قوه بهتری دارد.
4- سیستم عامل آن با توجه به قدیمی بودن ، احتیاج به ساین کردن ندارد و براحتی نرم افزارهایی که روی آن نصب می کنیم تا انتهای عمر گوشی روی آن می ماند .
5- شما در صورتی چند فایل mp3 و چند فایل فیلم را با هم اجرا کنید . در این امتحان باز هم N70 موزیک سربلند بیرون می آید با توجه به اینکه اندکی کیفیت تصویر آن پائین تر است .
6- N70 موزیک گوشی سنگین تری است و صدای آن از 5700 کیفیت پائین تری دارد .
7- ویروس های جدید روی N70 عمل نمی کنند چون سیستم عامل قدیمی دارد و براحتی با کامپیوتر قابل ویروس کشی است .
در پایان اگر می خواهید گوشی بخرید که هیچوقت دل شما را نزند - N70 موزیک بهترین انتخاب است .
داداشمون رو باش بعد از این همه رجز خونی ،10تا صفحه جر و دعوا تازه میگه n70 چون قدیمی تره بهتره
بابا ایول ، تو دیگه کی هستی.
من که میگم 5700 . در ضمن نرم افزار های 9.1 هم بهش می خوره. ساین فقط برای نرم افزار های مخصوص 9.2 هست.
کجا رفتین؟ یکم پست بدین!
نقل قول:
ببخشید از کی تا حالا 320 در 240 شده VGA؟:13:
درسته من هم موافقمنقل قول:
ممنون! در ضمن دکمه های پخش موزیک 5700 خیلی عالیه!نقل قول:
خوب معلومه!5700!هیچی کم نداره!
درسته دکمه های پخشش واقعا حرف ندارهنقل قول:
دوست عزیز :نقل قول:
نتایج آزمونهایی که در کارگاه PC magazine انجام شده ، مقایسه مبنایی بین این دو گوشی در سایت GSM ، بهمراه آزمایشهایی که خود من روی این دو گوشی انجام دادم . در این موارد خلاصه شده بود که به اطلاع رسید.
در سایت نوکیا هم به این مطلب که گوشی های سری N ، پرفشنال هستند اشاره شده است .
در ضمن من چنین مطلبی را بیان نکردم که ( n70 چون قدیمی تره بهتره ) .
لطفا نوشته هایتان را بر اساس مبانی علمی مطرح کنید .
با احترام
ممنون احسان خان...در ضمن خوش اومدی.
فکر نمیکنید چت روم شده؟
این دوستمون تا حالا گوشیشو خریده
اگه قسمت پایین 5700 خراب بشه میشه درستش کرد؟
ویرایش شد 123456
خراب نمیشه که بخواهی درستش کنی!!!
6120 دقیقا امکانات 5700 رو داره قیافش خیلی بهتره هنوز واگیر دارنشده
وفقط ایفرارد نداره.
اسکرین:16m.color
پشتیبانی فناوری hsdpa
به نظر منم 5700 عاليه از همه نظر .كيفيت صدا .بلندي .قشنگي و از همه مهمتر جديدتر بودن و سرعت گوشي و و و ...نقل قول:
راستي 6120 همچين زيادم قشنگ نيست راستي ميشه برتري 5700 نسبت به 6120 رو بزرگتر بودن صفحش دونست پس دقيقا عين اون نيست ....
من یه گوشی که قیمتش یه هوا پایین تره معرفی کردم که دستش بازباشه.نقل قول:
در ضمن گوشی کلاسیک با این امکانات بااین قیمت کم پیدا میشه.
سرعتش بیشتره هوشمند هم هست امکانات مهمی هم که 5700رو تو دهن هر کسی انداخته دارا میباشد
در مورد قیافه وظاهر گوشی بیایید سلیقه ای عمل نکنیم ومنافع جمع رو محترم بدونیم .
تا ببینیم نظر در خواست کننده چی باشد.
در مورد سليقه موافقم !نقل قول:
اگه يه كم دقت كرده باشي منم گفتم به به نظر من اينطوريه ...
بزارين رو تعصبي كه نسبت به اين گوشي دارم ولي واقعا به نظر من اينطوريه !!!
اگه اینجوری حساب کنیم من نمیدونم به کدومشون در زیبایی رای بدم
به نظر خودم هم هر دو تاشون خوشکلن
خوب اگه اینطوریه پس هر کی هر کدومو گرفت پشیمون نباشه که چرا اون یکی رو نگرفت ...نقل قول: