ببین این طوری توضیح بدم که من برای طراحی یک مدار برق این را میخواهم در این مدار 2 کلید هست که با هم سری هستن من می خوام تا کلید 1 را نزدن کلید 2 وارد مدار نشه و نشه اونو زد
Printable View
ببین این طوری توضیح بدم که من برای طراحی یک مدار برق این را میخواهم در این مدار 2 کلید هست که با هم سری هستن من می خوام تا کلید 1 را نزدن کلید 2 وارد مدار نشه و نشه اونو زد
خب اون مسئله فرق ميكنه.حالا اگه شمادقيقا بگيد چي ميخواهيد شايد يه كاريش بشه كرد
دو فريم طراحي كن .در فريم اول كايد 2 رو غير فعال كن در فريم دوم فعال.با زدن كليد 1 به فريم 2 بره
نمیشه باید هر دوتا شون از اول دیده بشن لطفا اکشن اسکریپتشم بنویس
ممنون منتظرم
آره خوب بود حال میخوام که با زدن کلید 1 اتوماتیک 2 وارد بشه
اكشن خاصي ندارهو خيلي سادست.هر دو هم در فريم اول ديده ميشن ولي در اصل كليد 2 در فريم 1 غير فعال هست و به جايي لينك نيست
اينجا جاي اين بحث نيست.به وسيله y!messenger با من تماس بگيريد يا در تاپيك رفع اشكال موضوع را مطرح كنيد
توی رفع اشکال مینویسم
نیومدی elfinجان
milad-poorrajab جان لطفا در دادن پست دقت كن و پستهاي پشت سره هم نده - اگر مطلبي يادت رفت مي توني پست تو ويرايش كني و در ادامه ي پست قبلي مطلبي رو كه فراموش كردي اضافه كني ! elfin-d جان شما هم ...
ممنون ميشم !
تو تاپیک من تخلف ممنوع
باشه
مهدی جون اگه می تونی این تاپیک رو یه نمون ویرایش کن 10 صفحه شده !!!!!
staywithme جان من ا جازه ويرايش پستها رو ندارم - فقط مدير ! شاهين كينگ !
سلام!
ببخشيد اگر ميشه لطفا هر کسی كهflash اموزش داد یک نسخه هم به من میل کنه به ادرس زیر:
fatfmale.yahoo.com
خیلی ممنون
fatemeh malekan هر وقت تو اين تاپيك پست داده شه ! اتوماتيك براي شما يه ميل مياد با عنوان انجمن ها P30World Forums
ديگه نياز به كسي نيست كه براتون ميل بزنه !
اقا من يه برنامه توپ داشتم كه مي تونستي با هاش swf رو وارد محیط فلش کنی و هر تغییری که می خوای روش انجام بدی ... فقط اسم این یادم رفته واسه همین نتونستم سرچ کنم اگه قبلا توضیح دادین ببخشید که ذوباره می پرسم ..... لینک دانلوذشو کسی داره بذاره.....
من عشقم فلشه!!!!
اسم اين برنامه هست:swf decompailor.توي download.comبگردي پيدا ميكنينقل قول:
نوشته شده توسط pishy
elfin جان جواب پیام من را هم بده
مرسی تاپیک توپ داره جلو میره
مهدی جون قرار بود آموزش بدی چی شد ؟؟؟
سلام به همه لطفا بگيد چرا از هر گفتگويي بصورت تكراري تو اين تابلو هستش بعدشم من هم مي خوام فلش رو از اول و از پايه ياد بگيرم ممنون مي شم اگه از اول ياد بدي
سلام به هه
منو اونایی که دیدن می شناسن امروز رو فرم نیستم واسه همین مختصر می گم بعدن اگه ابهامی بود بهم بگین تو همین تاپیک تا راهنمایی تون کنم :
1 یه فریم ایجاد کنید اون چیزی که می خواید به چرخه رو بزارید توش بعد یه فریم دیگه ایجاد کنید واسه ی راحتی کار از منو ی ویندو پنجره ی transform رو باز کنید حالا تو فریم دومی اون چیز رو کوچیک کنید یعنی فقط اون دو تا فلش افقی در هنگام تغییر عوض شه اصلا من که این همه منو رو باز کردم افقی رو بزارید رو 20 بعد یه فریم دیگه ایجاد کنید و اون چیز کوچیک شده رو انتخاب کنید حالا مراحل زیر رو دنبال کنید
modify > transform > flip حالا یا هریزنتال یا ورتیکال هرکدوم که دوست دارین .
یه فریم کلیدی دیگه و یه فریم دیگه که بزرگ شه تو اون آخری توجه کنید یه بین همه ی فریم ها بجز اونی که فلیپ شده رو باید موشن کنید و همه بجز فریم نام برده باید از هم فاصله داشته باشن این فریم ی که گفتم از هر دو طرف به دو فریم دیگه چسبیده .
حالا بر عکس این کارا رو یه بار دنبالش انجام بدین .
حالا هم واسه دیدن کار کنترل و اینتر
این آموزش بید در ضمن آجی جان از اول تاپیک بخون از پایه قوی می شی
نمونه کار هم دارم اینا ها البته واسه آموزش بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شاهین من لیست رو به هتون دادم یه کاری از خودت در وکول دیگه
با سلام به شما.
در رابطه با آموزشي كه در مورد چرخيدن جسم به صورت 3 بعدي اگر مي شود يكم بيشتر توضيح بده (يعني به صورت مرحله به مرحله )من همانطور كه مي دوني به اين آموزش نياز دارم .
حتي براش يك تاپتيك جديد باز كرده بودم.
اگر اين كار را انجام بدهي و يكم بيشتر توضيح بدهي ممنون مي شم.
با تشكر از شما حميد.
اقا حمید گل من که آموزش دادم دیدی اگه بخونی ش وا ضح هست کافی ه بخونی ش هر جا که مشکل داشتی بگو
در واقع یه خطا ی دیده که با کمی خلاقیت بهش بدون آموزشش هم میرسی
دوست عزيز ،در همون تاپيك خدمتتون عرض كردم كه فلش قابليت 3Dنداره مگر به كمك اكشن كه در ايران من كمتر كسي رو ميشناسم كه بتونه اين كار رو بكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط atehsaz
اسانترين راه استفاده از نرم افزارswif 3dهست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الفین یعنی می گی من اشتاه کردم
پسر خوب اونی رو که من نوشتم رو بخون متوجه می شی سه بعدی در کار نیست یه حقه ی سادست که هر کی ببینه فکر می نه سه بعدی ساختی در حالی که دو بعدی ال اصله همین تو بخون
خيلي عالي آموزش ها اما ديگه توي تموم آموزش هاي فلش رسم بر اينه كه در ژايان آ/وزش سوس آموزش رو همن براي دانلود ميزارن
در هر صورت موفق باشيد
اقا ساوش آخرین آموزش سورس داره
سلام.
توي اين مقاله قصد داريم تا آموزش ساخت ساعت عقربه اي و يك توضيح اجمالي در رابطه با ساعت هاي ديجيتالي داشته باشيم.
ساخت ساعت ديجيتال :
ابتدا يه سند جديد باز كنيد و يك تكست فيلد ايجاد كرده و اون رو در حالت Dynamic قرار بديد و در قسمت var تايپ كنيد : clock
حالا با زدن كليد هاي Ctrl+F8 تكست فيلدتون رو به يك MovieClip تبديل كنيد :
حالا اين اكشن ها رو به مووي كليپتون متصل كنيد :
onClipEvent (enterFrame) {
time = new Date();
hour = time.getHours();
min = time.getMinutes();
sec = time.getSeconds();
clock = hour+":"+min+":"+sec;
}
اين اسكريپت در هر فريم يك آبجكت تاريخ خالي درست مي كند و فلش هم تاريخ هاي خالي را از كامپيوتر كاربر مي گيرد و ساعت ، دقيقه و ثانيه را به ترتيب در متغير هاي min ، hour و sec قرار مي دهد و سپس ان را در متغير clock ذخيره مي سازد ... حالا بايد ساعت شما كار كنه (دقت كنيد كه چه رنگي براي تكست فيلد تون انتخاب كرديد)
ساخت ساعت عقربه اي :
اين ساعت هم مانند ساعت ديجيتال ساختار مشابهي داره و فقط به جاي اينكه ساعت و دقيقه و ثانيه رو توي تكست فيلد نشون بده ، عقربه ها رو ميچرخونه ...
يك مستطيل باريك روي صفحه ايجاد كنيد و به يك MovieClip تبديلش كنيد بعد دو بار Duplicate ش كنيد (Ctrl+D) حالا شكل ها رو به هر صورتي ميخوايد در بياريد ، اين شكل ها همون عقربه ها هستن .
بعد Instance Name عقربه هاتون رو به اين شكل تغيير بديد : ساعت شمار : hourmc دقيقه شمار : minmc ثانيه شمار : secmc
حالا به محيط ويرايش Movie Clip تون بريد و شكلتون رو به طرف بالا حركت بديد طوري كه محور MovieClip تون پايين عقربه باشه :
يك دايره كوچك براي مركز ساعت رسم كنيد و به MovieClip تبديلش كنيد (فراموش نكنيد موقع تبديل موقعيت Registration را در حالت قرار دهيد) سپس اين شكل رو در مركز شكل كلي ساعتتون قرار بديد :
حالا اين اسكريپت رو هم به همون MovieClip مركز ساعت متصل كنيد :
onClipEvent (enterFrame) {
//-----------------------
_parent.secmc._x = this._x;
_parent.secmc._y = this._y;
_parent.minmc._x = this._x;
_parent.minmc._y = this._y;
_parent.hourmc._x = this._x;
_parent.hourmc._y = this._y;
analog = new Date();
hour = analog.getHours();
min = analog.getMinutes();
sec = analog.getSeconds();
hour = hour + (min/60);
_parent.secmc._rotation = sec*6;
_parent.minmc._rotation = min*6;
_parent.hourmc._rotation = hour*30;
}
در آخر كل شكلتون رو ميتونيد به يك MovieClip تبديل كنيد ...
قسمت اول اسكريپت براي مرتب سازي MovieClip هاي عقربه است به طوري كه مكان هر عقربه رو به مركز خود دايره مياره ...
قسمت دوم اسكريپت رو كه قبلا توضيح دادم قستم ، قسمت سوم هم بااستفاده از ساعت و دقيقه و ثانيه ها ، خصيصه چرخش (rotation_) عقربه ها رو تنظيم ميكنه ...
شكل نمونه :
(فايل Fla براي دريافت): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب از سایت MAJIDONLINEگرفته شده است
با تشکر از آقا شاهین که تاپیک رو ویرایش کردن ، البته من ندیدن تو این تاپیک پستی بر این مبنا داشته باشن
ابتدا شكل مورد نظر را در صحه اصلي بكشيد و سپس انرا به يك movieclip تبدیل کنید و نام انرا مثلا 1 بگذارید
داخل 1 شوید و ctrl+f8را بزنيد تا دوباره بك movie clip بسازيد و انرا مثلا 2 بگذارين بعد f11را بزنين تا libraryباز شود و در انجا وارد 2 شويد بايد يك صفحه خالي باشد حالا 1 را ازlibraryبكشيد داخل صفحه حالا به صفحه اصلي بازگرديد براي اين كار 2 بار كليك كنين اگه چيزي توي اين صفحه هست پاك كنين و 2را داخل صفحه بذارين و روش يه بار كليك كنين و اكشن زير را در داخل اكشن ها بذاريد براي نمايش قسمت اكشن ها هم كليدf9رو بزنين
onClipEvent (load) {كارتون تمومه :blush: حالا ctrl+enterرو بزنين تا ببيني چكار كردي اگه ميخواي موست حذف شه اين اكشن رو هم توي اولين فريمت بذار
startDrag(mouse1, true);
}
Mouse.hide();
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط milad-poorrajab
فكر ميكنم تكراري بود!
نه الفين جان من كه نديده بودمش
سلام
ولي تكراري بود
سلام
مي خواستم بپرسم كد هاي آماده اسكريپت نويسي رو از كجا مي تونم گير بيارم
مرجع کاملی از کد رو هیچ جا !!!
ولی از هلپ فلش می تونی کمک بگیری .
یکی این تاپیک رو قفل کنه !!
سلام
استي جان لزومي نداره كه قفل بشه
اولا من از شما خواهش ميكنم اگر خواستي آموزش بدي ،براي هر آموزش يك تاپيك جدا بده
ثانيا با فرند رقابت نكن(شوخي)
چرا از نظر من نیازه .
ولی این تویی که با کل کل داری سپم بازی در میاری !!
سلام به همه عزيزا يي كه آموزش فلش ميدن !
ببخشيد من مي خواستم كتابهاي خيلي كامل و خوب در باره فلش و اكشن اسكريپت به من معرفي كنين و عزيزان اينو بگم كه ميخوام به قول معروف خداي فلش بشم . لطفا كمك كنيد ! كه وقتمو با كتاب هاي بي خود هدر ندم .
راستي برام اگه زحمت نميشه به اين ميل ارسال كنين , اميدوارم جبران كنم !
mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرربونه همتون
در همين انجمن ،يك دور از صفحه اول بگرد