من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن
Printable View
من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن
نقل قول:
آخ گفتي
يه برنامه قبلنا داشتم آخرين كارايي كه با گوشي شده بود نشون مي داد
گوشي رو عمدا مي زاشتم پيش دوستاي صميمي بعد كه ميومدم اگه دست بهش زده بودن ضايشون مي كردم اي يادش نه به خير:31: :27: :27: :27:
ای ول ایمان.توهم یا به حرفای مردم گوش میدی یا کارای مردم رو زیر نظر میگیری.جون میدی واسه جاسوسی.حق تو رو خوردن.باید میرفتی سیا.
ولی بلوتوث بازی تو مترو یه چیز دیگس...
آره منم قبول دارم جون میدی برای آنتن بازی و این جور حرفا
اينا كه چيزي نيست :31:
تا حالا گوشيتون رو گذاشتين تو يه اتاق بعد خودتون بريد تو يه اتاق ديگه و با بلوتوث گوشيتون رو تبديل به دوربين مخفي كنيد و نگاه كنيد ببينيد تو اون اتاق چه خبره:31::31:
به قول يكي از دوستام
اگه سازمان سيا مي فهميد كه همچين آدمي تو ايران وجود داره حتما با حقوق بالا استخدامت مي كردن:17:
ایمان من میگم حق تو رو خوردن حالا کمی بیشتر توضیح بده.اگه نرم افزاری سخت افزاری چیزی لازمه بگو پیدا کنیم اینو حال کردم.نقل قول:
نقل قول:
عرضم به حضور داداش خودم يه كيت بلوتوث بياد بخري به كامپيوترت وصل كني حدود 16 تا 20 هزار تومنه بعد كه كامپيوترت بلوتوث دار شد حالا يه نرم افزاري هست كه يكيش رو تو موبايل نصب مي كني يكيش رو تو كامپيوتر بعد يه صفحه مثل وب كم باز مي شه تو مونيتور و سرچ مي كنه و گوشي رو پيدا مي كنه بعد ميشه تو هر اتاقي گوشي رو گذاشت و ديد زد :27:
البته تا جايي كه بلوتوث برد داشته باشه
معلومه چیزای جالبی دیدی اینقدر خوشت اومده
نه واقعآ جالبه این سیستم خوب چیزیه:10:
قوربونت ایمان.آقایی.حالا نمیشه این اسم نرم افزار رو هم بدی .خیلی جالب شد.(عجب معجزه ای هستش این بلوتوث)
خدا حفظش کنه پیشرفتش بده
به جون خودم يادم نيست الان ولي وقتي ان 95 گرفتم دوباره برنامه هاي سيمبيان رو از سي دي هام ميارم بيرون و تست مي كنم و مي دم خدمتتوننقل قول:
فعلا شرمنده ام:46:
بله دوست عزيز تو پست هاي اول اين تاپيك هم گفتم كه با همين موبايل خيلي كارا ميشه كرد كه خيليا نمي دونن و فقط بلدن تماس بگيرنو بلوتوث بازي كننو از اين كارا:46:
راستي يه خاطره اي يادم اومد
با چندتا از بچه ها تو دانشگاه نقشه كشيديم كه يه شيطوني كوچولو كنيم
موبايل يكي از بچه ها رو گرفتم كه مثلا براش تنظيمش كنم و از اين كارا بعد يكي از بچه ها يه زنگ برام با بلوتوث فرستاد رو گوشي دوستم و منم گذاشتمش جاي زنگ اصلي موبايل
جاتون خالي يك صداي بره بسيار بلند و وحشتناك بود
خلاصه رفتيم كلاس و قرار بود يكي از بچه ها بهش زنگ بزنه بعد از 5 دقيقه
حالا استاد هم از اون سخت گيرا
خلاصه موبايل زنگ خورد و يه صداي بع بع بعي بلند شد تو كلاس
تا چند ثانيه سكوت كلاس رو گرفت
بيچاره دوستمون خودش بلند شد رفت بيرون
بعد پشيمون شديم البته :21: تازه عذاب وجدان هم گرفتم:41:
اگر دوستان اهل خلاف بدونن...قضیه دوربین مخفی با گوشی وقتی حال میده که نوت بوک داشته باشی...بعد به یه طریقی گوشی رو تو خونه همسایتون جاساز کنی...البته میدونید کجای خونشون..:21:
بچه ها همین الان تاپیک گلابی تخته شد...اخرین پستش با من بود...زیرابمونو ترکوندن...مواظب باشید اینم نبندن...یه چیزی بگید با تاپیک بخونه
خوب داریم همون کار رو میکنیم.یعنی داریم کارایی کوشی رو توضیح میدیم.بزرگترین نتیجه هم از این تا÷پیک اینه که بلوتوث بیشترین استفاده رو میون کاربرای موبایل داره و فقط برای ارسال و دریافت فایل کاربرد نداره بلکه میشه کلی ازش استفاده کرد مفید یا غیر مفید.
ایمان گیر آوردم .نرم افزار رو.خودش هم واسه ورژن سیمبین 9.1 تو همین فوروم موبایل بخش نرم ازارهای کاربردی.
بچه ها من از طرف خودم به ايمان خدا حافظي ميكنم
بچه ها ايمان از پيشمون رفت:37:
با Gprs گوشیم کلی حال میکنم...کلی کلاس میذارم...وقتی تو پاساژ علاءالدین پشت ویترین هستی و میتونی کل مشخصات گوشی رو بدونی کلی حال میده....نه داش ایمان
نقل قول:
تایید میشه:46:
سلام . من یه پیشنهاد دارم .
بیاین یکی به ایمان ایمیل بفرسته و باهاش تو یه کلوپ دیگه قرار بزاریم . از دسته اینجه که حسابی عصبانی
شده .
من خودم میل میزنم . اگه خبری شد به شما هم میگم . بای .
من باهاش صحبت کردم...فکر نکنم برگرده...:41:نقل قول:
در ضمن با voice recorder هم حال کردم...الان زنگ اس ام اس گوشیم..صدای عاروقه!!!:21:
خوب تو یه کلوپ و انجمن دیگه . یه سایت دیگه . چیزی که زیاده فروم .نقل قول:
بهش بگو بیاد یه جایه دیگه شما که باهاش در ارتباطی . به من هم خبر بده بیام .
كجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
بچه ها اگه انجمن میخواین من یکی بلدم .خودش هم مدیر بخش موبایلش خودم هستم .سایت مال دوستم هستش.من یه جوری راضیش میکنم فعلا" با ما کاری نداشته باشه.هر جوری خواستیم مانور بدیم.
راستی همش تقسیر این کلنگه.بعضی از این بچه ها که میان یه چیزی میشن هی چوب لای چرخ میزارن.این مافیا هم که ول معتله بابا یکی به این مدیرا بفهمونه اگه بچه ها میخوان کمی خوش باشن بزارین خوش باشن .منم اصلا" میرم برن هر کاری دلشون میخواد بکنن.یکی میاد هر چی از دهنش در میاد بهمون میگه باهاش کار ندارن وقتی میبینن یه تاپیکی رو بچه ها واسه خوشی زدن میبندنش.مثلا" میخواین چی بگین ؟ نه میخواین چی بگین .میخواین بگین یه دایره کشیدیم دورتون از اون بیرون نیاین.بابا شمام که شدین حراست دانشگاه.هی گیر بدین.خسته شدم هر بار یکی تو این انجمن موبایل باید موی دماغ بشه.تا حالا شمردین چند نفر رو فراری دادین ؟
آدرس اینجا رو بده لطفا .نقل قول:
بچه ها ما هم هستيما!!!!:33: :33: :33: :33:
بابا چرا همه دارین پخش و پلا میشین؟؟؟؟؟؟
بابا چرا همه دارین پخش و پلا میشین؟؟؟؟؟؟
از ما مي پرسي؟؟؟؟:18: :18: :18:
فکر کنم منحصر بفرد ترین قابلیتو تو 5500 دیدم اونم این حالت tappingش هست که با اون می شه به وسیله دو ضربه ارام به بدنه پخش موسیقی را کنترل کنی مثلا بازدن دو ضربه به صفحه کلید موسیقی pause یا play میشه و هم چنین با میشه تنظیم کرد با زدن ضربه به طوره اتوماتیک وقتی sms برات می یاد sms و برات بخونه.
اولش این قابلیت عجیبی بود (پست بالا )دوما" آدرس رو به Rojin دادم نمیخوام اینجا بیان بگن داره واسه خودش تبلیغ میکنه.به خدا چون آزادی اونجا زیادتره(چون پارتیم قوی هستش)میگم اگه دلتون بخواد اونجا هم بیاین قدمتون رو چشم
واسه کسایی که آدرس خواستن پیغام خصوصی میدم.
چه جالب...واجب شد بیشتر راجع به این گوشی تحقیق کنم.نقل قول:
با ایمان هماهنگ شده ؟نقل قول:
من میام حتما . خیلی باکلاسه .
خيلي باهاله بابا اسپورته ديگه:27:نقل قول:
يواش يواش داره به دلم ميشينه:46:
شرمنده نتونستم به ایمان بگم ولی یه راهی گیر میارم میگم.به روژان هم گفتم شاید اون بگه.نقل قول:
فقط ام پی تری موبایل من که با اینش حال میکنم
از فلش مسيج 6270:5: :21: :8:
من با افکت نوری و کیفیت صدای عالی w850حاااال کردم
اینجا کلوپ نوکیاست داداش ...تازه تاپیک ایمان هم هست...سریع گوشکوبتو بردارو برو....نقل قول: