از نظر پولی چی؟ دو برابر میشه؟ در مورده اپراتور اول و دوم این قضیه هیچ فرقی نمیکنه!؟!؟
Printable View
از نظر پولی چی؟ دو برابر میشه؟ در مورده اپراتور اول و دوم این قضیه هیچ فرقی نمیکنه!؟!؟
بابا از همون اول میپرسیدی جوابت را میدادیم
موضوع خیلی قدیمیه
راستی اصلا رایگان نیست
تا وقتی که گزارش هست هر sms دو برابر حساب میشه
و اگه sms شما بیش از 13 کلمه باشه ارسالی 2 میشه گزارشی هم 2 تا روی هم 4 تا حساب میشه و الی اخر:5::5:
اینطور نیستنقل قول:
منم همیشه برام سوال بوده
بابت تاییدیه هیچ هزینهای نمیاد
یکی از دوستام سیم کارت اعتباری داره
خودم تو حالتهای مختلف تستش کردم
بازم میگم هیچ هزینهای بابت تاییدیه نمیاد
برای بار 10000000000000000000000 ام هــــیچ هزینه ای نداره .....
سونی اریکسون را نمیدونم ولی نوکیا وقتی دلیوری روشن باشه دیگه مسیجی تو فولدر sent item ذخیره نمیشه:31:نقل قول:
شما چه دلیوری رو آف کنی چه آن به هر حال شبکه برای گوشی شما دلیوری رو میفرسته.اگه آن باشه به شما پیام رو نشون میده.
من با K750 اگر بعد از اینکه مسج رو فرستادم مسج رو از Sent Messages پاک کنم دیگه دلیوری رو نشون نمیده.
پس نتیجه اینکه آف یا آن بودن دلیوری هیچ فرقی نداره.به هر حال گوشیتون اون پیام رو از شبکه میگیره.
ربطی به دلیوری نداره ! شما گزینه Save Sent Messages رو بذار روی Yes، مسیج های ارسالی رو ذخیره میکنهنقل قول:
این هزینه دلیوری فکر کنم از همون اول هم مجانی بود ولی یه سری از این موبایلی ها که فرق گوشی تاشو رو از کشویی نمیدونن شایعه درست کردن
من نمي دونم تا کي قراره سر اين موضوع بحث بشه... هزار بار همه گفتن هزينه ايي نداره... منم امتحان کردم هزينه ايي نداشت. کافيه 2 ماه اس ام اس هاتونو پاک نکنيد تا آمارشو داشته باشيد... وقتي قبض موبايلتون اومد يه جمع و تفريق کنيد... متوجه ميشيد هيچ هزينه ايي نداره... اين مسئولان ايراني هم شدن چوپان دروغ گو ها... يه حرف راست اگه بزنن هيچ کس باورش نمي شه...
كف ميكنيم !!!!!!!:22::34::14: