قابل نداشت امید وارم به نتیجه برسی :)نقل قول:
Printable View
قابل نداشت امید وارم به نتیجه برسی :)نقل قول:
بله متاسفانه منم گوشیم(N70) رو خواستم Update کنم.که دیدم نوشت 40MB.
منم که با Dial Up.....
پس قیدش رو زدم و .....
بعد از شما خواهش ممیکنم جواب مشکل منو بدید !!!! :sad:
موقع اپگرید و قتی حجم دانلود نشون میده 20mb بعد از چند دقیقه خود به خود بسته میشه :ohno:
چه کـــــــــــــــــــــار کــــــنم ؟؟؟؟
مهم نیست که چند مگابایت نشون بده این رو خود نرم افزار تشخیص می دهنقل قول:
من که با این مشکل بسته شدن خود به خود مواجه نشدم :blink: ولی فکر کنم باز هم مشکل از اینترنتته
اگه تونستی ببرش یه کافی نتی ای اس پی چیزی که سرعتشون خوبه بگو برات رو یه سیستم این نرم افزار ها رو برات نصب کنن و اونجا کار دانلود و Update رو انجام بده
موفق باشید
اقا
اول : Nokia Software Updater رو دانلود میکنیم
بعد برنامه رو روی کامپیوتر باز میکنیم بعدش اتوماتیک مثلا" فایل اپدیت N73 رو پیدا میکنه ؟!
بعد که پیدا کرد دانلود میشه ؟!
بعد از دانلود باید چه کار کنیم ؟ :biggrin:
مراحلی که گفتم درسته ؟ :blink:
مراحل درسته ولی یه کم دقیق تر بخون به همراه توضیحی که زیرش اضافه کردم :wac: :weird: :worried:نقل قول:
بعد از این که مرحله 4 و 5 رو انجام دادی خود نرم افزار به محض اتمام دانلود فریم ور جدید دانلود شده رو رو گوشی نصب می کنه نیازی نیست شما کاری بکنی (در این مرحله گوشی یه بار خودش خاموش و روشن میشه )نقل قول:
پس از اتمام یه پیغام میاد که Upgrade کامل انجام شد بعد می تونی نرم افزار رو ببندی و گوشی رو از کامپیوتر جدا کنی
پس از زمان شروع دانلود دوم ( دانلود فریم ور جدید ) تا اتمام Upgrade نمی خواد شما کاری کنید فقط منتظر باشید
امید وارم متوجه شده باشید :worried::blink:
راستی یه نکته کوچیک یادم رفته بود بگم :blink: :tongue: پروفایل گوشی باید در حالت General باشه :blush:
من تازه 3 روزه که 6630 رو از ورژن رو از 6.03.08 به 6.03.40 آپگرید کردم.نقل قول:
تغییرات زیادی رو نفهمیدم ولی از هنگ کردن و ری استارت که به همین دلیل ا آپگرید کردم اگر چشم نخوره تا به حال خبری نبود.
سلام . .
سیاوش جان . . ممنون کارت عالیه . .
منم که اینترنتم سرعتش پاینه . . و نمیتونم . .
فقط یک سوال . . مثلا کسی بخواد دو تا 6630 رو آپدیت کنه . . باید دوباره به اینترنت وصل بشه . . ؟
البته خودم با این قضایا . . فکر میکنم دو بار باید وصل بشه . .
در ضمن ورژن گوشی 6630 من . . 3.45.113 هستش . .
ممنون . .
موفق باشید . .
ممنون حمید جان کاری نکردیم در مقابل کارهای همیشه خوب و عالی شمانقل قول:
از این روشی که من گفتم بله باید دو بار وصل بشی به اینترنت و دو دفعه مراحل دانلود و Upgrade رو انجام بدی اما در روش های دیگه که من زیاد ازشون اطلاع ندارم و نیاز به سخت افزار Box دارن نیازی به دانلود مجدد نیست
با توجه به گفته ی دوستمون mohammad hamed آخرین ورژن برای 6630 ( 6.03.40 ) هستش و گوشی شما نیاز به Upgrade داره ولی ممکنه Product Code گوشی شما با گوشی آقا محمد حامد فرق بکنه اگر با توجه به پست 14 عمل کنید متوجه می شوید که آخرین ورژن مخصوص گوشی شما چقدره ...
موفق باشید
این جوری که معلومه فریم ور 6.03.40 ماله ساله 2006 هست.من چون گوشی خودمه تازه گرفتم فریم ور اون 6.03.08 بود.