اتوبوس رنگ جدیدش قشنگ شده فقط این اتوموبیل رنگش خوب نیس طبیعی هم نیس
چون رنگ اصلیش تنده شما هم یکم رنگشو تند تر کنی بهتر میشه
موفق باشی
Printable View
اتوبوس رنگ جدیدش قشنگ شده فقط این اتوموبیل رنگش خوب نیس طبیعی هم نیس
چون رنگ اصلیش تنده شما هم یکم رنگشو تند تر کنی بهتر میشه
موفق باشی
mahsoft جان حرفتون در مورد ماشين بنفش درسته ، اگه من اون پيکان بنفش رو نميديدم هيچوقت سعي نميکردم يه ماشين رو همرنگ اون دربيارم.
__________________________________________________ _____________________________________
وقتي که بچه بودم گاهي که به پارک ارم ميرفتيم يه موزه ماشين هم اونجا بود که 2 تا لامبورگيني مال محمد رضا شاه رو هم توش گذاشته بودن که همرنگ ماشينهاي پايين بودن ، نميدونم چرا توي ذهنم مونده ، شايدم چون اون موقع ماشينهاي خيلي با کلاس و گروني بنظرم اومدن توي ذهنم نقش بستن ، نميدونم الان هم اونجا هستن يا نه آخه نزديک به 20 سال ميشه پارک ارم نرفتم ، اين ماشين اصليش قرمز بود و من جهت تکميل يه سبز لجني هم بهش اضافه کردم تا مثل اون لامبورگينيها که ديده بودم بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف بود اين طفل معصوم که به اين نازي خوابيده سياه و سفيد بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجازه بدید این جسارت رو بکنم می خواستم دو تا کار از خودم نشون بدم که البته اولین کارام هست تو رو خدا درباره اینا نظر بدید و بگید چی غلط دارم
عکس اول عکسی است که از اینترنت گرفتم دومی اونیه که خوردم درست کردم
این اولین کارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم دومین کارم که به نظرم قشنگ تره