-
شما مطمئنی مثلا یاهو مسنجر در اون نسخه از wine که شما نصب کردید ساپورت می شه؟
من که داشتم app ها رو نگاه می کردم چیزی ندیدم
معمولا روی wine هم به صورت صد در صد حساب نمی کنند
تا همینجاش هم که تا حدی لینوکس سعی کرده با ویندوز سازگار باشه خیلیه
حد اقل بهتر از برعکسشه
-
آقای بیضایی که میگن نصب کردن بدون هیچ مشکلی!!!! البته من فکر میکنم چون IE ندارم روی سیستمم برای همین هم نصب نمیشه چون قبلاً توی ویندوز یکبار فایلهای IE پاک شدن و تا وقتیکه دوباره نصبش کردم، Yahoo Messenger کار نمیکرد!. سعی میکنم IE Engine نصب کنم و ببینم مشکلم حل میشه یا خیر!
-
سلام
نه ربطی به یاهم Ie داره ! تازه من یاهو ۷ رو تست کردم ! ورژن جدیدش رو نمی دونم !
راستی من اسمم بیاضی هستش .
اگر اروری می ده بنویس اینجا
برنامه دیگه رو می تونی اجرا یا نصب کنی ؟
-
شرمنده مهدی جان بابت اشتباه نوشتن اسمت ;) والله نمیدونم پس مشکلش چیه!!! من الآن هرکاریش میکنم یاهو مسنجر اجرا نمیشه!!!! اروری هم نمیده فقط اجراش نمیکنه :( jetaudio و cuteftp نصب کردم هر دوشون اجرا شدن! چلیپا نصب کردم اونم اجرا نمیشه. خواستم دیکشنری نارسیس نصب کنم که مثل اینکه برای کپی کردن یکی از فایلها به مشکل برمیخوره! البته توی ویندوز با همین cd براحتی قابل نصبه ولی توی لینوکس نمیشه نصبش کرد :(
-
-
ورژن لینوکسی یاهو مسنجر به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!!!! اگه دوستان یه اعتراض نامه بزبان انگلیسی برای یاهو تنظیم کنن تا ورژن لینوکسی مطابق با ورژن ویندوزی دربیآد خیلی عالی میشه. کاربرای زیادی سرتاسر جهان از لینوکس استفاده میکنن و اگه فقط 10%شون از یاهومسنجر استفاده کنن و از اون 10% نصفشون امظاء کنن 100% یاهو اقدامی میکنه :)