Are You Fu..ing kidding meنقل قول:
جدا درجه M ؟ :n04: واقعا نا امید شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Are You Fu..ing kidding meنقل قول:
جدا درجه M ؟ :n04: واقعا نا امید شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی نیست به اینجور موارد به نظرم ، داستان بازی مثل سریال نیست دقیقا و بیشتر درباره اعضای خود خاندانه نه خاندانای دیگه(لنیسترا به خصوص : دی)
البته هنوز چیزی حتمی نیست .
خبر خیلی خوبی دادن :
بین هر دو اپیزود 4 الی 6 هفته فاصله هست و هر اپیزود حدود 2 ساعته که باعث میشه جز طولانی ترین فصل های TTG بشه .
از تعداد قسمتهای فصل 1 خبری نیست . همون 5 قسمت همیشگیه ؟نقل قول:
نه اعلام شده که 6 قسمته .نقل قول:
Tales from the Borderlands هم همین دیروز منتشر شد و امتیازهای خیلی بالایی داشته که فکرشو نمی کردم یعنی در حد اون موقع که تازه TWD منتشر شده بود ظاهر شده!
حالا به خاطره همین میشه امید داشت که این بازی هم خیلی خوب ظاهر بشه و امتیازهای بالایی داشته باشه
کلا برای بهترین بازی ماجرایی سال هم شاید رقابت بین بازی های Telltale Games باشه
توی توییتر گفتن که :
SO much fun launching 'Tales from the Borderlands' yesterday. Changing some gears for next week to premiere a very different kind of fun..
احتمال بالا همونطور که استیم نوشته بود(بعد پاک کرد) همین سه شنبه یعنی 2 دسامبر میاد . ببینیم اینم مثل Tales میترکونه یا نه .
تو یه خبر نگران کننده ، جورج مارتین(نویسنده کتابا) هم بازیو معرفی کرده و یه جملش خطرناکه ، گفته که کاراکترای سریال هم حضور دارن و بیشترشون توسط بازیگر صداگذاری شدن . اگه تیریون خودش نباشه من بازیو می بندم : دی
اما خود TTG تو FAQ در جواب به این سوال که آیا صداها واسه خود بازیگران در یک کلمه گفته Yes .
دو نکته مهم دیگه FAQ :
تصمیم های هر یک از پنج نفر روی چهارتای دیگه میتونه تاثیر گذار باشه .
وقایع و کاراکترای خود سریال تاثیر مهمی میذارن روی House Forrester .
این جورج مارتین پولکی ترین نابغه ایه که دیدم. خاک بر سر به جای اینکه بشینه سر کتاب ششم ، یه تنه داره گند میزنه به این شاهکار...
امروز تاریخ انتشار رسمی اعلام میشه .
گفتن که یه تریلر بلند مدت دوشنبه 1 دسامبر مصادف با 10 آذر میاد بیرون .
ویرایش : تاریخا اعلام شدن :PC/Mac (Telltale Store/Steam) - December 2, 2014
Playstation 4 (PSN US) - December 3
Xbox One - December 3
Xbox 360 - December 3
Playstation 4 (PSN EU) - December 3
iOS - December 4
Playstation 3 (US/EU) - December 9
Android - December (More details to be announced later)
سلام. فیلمش که جزء بهترینا بود. ببینیم بازیش چی میشه
از اونجایی که بازی همین سه شنبه میاد ، سایت Winter is Coming یه مطلب گذاشته برای معرفی نبرد پنج پادشاه(که بستر داستان سریاله) که دیدم ترجمش خالی از لطف نیست(جاهایی هم که ناقصی داشته رو خودم بهش اضافه کردم)
لازم به ذکره که مطلب از فصل 1 و 2 و 3 سریال اسپویل داره (مثل بازی!) و اگه میخواید ببینید اول و واستون مهم نیست بازی ، این پستو نخونید چون کلا سه فصلو اسپویل میکنه .
محتوای مخفی: اسپویل سریال تا آخر فصل 3