با این شرایط شما یه GTX770 بگیرید + پاورنقل قول:
با سیستم فعلی، شاید حتی 50% قدرت گرافیک رو هم نگیری، ولی اگه 2~3 ماه بعد سیستم رو عوض کنید و یه پردازنده i5 بندازید کنار این گرافیک، به هیچ گیمی نه نمیگه:n02:
Printable View
با این شرایط شما یه GTX770 بگیرید + پاورنقل قول:
با سیستم فعلی، شاید حتی 50% قدرت گرافیک رو هم نگیری، ولی اگه 2~3 ماه بعد سیستم رو عوض کنید و یه پردازنده i5 بندازید کنار این گرافیک، به هیچ گیمی نه نمیگه:n02:
امیر جان اینطوری باز میشه حدود 1تومن
من نمیخوام برا این سیستم بیشتراز 600-700تومن خرج کنم لطفا یه گرافیک دیگه معرفی کنین
درضمن همون پاور پست اول خوبه ؟
داداش شرمنده زیاد پرسیدم
این پست آخرمه قول میدم:n02:
بین این دو گرافیک تفاوت زیادی وجود داره ؟ منظورم اینه که ارزش 100تومن بیشتر رو داره ؟
ASUS GTX 650 Ti Dual
ASUS GTX 750 Ti OC
یک سوال دیگه هم دارم
اونم اینکه من میخوام بازی watch dogs رو بازی کنم حداقل گرافیک مورد نیازش
Nvidia Geforce GTX 460 هستش
با گرافیکهای بالا کارم راه می افته ؟
راستی رم خیلی تاثیر داره تو اجرای بازی ؟
چون مثلا همین بازی که مثال زدم رم 6 میخواد
یا مثلا cpu 2.66 میخوادش که cpu من 2.50 هستش
گرافیک رو بردار بعد بزار رو سیستم جدید چه کاریه الان یه ضعیف بگیری و بعد دوباره پول بدی همون گرافیک رو با یه پاور بردار بعد سیستم رو مین بوردش رو عوض کن البته کیست رو هواست باشه که تهویش خوب باشه تو دمای بالا کار نکنه کارتنقل قول:
فکر کردم میخوای 2 تومن رو هزینه کنی:n02:نقل قول:
بنظر من R7 260x با حدود قیمت 540 گزینه بهتری نسبه به 650ti هست ( با قیمت کمتر حدود 10% قویتر هست)
برای گزینه قویتر 750ti با حدود قیمت 700 و R9 270 با حدود قیمت 750 میتونه انتخاب خوبی باشه (R9 270 گرونتره ولی حدود 10% قویتره)
بازی هایی که نوشته رم 6 میخواد، با رم 4 هم بالا میاد، ولی خوب ممکنه تو بعضی جا ها کمی کم بیاره!
در کل مشکل خیلی بزرگی ایجاد نخواهد کرد و میتونید باهاش سر کنید تا سیستم جدید رو تهیه کنید...
اون پردازنده هم خودمم نمیدونم چرا فرکانس رو مینویسن!
من 10 سال پیش یه P4 داشتم که 3.6GHz بود! ولی حالا i7-3770 دارم که 3.4GHz هست! یعنی اون P4 بهتره؟:n04:
*در کل پردازنده هم مثل رم هست، اجرا میکنه ولی ممکنه تو بعضی جا ها کمی، کم بیاره که میتونید باهاش سر کنید...
یادم نیست، گفتی پاورت چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
r7 260xقویتر از gtx750tiهستش
این که تست نیست!نقل قول:
از نظر تئوری و مشخصات سخت افزاری مقایسه کرده.
750ti تو Crysis 3 با تنظیمات 1080p - Very High preset + 16xAF + 2xSMAA تعداد فریمی که گرفته 20.4 هست در حالی که با همین تنظیمات 260x فقط 15.4 فریم گرفته.(حدود 30% نتیجه بهتر گرفته)
750ti در تست های Passmark Direct Compute و Passmark و 3DMark Vantage Graphics هم 15 تا 20 %امتیاز های بیشتری گرفته.
260x فقط تو BioShock Infinite قویتر بوده که حدود 50.9 فریم گرفته در مقابل 750ti حدود 46.7 فریم.(حدود 9% بهتر بوده)
gate
pe9000
من تا حالا اسم این پاور رو هم نشنیدم!نقل قول:
بنظر من یه پاور تهیه کنید، بهتره...
ok
مدل پیشنهادیتون چی هستش ؟