واقعا شرمنده محبت همه دوستان هستم چندین بار اونم زدم وتنها کانالها پرید و انتخاب کشور اومد ولی اون حالت خانگی نیومدنقل قول:
عجب غلطی کردم این آشغال رو خریدم کلی گشتم سامسونگ نبود مجبور شدم بخرم الان هم بد جور داره اعصابم رو خراب میکنه
Printable View
واقعا شرمنده محبت همه دوستان هستم چندین بار اونم زدم وتنها کانالها پرید و انتخاب کشور اومد ولی اون حالت خانگی نیومدنقل قول:
عجب غلطی کردم این آشغال رو خریدم کلی گشتم سامسونگ نبود مجبور شدم بخرم الان هم بد جور داره اعصابم رو خراب میکنه
بهتره ببری نمایندگی تا مشکل برات حلش کنه . اینطورکه معلومه دیگه کاری از دست ما بر نمیادنقل قول:
من الان زیرنویس انگلیس گذاشتم بدون مشکل پخش کرد پس یه جای تنظیمات مشکل داره
الان این زیرنویس رو گذاشتم راحت فارسی رو نشون میده وقتی گزینه ساب تایتل رو میزنم تا چهار تا زیر نویس میاره که با انتخا ب زیرنویس سوم فارسی کامل پخش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی این فیلم رو میخوام ببینم هرکاری میکنه زیرنویس نمیاره ومیگه که فاقد زیر نویس درحالیکه زیر نویس داره
این یکی فقط یه زیرنویس نشون میده ولی متن نمیاد اگه هم بیاد به هم نمی چسه و برعکس هم نمایش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همان برنامه ای که معرفی کرده بودم، لینک picofile بود، مشکل زیرنویس شما را حل میکند.نقل قول:
الان زیرنویس forrest gump را با همان نرم افزار درست کردی؟
--
در مورد نمایش زیرنویس، نام فیلم و زیرنویس یکی هست؟
مثلا
forrest.gump.1994.mkv
forrest.gump.1994.srt
ضمنا اسم پوشه ای که فیلم در آن است را فارسی نگذار.
کاملا درسته با نرم افزار شما زدم ودرست شد ولی اون دوتای دیگه قبلا با نرم افزارهای دیگه زده بودم درست نشده بودند با نرم افزار شما هم درست نشدن شاید چون قبلا با نرم افزار دیگه زدم اینجوری شدن دوباره زیرنویسشون رو دان میکنم وامتحان میکنمنقل قول:
نه از بابت اون خیالتون جمع باشه نام فیلم وزیرنویس یکی هستند و وفولدر هم اسمش لاتینه
بازم ممنون
با تشکر از دوستان بلاخره تلویزیون رو بردم نمایندگی خیر سرشون یه دستگاه نداشتن که تست کنن و گفتند باید دو سه روز اینجا روشن بمونه که تست بشه ولی هیچ گونه سیستم اچ دی نداشتند وبا کابل av تست گرفتند که مشکل نداشت و دست آخر به من تحویل دادند نهایتا بردم پیش فروشنده وگفتم آقا این تی وی مشکل داره وخاموش میشه وبنده خدا بدون حرف عوضش کرد و یه مدل دیگه داد sel2312 که کنترلش تمام مثل همون اولی بود فقط با این تفاوت که ابعاد بیرونیش کوچیکتر وجمع وجور تره ، بردم خونه ودیدم دقیقا منوش مثل همونه وتمام مشکلات همون قبلی روداره جالبه که نمایندگی گفت احتمالا ایراد از فرستنده یا کابل اچ د ی شماست در حالیکه این دو روزی که تلویزیون نمایندگی بود من یه ال سی دی 22 سامسونگ داشتم جاش گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومد
مشکلات این هم مثل قبلی
1 روشن میشه صدا ندارم باید دکمه میوت رو بزنم صدا بیاد
2 بعد یه مدته که هیچ دکمه ای رو روکنترل نزنم پیغام خاموش شدن میاد و میگه یه دکمه رو بزن تا خاموش نشم و هر دکمه ای رو که میزنیم خاموش میشه
3 زیرنویس رو با هر برنامه ای تنظیم کردم نتوست ساپورت کنه یا اگه با قویترین برنامه اصلاح کردم اینجوری طبق تصور نشون میده
البته همه این موارد در هنگام استفاده از اچ دی ظهور میکنه چز زیر نویس که .....
میگم با این شماره 02142841 تماس بگیر و مشکلتو بگو . ایمیل هم براشون بفرستی بهت جواب میدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا مشکلت عجیبه - اگه جواب گرفتی حتما داخل همین انجمن مطرح کن
با تشکر از حوصله همه دوستان به اون ادرس ایمیل زدم منتظر جوابشون هستم
با تشکر ا زهمه دوستان هرکاری کردم نشد که نشد و مرتب خاموش میشه امروز دارم میبرم پیش همون بنده خدائی که ازش خریدم بزارم برام بفروشه حالا هر چقدر هم کسر کرد دیگه کرد
فقط الان موندم بعد این چی بگیرم که دوباره داستان نشه تا اونجائی که من میدونم فقط برند ایکس ویژن هست و دئوو حالا به نظرتون چیو رو بگیرم که باز داستان نشه