سلامنقل قول:
کد:del /q C:\Temp\*
Printable View
سلامنقل قول:
کد:del /q C:\Temp\*
اگه ویندوزتون 7 هست درایو ویندوزتون NTFS هست. واسه درایو های دیگه بهتره NTFS باشه. میتونین از این قسمت نگاه کنین که فایل سیستم درایوتون چی هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درایوتون FAT32 هست و میخوایین به NTFS تبدیل بشه ولی نمیخوایین فرمت بشه باید از دستور convert استفاده کنین:
کد:convert /FS:NTFS D:
ببخشید دوست عزیز پس مخفف R- یا r- به چا کار بردی میاد اگه del برای پاک کردنه!!فرق rm با R- یا r- چیه؟؟؟!!!
r- و rm چی هستن؟؟ متوجه نشدم منظورتون رونقل قول:
من توی یک وبلاگ خوندم که مخففه ریموو هستش؟؟یعنی اشتباهه!!یا کاربردیش جایه دیگس!!!
آها اون rm از دستورات لینوکس هست. توی ویندوز نمیشه ازش استفاده کردنقل قول:
دوست عزیز شما در ضمینه ی ساخت اتوران هم تجربه ای دارید!!چون من می خوام نوشتن اتوران را فعلا در سطح مبدتی یاد بگیرم و یک تاپیک جدید ایجاد کردم ولی فقط یه سری مقالات اینگیلیسی(که من ازش چیزی سر در نیاوردم)گیرم اومد شما میتونید کمکم کنید!!!:n29::n29::n29:
تو همون تاپیک جواب دادمنقل قول:
برای کپی و کات باید از چه دستوری استفاده کنم!! میشه برای این فایل های بات آکون گذاشت؟؟؟
:n13:
برای کپی از copy و برای کات هم از move استفاده میشه:نقل قول:
کد:copy C:\temp\tempfolder\tempfile.png D:\dest\destfolder\destfile.png
اول مسیر فایل نوشته میشه (مبدا) بعد هم مقصد. فقط دقت کنین که تو مقصد هم باید اسم فایل رو بنویسین و فقط نوشتن مسیر پوشه قابل قبول نیست. مثلا اینجوری غلطه :کد:move C:\temp\tempfolder\tempfile.png D:\dest\destfolder\destfile.png
کد:copy C:\temp\tempfolder\tempfile.png D:\dest\destfolder