بهشون زنگ ردم گفتن موجود نیست یعنی شرکت نمیده. حالا نمیدونم علتش چیهنقل قول:
Printable View
بهشون زنگ ردم گفتن موجود نیست یعنی شرکت نمیده. حالا نمیدونم علتش چیهنقل قول:
46 اینچ 6950 رو از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟ من ET5 رو از نردیک ندیدم. من 46 می خوام حداقل. نظرتون در مورد پلاسما 51E8880 چیه؟ آیا جایی سراغ دارین بشه خرید؟ از اونجاییکه سری 8 فکر کنم گزینه خوبی باشه نسبت به قیمتی که داره. حالا اگه پلاسمای 8880 گیرم نیومد فکر کنم بالاخره 6950 و یا 6980 بگیرم. در مورد 76100 اصلا تحقیق نکردم.نقل قول:
51 اینچ 8880 رو فکر کنم بتونید از فروشگاه هایپر می تهیه کنید . 46 مدل 6950 تقریبا نیست و من 40 اینچش رو گفتم ET5 هم که تو همان هایپر استار کنار VT30 بود ( اگر اشتباه نکنم گفتید هایپر استار رفتید ) 6980 و 76100 هم تقریبا یکی هستند هر کدام حسن و ایراد خودشون رو دارند در باره پلاسما های سامسونگ هم به نظر من خوبه اما معمولا هر کسی سلیقه اش با رنگ های پلاسما جور نیست مخصوصا سامسونگ که از بالا زاویه دید خیلی بدی داره هر چند هیچ کس از بالا تی وی نگاه نمی کنه . در کل 8880 هم با توجه به قیمت و اندازه بد نیست . اگر خواستید پیغام بدید تا از بچه های هاپر می بپرسم چی دقیقا موجود دارند مثلا شاید مدل 580 هم بد نبشه که 3 بعدی نیست در عوض 2.800 با مانده پول چیزهای خیلی بهتری به تی وی اضافه می کنید
ممنون از راهنماییتون. راستش من داره یواش یواش دیدم نسبت به انتخاب تلویزیون عوض میشه. قبلا اینترنت داشتن و Wifi بودن و ... برام مهم بود ولی الان دیگه اینها هم واسم مهم نیست چون تصمیم گرفتم که یه HD Media Player بخرم و فقط رو کیفیت تصویر تلویزیون و قدرت ودوام اون تمرکز کنم. 3 بعدی بودنش اصلا مهم نیست.فقط میخوام کیفیت تصویر رو کانالهای SD عالی باشه و HD هم که جای خودش رو داره و زود خراب نشه.حداقل سایز هم 47 می خوام باشه. حالا به نظرتون چی بگیرم؟ تا 4 تومن هم می تونم بودجه اختصاص بدم.
ET5 چند اینچش هست؟ و قیمتش در چه حدودیه؟ دیگه دنبال اسباب بازی نیستم!
ET5 تو سایط 47 اینچ هستش و فکر می کنم با این کاهش قیمت بتونید با 4 میلیون بخرید باید جمهوری برید سئوال کنید تو هایپر استار نمی فروشند یا ندارند ولی فکر کنم بتونید تو جمهوری پیدا کنید با این قیمت. اگر 8880 هم بخواهید پلاسما اون هایپر می داره امروز که من پرسیدم داشتند 5850 هم بود تو سایز 51 اینچ اولی حدود 4.500 و دومی هم حدود 2.800 اگر پلاسمای ساموسنگ انتخابتون بود حتما سریع تر بخرید چون 10 % گران شده شاید الان هنوز بعضی جاها مثل فروشگاه ها به قیمت قبل بفروشند اما بعد یه مدت همه جا قیمت جدید اعمال میشه .
اگه ET5 رو بشه با 4 تومن خرید، به نطرتون از سامسونگ بهتر نیست؟ از لحاظ کیفیت پنل و دوام و کیفیت تصویر؟
از نظر کیفیت پنل قطعا بهتره از لحاظ دوام هم حتمی همینطور از لحاظ امکانات جانبی کمتره و از لحاظ کیفیت تصویر خوب سلیقه است یه چیزی مثل تفاوت پلاسما با ال ای دی چون پسیو هست کمی شارپنس کمتری داره اما مثلا چند وقت پیش که توی AV forum که نگاه می کردم از نظر انها این مدل از 76100 ال جی بهتره بود این دو مدل رو با هم مقایسه کرده بودند .
من امروز این مدل رو خودم می خوام قیمت دقیقش رو یعنی قیمتی که میشه خرید در بیارم اگر انتخابتون این مدل شد بگید تا قیمت دقیق روبهتون بگم .
سلام دوست عزیز
من یه چند وقتی بود که دنبال یه تلویزیون مناسب بودم
نهایتاً با توجه به بودجه و امکاناتی که مدنظرم بود مدل E5950 پلاسما سامسونگ رو انتخاب کردم
هنوز استفاده نکردم اما با توجه به تحقیقاتی که کردم هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کارآیی مدل مناسبیه
به عنوان یه پیشنهاد می تونی روش فکر کنی
راستی من این تلویزیون رو 3.080.000 تومان خریدم
یا حق
بین مدلهای SAMSUNG 40ES6980 ، LG 42LM76100 ، SONY W700A 46inch کدوم رو پیشنهاد میدید؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید در هیچ رابطه مشگلی با تلویزیون اعم از زیر نویس - فرمتهای صوتی وتصویری و غیره نداشته باشید از تلویزیون SAMSUNG 40ES6980 استفاده کنید.