اصلا هم جایی باقی نمیمونه! من 3بار انجام دادم حجامت عام رو در پشت کتف اصلا جایی نگذاشته همچنین پشت ساق پا هم ردی از حجامت باقی نمونده!
چرا؟ به این دلیل که اون شیوه قدیمی هستش که باعث برجا موندن اثر تیغ میشه بطوری که در روش سنتی 3خط عمودی(3برش عمودی) میزدنند که این 3خط جاش برای همیشه باقی میمونه
اما در روش جدیدی که الان بیشتر جاها انجام میدن(بهتره قبلش بپرسید) تعداد زیادی خطوط مورب با فاصله کم از هم زده میشه که به شخصه بعد از حدود 1هفته بطور کامل رفع شد!(البته بستگی به پوست داره بعضی ها شاید دوهفته بعد علامت حجامت بره و...اما چیزی که هست قطعا خواهد رفت!)
در مورد روش yrdمن اطلاعی ندارم اما بنظرم چیزه جالبی میرسه با این توصیف شما
اما وقتی بشه بی دردسر با ماهی یکبار حجامت انجام داد شاید اینجوری بهتر باشه!
ببینید نتایجش هست(من در سایتها جستجو کردم) بررسی شده میزان سمومی که از خون حجامت بدست اومده از میزان سمومی که توسط خون گیری به شیوه معمولی بدست اومده 13برابر بیشتر بوده! و این یعنی واقعا عالیه!
اصلا هم مهم نیست شما کم خون باشید یا پرخون! چون ملاک میزان خونی که گرفته میشه نیست حتی اگه به اندازه نصف استکان خون گرفته بشه بازهم تاثیرش رو خواهد گذاشت!
البته اگه طرف کارش درست باشه هیچوقت همینجوری به شما نمیگه بیا حجامت کن 3هفته قبلش باید شربت اخلاط بخورید و چندین ساعت قبلش هم حدودا 4لیوان شربت عسل و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
مشکل ماها اینه که یک چیزی میشنویم و ساده قضاوت میکنیم
درصورتی که حتی ساده ترین موارد هم یکسری اصول و پیش نیاز دارند!
در مورد حس چندش نه برادر/خواهر من ، حس چندش رو فقط تا اندازه ای زالو گذاشتن ایجاد میکنه وگرنه فصد و حجامت چندش آور نیست
درد حجامت هم به دلیل بادکش بینهایت مختصره
خیلی پست من طولانی شد عذرخواهی میکنم اما وظیفه خودم دونستم که منی که واقعا از این شیوه ها جواب گرفتم حق مطلب رو ادا کنم
موفق باشید