عزیز من برای شما توضیح دادم. 6c45 و اینی که شما میگید پردازندشون یه چیزه. اونی که شما مدنظرتون هست یه مدلی نسبتا قدیمی تر هست و بازار خوبی نداره نسبتا. با کانفیگ ضعیفتر قیمت بالاتری داره کاملاغیر معقول هست این حرکت.نقل قول:
موفق باشی
Printable View
عزیز من برای شما توضیح دادم. 6c45 و اینی که شما میگید پردازندشون یه چیزه. اونی که شما مدنظرتون هست یه مدلی نسبتا قدیمی تر هست و بازار خوبی نداره نسبتا. با کانفیگ ضعیفتر قیمت بالاتری داره کاملاغیر معقول هست این حرکت.نقل قول:
موفق باشی
دوست من شما اول باید مشخص کنید هدفتون چیه یعنی انتخابتون بین 6c45 و اون مدل دست دومه ( که طبق راهنمایی دوستان و تجربه خودم بهتون میگم کاملا 6c45 برتری داره) یا میخواین بیشتر هزینه کنید و مدل های دیگری هم بهتون پیشنهاد بشه؟؟نقل قول:
اگر حالت اول باشه که دوستان چند بار پاسختون رو دادن اما اگر حالت دوم باشه موضوع فرق میکنه.
فکر کنم این پست رو نخوندی چون ویرایش کرده بودم.تو صفحه قبل:
دوست عزیز up to 4GB معنیش کجا می شه قابل ارتقا بودن آخه؟یعنی تا 4GB از رم share می کنه در صورت لزوم.در مورد max payne هم چون خودم بازی کردم باید بگم تو تنطیماتش مثلا نمی تونی anti alaising رو از یه حدی بیشتر کنی.چون فقط رم گرافیک رو همون مقدار dedicate یعنی 1GB می شناسه.البته خیلیها هم انتقاد کردند که موتور بازی باید بهتر می بود و این محدودیتها نباید می بود که بحثش جداست.من فقط max payne3 رو دیدم که اینجوریه.با 7470 هم شاید بتونی max payne بازی کنی.ولی فکر نمی کنم بیشتر از low جواب بده
دو نکته:
1-کلا وسایل الکترونیکی دست دو ریسکیه
2-گرافیک 7470 اصلا با 7690xt قابل مقایسه نیست.اگه بازی می کنی 7690xt هم الان دیگه معمولیه و خیلی قوی نیست.هر چند تقریبا خوب جواب می ده بازیها رو.ولی 7470 ....باز میل خودته.کلا dv6-6c45 از هر نطر بهرته.حتی 200-300 تومن هم گرونتر باشه به نظرم میارزه با توجه به امکاناتش.اگه گرافیک مهم نیست برات که هیچی.با یه لپتاپ 1 تومنی هم کارت راه می افته.سیستم صوتیش هم beats ه اگه اهل موزیکی.باز میل خودته که با بودجه ات چی به دردت می خوره
اگه از هدفون استفاده کنی که کیفیت هدفون بالا چه ربطی به لپ تاپ داره؟نقل قول:
خیلی ربط داره.همه چی که هدفون نیست.تنطیمات بیتس توی کارت صدا و تنطیم اکولایزر و ... که تنطیمات اختصاصی بیتس هس که با حالت نرمال خیلی فرق داره.شما وقتی تیک beats رو از کنترل پنل بیتس بذاری همون لحظه متوجه تغییر صدا می شید.البته دستی هم می تونید bass , treble ,... رو تنطیم کنید.خود بیتس هم تنظیمات پیش فرض داره که از همه بهتره به نظرم.اگه هدفونتون با کیفیت باشه که چه بهترنقل قول: