نقل قول:
در مورد پست 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون تکرار لغت ها . در بعضی موارد ذکر میشه که تعداد این کلمه برابر تعداد اون کلمه هست . من یه وقتی با یه روحانی بحث می کردم که این تعدادی که شما نوشتی ( یه کتابچه ای نوشته بود ) درست نیست ( نرم افزار های قرآنی زیادی هستند که قابلیت جستجوی کلمه رو دارن ) اولش انکار می کرد ولی بعدش کلمه های دیگه رو هم به اون کلمه اصلی اضافه می کرد مثلا اول می گفت تعداد روز و شب در قرآن برابره ولی بعد که بهش نشون دادم این طور نیست می گفت که کلمه یوم و ایام رو با هم بگیریم با تعداد لیل و لیالی توی قرآن برابر میشه . شما خودتون میتونید با این سایت یه جستجو رو انجام بدین :
ببینید تعدادکلمه "ایات" چندتاست و با تعدادی که توی اون پست هست یکی هست یا نه ( و کلمه های دیگه رو ) .
دوم اینکه تعداد کلمه ها رو اگه هم برابر باشه معانی اون کلمه ها خیلی با هم فرق داره . شما تفسیرهای قرآن رو بخون . یه کلمه هست ولی 10 تا معنی از مفسرهای مختلف براش هست . مثلا همین ایام . یه جا جمع روز هست ولی یه جا به معنی روزگار هست و یه جا یه معنی دیگه . یه جا دیگه مثلا کلمه من و سلوی رو نگاه کنین . مفسزین نمیدونن دقیقا چی بوده . یا جایی که آدم از بهشت به زمین اومده . گفته آدم رو از جنت (بهشت) به زمین آوردیم . خب همین جنت توی عربی معانی دیگه هم داره . علامه طباطبایی میگه احتمال بسیار زیاد معنی جنت در اینجا باغ سرسبز و آبادی روی همین کره زمین بوده . و .... ( شما حداقل تفسیر المیزان و طبرسی و نمونه رو یه دور روخونی کن میبینی چقدر در معنی اصلی کلمه ها اختلاف هست )
شما یه جایی گفتی نیاز به دلایل راحت تر داری نه در حد سهروردی و .... دلیل راحت معنیش دلیل ضعیف که نیست . دلایل بالا باید حداقل توی این دوره و زمانه خریدار داشته باشه .
این برنامه ای که معرفی کردید رو دیدم و خودم تست کردم ،دقیق همینا نمیشد ولی نزدیک بهم بود خیلیاش برای همین احتمال میره تمام مشتقات این کلمات رو در نظر گرفتند و محاسبه کردند.به هر حال بازم فکر نمیکنم یه سایت علمی یا اصلا یه آدم معمولی بیاد سر بیکاری یه سری عدد سوار کنه و بنویسه!
نقل قول:
در مورد پست 6
بیشتر تشبه هایی هم که از عوامل جغرافیایی توی قرآن شده رو هم بعضی مواقع اون قدر توضیح و تفصیل داده میشه که به منظوری که گوینده می خواد برسه . در حالیکه توی ادبیات تشبیه یعنی عبارتی که در مختصرترین حالت صفت مشترک دو چیز رو بیان کنه . حالا شما پستی که برای تشبیه کوه به ابر هست رو ببین . چقدر طول و تفصیل ( و گاها غیرعلمی ) برای اینکه اثبات بشه کوه مثل ابر روان حرکت میکنه ( حتی حرکت قاره ها با دور تند هم طی چندین میلیون سال رو توی مستندهای زمین شناسی ببینین اصلا حال حرکت روان ابرها رو نداره ) .
به نظر من در این جور موارد که توصیف ها یا اشاره های قرآن به زمین و آسمون ها و عوارض طبیعی به عنوان دلیل ذکر میشه بیشتر بازی با کلمات هست تا رسیدن به دلیل علمی که ثابت کننده اعجاز باشه که به ذهن هیچ بشری نرسیده باشه. اگه این دلیل اعجاز هست باید برای اول توی قرآن ذکر کرده باشه و به ذهن انسان ( حداقل در زمان نزول قرآن ) نرسیده باشه در حالیکه ما داریم خیلی از اطلاعاتی در مورد زمین شناسی و حتی ستاره شناسی که برای مردمی هست که چندین هزار سال قبل از نزول قرآن زندگی می کردن .
شاید بتونم ایرادی که به عددها گرفتی قبول کنم ولی این یکی رو هیچ رقمه راضی نمیشم
هیچکدام از حرفهای قرآن بازی با کلمات نیست.هر کلمه و حتی فتحه و ضمه ای که در قرآن به کار رفته همگی برای شناسوندن حقیقت و علوم به بشریت در زمانهای مختلف هست.اینکه کوهها مثل ابرها در حرکت هستند دلیل نمیشه باید سرعتشون هم یکی باشه! شاید نوع حرکتشون و هزارو یک چیز دیگه ای که توی حرکتشون هست و ما نمیدونیم با هم یکی هست.به نظرم پست مورد نظر دلایل خوبی داره بهتره دوباره با دقت بخونی!
( سوای اینکه سحابی و اختر و شهاب و .. معانی مختلفی دارن ) ربطی به معنی آیه نداره!
معنی مستقیم آیه که کاملا گویا هست و جای بحث نمیذاره:
آنگاه که آسمان شکافته شود تا چون گلسرخگون و چون روغن گردد.
با نگاه به عکس سحابی میشه فهمید
عینا چیزی که ذکر شده:
"ثاقب" به معناي چيزي است كه چاله را ايجاد مي كند.
دوست عزیز سیاه چاله ها از چه چیزی بوجود میان؟
نقل قول:
من نمیدونم توی کدوم پژوهش علمی ثابت شده که رفتار و خوی حیوونی که گوشتش توسط انسان خورده میشه وارد روح انسان میشه ؟ اگه هست چطور کشف شده که فقط خوک بی غیرت و بی ناموسه !! اگه این طوره حتما گوشت خروس همه رو باغیرت میکنه ( خروس به غیرتش و ناموسیش معروفه ! ) حالا اگه این گوشت خوک این قدر میتونه تاثیر داشته باشه که حروم باشه گوشت حیوانات دیگه چه تاثیری داره ؟ کسی تحقیقی در این زمینه نکرده ؟ گوشت گوسفند چی ؟ گاو ؟ بز ؟ شیرماهی ؟؟
بعید نیست که بجز دلایل علمی این هم یکی از دلایل حرام بودن گوشت خوک باشه.اگه مردم همه مال
حلال
بخورند! و به دستورات اسلام عمل کنند غیرت هم خواهند داشت.جدا از این مسائل ذبح مرغها و خروسها همه به صورت اسلامی نیست.
((مهم اینه که حیوون بی غیرتی حلال گوشت نیست):31:))
این رو اخبار سراسری تلویزیون هم اعلام کرد!
عکسی که بهش اشاره کردید:
اگر خوشبینانه نگاه کنیم این دو تا عکس شبیه هم هستند.این فراعنه همه از یک خاندان بودند.ولی دلیل نمیشه که یکی باشن.بالفرض هم که باشن شاید فرعون همون رامسس دوم بوده(اسم همه ی پادشاهان مصر فرعون بوده) البته من از تاریخ زیاد سر در نمیارم.تی وی میگفت با تحقیقاتشون فهمیدن که این غرق شده و بعد از این قضیه به داستان موسی(ع) اشاره شده،حرف زیاده ولی در حقیقت اتفاق تفاوتی ایجاد نمیکنه.یه جا هم شنیدم این رو جدیدن پیدا کردن(اون عکس پست خودم رو)
ثابت شده اون عکسی که گذاشتم مال فرعون زمان موسی هست چون غرق شده و ...گزارش تلویزیونیش هم خیلی جالب بود اگه تونستید اون گزارش رو تو اینترنت پیدا کنید حتما ببینید.