معذرت می خوام . ویرایش شد
آل دیجیتال یعنی سایت آل دیجیتال که احتمالا ستاره می خوره اگه بنویسمش ، تو گوگل بزن آل دیجیتال
2300 هم قیمتشه
گرافیکش gt650m هستش .
Printable View
معذرت می خوام . ویرایش شد
آل دیجیتال یعنی سایت آل دیجیتال که احتمالا ستاره می خوره اگه بنویسمش ، تو گوگل بزن آل دیجیتال
2300 هم قیمتشه
گرافیکش gt650m هستش .
این که بالاتر از 2000 هست!نزدیک 500 تا گرون تر از 6c55 هنقل قول:
زیر 2000 میخواستم هزینه کنم
یعنی 6c55 بهترین گزینه هست؟
من شنیدم AMD برای اجرای بازی بهتر جواب میده نسبت به NVIDIA درسته؟
چرا کسی جواب این سوال که ایا اگه بجای صفحه نمایش لب تاب از HDMI استفاده کنم و وصل کنم به TV کیفیت تصویر میاد پایین یا نه؟کیفیت پخش چگونه خواهد بود؟
الان این 6C55 قابلیت این رو داره تمام بازیهای حال و حاضر رو به راحتی اجرا کنه؟خیلی دوست دارم بازیه اویل 6 که حدودا 2 ماه دیگه میاد رو بازی کنم,این سیستم 6C55 میتونه اویل رو اجرا کنه؟
دوست عزیز اگه برای بازی می خوای پیشنهاد می کنم t7000 رو برداری ، گرافیکش تقریبا همرده ی گرافیک لپ تاپ های گیم بالای 3 تومنه و ارزش داره ، در هر صورت تصمیم با خودته ، تو این سایت می تونی فریم ریت بازی ها با گرافیک های مختلف رو ببینی و اینم بررسی گرافیک gt650 و 7690 xt هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از لطفتنقل قول:
من هرجور نگاه میکنم گرافیک nvidia geforce gt 635 بهتر از adm rademon hd 7690 عمل کرده!!
پس چرا همه بر این عقیده هستند که AMD بهتر از NVIDIA عمل میکنه؟؟؟
من تو مقایسه ی که بین لب تاپ GE 620 DX PLUSE و DV6-6C55 گذاشتم همه میگفتن مدل HP بهتر عمل میکنه!!
منکه گیج شدم لطفا منو راهنمایی کنید
شما چه جوری به این نتیجه رسیدی!:دیببین همونطور که بارها گفته شده این gpu ها فرق انچنانی ندارن که انقدر حساس باشی روشون.مثلا بعضی بازیهایی که اصلا nvidia اسپانسر بوده مثل dirt3 مسلما gt555 هم فریم بیشتری داده از 7690xt.ولی نه تو همه بازیها.ببین تو metro 2033, crysis2 ,... کدوم فریم بیشتری داده!حتی ار 640m هم فریم بیشتری داده.کلا واسه هر بازی فرق داره.بتمن و deusx ,dirt 3 و چند تا بازی دیگه شاید روی nvidia بهتر جواب بدن.بعضی دیگه هم رو ati.بتلفیلد هم یه کم تو کارتهای nvidia یه کم بهتر بوده.ولی نه خیلی.این بنچمارمها هم وحی منزل نیستند!ممکنه دفعه بعد که خودت تست بگیری اعداد کمی فرق داشته باشند.فکر نکن هر دفعه که تست بگیری باید مثلا همون دو سه فریم فلان gpu فریم بالاتری بدهنقل قول:
woooooooooo!این 650 رو نگا!
اینجوری که تو بنچمارکهاست از 560 هم قویتره که!مادر جان!یعنی ادم اسکوله 3.5 پیاده شه بره ایسوس g53 بخره!
منظورت چه لب تاپی بود؟نقل قول:
این سوال منو نمیدونم چرا کسی جواب نمیده!!!
من میخوام کابل HDMI رو بزنم به TV و بازی رو از اونجا دونبال کنم
میخواستم بدونم کیفیت تصویر چگونه میشه وقتی تصویر رو از TV داشته باشم؟
فکر کنم تو سریهای 7000 باشه.تازه دارن وارد بازار می شن
من خودم تا حالا از کابل استفاده نکردم.ولی کابل اصولا باید ریزولوشن fhd تحویلت بده.یعنی اگه lعکس یا فیلمت fhd باشن و lcd خروجی هم fhd باشه کیفیتش باید بیشتر بشه و اگه نباشن کمتر می شه.ولی اگه قرار باشه بازی هم اینجوری باشه و وقتی کابل می زنی بازی هم روی fhd پردازش بشه مسلما فریم ریت پایین میاد.البته بازی اون ریزولوشنی رو ساپورت می کنه که احتمالا مانیتور لپتاپ ساپورت می کنه.بعید می دونم با استفاده از کابل ریزولوشن از ستینگ بازی هم عوض بشه!یعنی اگه بازی رو hd داره پردازش می شه مسلما اگه بیاریش رو fhd کیفیتش کم می شه.ولی باز هم مطمئن نیستم در عمل چه اتفاقاتی می افته.چون تست نکردم!
مدل 6c55 که فکر میکنم فقط hd هست!!!
الان ی tv 48 اینچ فول اچ دی دارم
وقتی بازی داره اچ دی پخش میشه من بزنم tv یعنی کیفیت میاد پایین با این اوصاف!!
اره دیگه طبیعیه.وقتی ریزولوشن رو زیاد کنی خب پیکسلها واسه fhd کم میان دیگه.یعنی پر نمی کنند lcd رو.شما با tv تون تلویزیون ایران رو نگاه کنید و کیفیتش رو با یه تلویزیون ctr هم مقایسه کنید.یا یه ویدئو 3gp با lcd تون پخش کنید ببینید پیکسلها معلومند!ولی تو یه مانیتور 640*480 کل صفحه پر می شه.من xbox رو می دونم بدون کابل کیفیت خیلی افتضاح می شه تو fhd.چون هی بار بدون کابل دیدم کیفیتش خوب نبود.با hdmi خوب می شه.ولی کابل رو که می زنی فکر کنم باید از تنظیمات xbox ریزولوشن رو بذاری رو fhd.
خی موقعی که hdmi رو میزنم به tv چیکار کنم کیفیت نیاد پایین؟!!!نقل قول:
راهی هست وقتی کیفیت hd به tv فول اچ دی میدم کیفیت نیاد پایین؟