Printable View
باکس شات بازی معرفی شد.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر جدید . حتما ببینید فوق العادست
من سر هر شماره قبل ريليزش ميگم اين شماره بد ميشه ولي بازم عالي عمل مي كنه:n02:نقل قول:
عجب تريلري بود....راست كار طرفداراي گيرز
تغييراتي كه تو بازي دادن زيادتر از حد انتظارم بود : قابليت ايجاد يه منطقه بيس مانند تو قسمت داستاني و همينطور چلنج هاي فرعي تو قسمت داستاني خيلي ميتونه به جذاب شدن بازي كمك كنه(براي شماره فرعي از يه بازي تغييرات زياديه)......
اگه سختي بازي رو حفظ كنن و البته اين تغييرات جديدم خوب اعمال كنن فكر كنم بازم بازي موفق بشه و حداقل متاي 85 رو مي گيره كه عاليه
.
توی این تریلر همه چیز عالیه . گیم پلی به نظرم روون تر شده و همینطور شلوغتر . اگه بتونن جَو تاریک و سیاه نسخه 1 رو برگردونن به بازی واقعا عالی میشه
منم 85 به بالا پیشبینی میکنم براش
اتفاقا من با جو شماره 3 خیلی حال نمودم
1 و 2 مخصوصا 1 خیلی تاریک بود
ولی 3 محیط بـسیار زنـده ای داشـت با تـرکیـب رنــگ+رفلـکـشن فـوق العــاده
کلا 3 عالــی بود..
بازی برای xbox 360 لیک شد در حالی که یک ماه تا تاریخ انتشار رسمی زمان باقی مونده.......
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
[Gears.of.War.Judgment.RF.XBOX360-P2P] <> [XBOX360/-] pred 3 minutes 55 seconds ago (2013-02-19 10:30:40 CET)
Size: 8.139 GB
کار تایید شد دانلود کنید....
تاپیک را هم میتوانید حالا منتقل کنید
لیک شد ؟
اینو الان بازی کنیم و اگه تا موقع ریلیز رسمی نریم لایو باز هم بن خواهیم شد ؟
بله لیک شده.نقل قول:
لیک شد ؟
اینو الان بازی کنیم و اگه تا موقع ریلیز رسمی نریم لایو باز هم بن خواهیم شد ؟
هیچوقت نمیشه 100% گفت که امکان بن شدن یا نشدن وجود داره ولی من خودم احتمال میدم اگه این رو بازی کنید و به هیچ وجه تا زمان عرضه رسمی به لایو وصل نشید به احتمال زیاد بن نمیشید.
اگرم میخواید مجکم کاری کنید یه پروفایل دیگه وری فلش مموری درست کنید و با اون پروفایل بازی رو انجام بدید...............