سایز عکس هات رو 600*800 بزن اینطور لود نمیشه خیلی سنگینه.
Printable View
سایز عکس هات رو 600*800 بزن اینطور لود نمیشه خیلی سنگینه.
خدایی چیه گذاشته دیشب ترافیک اینترنتمو تموم کردنقل قول:
از طرح ترافیک استفاده میکردی این بلا سرت نمیومدنقل قول:
سلام اقا محسن من چه طور با لپ تاپم با برق کار کنم؟باطریشو در بیارم؟بعد با برق کار کنم ؟چه مدت یه بار با باطری کار کنم که نخوابه؟ممنون:20:
برو تو تنظیمات battery care بعد از اونجا بزارش رو 80% یعنی 80% که شارژ شد دیگه شارژ نمیکنه و برق یه راست وارد لپ تاپ میشهنقل قول:
معمولا هفته ای یکبار باید باید باتری خالی بشه...شما میتونی کل هفته رو باهاش کار کنی با برق بعد آخر هفته همینجور روشنش بزاری که باتریش تموم شه
زیاد نمیخواد حساسیت بخرج بدی علاوه بر پول لپ تاپ شما 300 400 تومن اضافه دادی بایت اسم سونی
سونی = مقاومت و دوام قطعات
پس نمی خواد حساس باشی و راحت کارتو کن من حدود چند ماه لپ تاپم رو اصلا روشن هم نکردم ولی هنوزم که هنوزه هیچ مشکلی نداره
باتری رو سعی کن در نیاری جز اینکه ماهی یبار درش بیاری یه فوتی بهش کنی
***توجه : در هنگام کار با باتری فقط یک عمل رو انجام بده...حالا دیگه فوقش اینه که هم آهنگ گوش بدی هم تو سایتا بری و دانلود کنی دیگه بیشتر نشه****
مرسی فرشید جان میشه باطری رو ازش جدا کنم موقعی که به برق وصله؟:46:
توصیه نمیکنم چون ممکنه برق نوسان داشته باشه یا کم و زیاد بشه (نیم فاز و از اینا)نقل قول:
که اینا لپ تاپو داغون میکنه(مرگ سیستم های تو برق رفتنشونه)
ممنون فرشید جان تشکر.:11:
راستی یه انتی ویروس رو لپ تاپم نصب هست از خود کارخونه فابریک به اسم تیتانیوم ماکزیمم سکیوریتی بعد من میخوام Nod 32 روش نصب کنم نمیزاره نصب نمیشه میگه باید اونو حذف کنی چیکار کنم نمیشه بدون اینکه حذفش کنم نصب کنم روش جدید؟بعد یه سوال دیگه موقعی که میخوام لپ تاپ رو روشن کنم سمت راست صفحه نمایش از بالا به پایین یه نورهای سفیدی میتابونه به وسط صفحه از هر دو طرف اون چیه معمولیه؟نور ال ای دیه؟بعد میاد تو ویندوز اون نورا نمیمونن دیگه فقط موقعی که صفحه کاملا سیاهه موقع بوت ویندوز معلومه.مرسی اگه برام توضیح بدید در رابطه با این 2 مورد.ممنون.:20::11:
محسن جان مثل اینکه انلاینی جوابمو بدی ممنون میشم.
به نظر من اون حذف کن اخرین ورژن نود 32 64 بیتی برای خودت نصب کن من خودم همین کار کردم خوبی نود اینکه ک سبکه ابدیتش بکن ضمنا دوتا ویروس کش تو یک سیستم نصب نمیشه اون نور هم نور برای روشن کردن صفحه اسکرینته