با تشکر ولی من با حرف شما موافق نیستم .
مثلا تو سایت معتبر p30world.com الجی رو برتر دونسته و پاناسونیک رو ننوشته این به معنی بد بودن یا به حساب نیاوردن تلویزیون پاناسونیک نیست . اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت معتبر toptenreviews.com پاناسونیک رو آورده و الجی رو هم بعد از اون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
در ضمن یه نکته ای
این اعداد و ارقام کنتراست یا اسم اکتیو و پسیو و مقایسه ی تلویزیون ها رو ول کنید . با لذت فیلمتون رو نگاه کنید .
اینا همش مشکل انسانه که یا مال خودش رو از مال بقیه بهتر می دونه یا مرغ همسایه غازه!!!
با لذت فیلمتون رو ببینید . این تلویزیون ها اونقدر تفاوت ندارند که با هم جر و بحث می کنید !!! هدف فقط اطلاع رسانیه . که اگه کسی خواست تلویزیون بگیره راهنمایی بشه .
حتی تشخیص 1080p از 720p کار سختیه (من روی بعضی افراد امتحان کردم ، اگه بهشون بگی این 1080p یه اون 720p می گه آره کیفیتش بهتره ، در صورتی که من اشتباهی بهش گفتم ، همش بستگی به ذهنیت قبلی آدم داره!!!) ببخشید بحث روانشناسی شد !!!
جالبه ، من کل شیراز و گشتم برای تست تصویر سامسونگ ولی یک از نمایندگی هاش هم عینک آماده برای ارائه به مشتری نداشت ولی الجی 20 نفر 20 نفر عینک می داد تا مردم تست کنن . من مجبور شدم خونه ی آشناهام تست کنم ...
با تشکر دوباره !!!:40:
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
یه چیز دیگه ، می خوام تاپیک سنگین نشه از نقل قول استفاده نمی کنم .
دوستان 1080i فول اچ دی نیست . کیفیت ها به این ترتیبن :
1080p FHD
720p HD
1080i
.
.
.