phenomii x4 850.......................شاید بتونی کش سومش را هم فعال کنی
Printable View
phenomii x4 850.......................شاید بتونی کش سومش را هم فعال کنی
درود
بازم میگم 850 کمی بهتره.
این بنچمارک ها ببینین:
البته در این بنچمارک 850 موجود نیست اما یک مدل پایینتر یعنی 840 هست که باز اون هم اکثرا با تفاوتی اندک از X4 645 سریعتر ظاهر شده. پس اوضاع برای 850 بهتر از این خواهد بود.کد:http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Phenom_II_X4_840/9.html
این همه نمودار مصرف پردازنده هاست.
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Phenom_II_X4_840/10.html
X4 955 به نسبت قیمتش خوبه 160 تومن الان شیراز هست
با این بودجه AMD خوره گیم هست
اما توجه داشته باشید سری بلک ادیشن کلا قدرتش زیاده خصوصا اورکلاک راحت میشه با ضریب تا 3.7 بدون افزایش Vol
و نیاز به فن و کولر دارند تا سایلنت باشند
پس 50.000 دیگه میخوای تا کولرببندی
از من گفتن بود....بعدا نیای بخری بگی اخه صدا سشوار میده چون کولر هم سایلنتش میکنه هم خنک
دما 30 تا 35 در حالت بیکاری و لود کم
خودم همین پردازنده رو دارم راضی هستم
اگه کم مصرف تر میخواید میتونید سراغ CPU های Sandy Bridge برید...
خب مثلا از کجا باید فهمید محدودیت میشه یا نه؟چون شما گفتین احتمال داره بشه.نقل قول:
اگه دقیق میدونستم چه قدر ایجاد میشه که میگفتم.نقل قول:
باید تست کرد و دید چه قدر محدودیت ایجاد میشه...
ممنون از همه دوستان راستش یه زمانی تو کار over و اینچیزا بودم الان دیگه نه میخوام با یه سیستم معمولی همه بازی ها رو خیلی روون اجرا کنم.
بنظر خودم اینا خوبه شما هم نظر بدین لطفا :
mb:elite mcp61m-m3 اینو که گفتم از قبل دارم سوکت am3 هستش.
cpu: amd phenom II X4 850 OR ATHLON II X4 645 که هر کدوم مصرف پایین تری داشت همونو بر میدارم.
RAM: 2X2GIG APACER DDR3 1333
VGA: AMD HD6770 با هر برندی فرقی نمیکنه همون که ارزون تر بود.(فکر کنم الان XFX باشه) دوستان ارزون تر سراغ دارن؟؟
اینایی که گفتم بنظرتون چطوره؟؟؟ البته با یه پاور GREEN 585 B
:11: ممنون از همه
مین رو بدید بره.
سی پی یو رو core i 3 2100 بردارید 150 تومن.
مین بورد هم H61 USB3.0 ازراک که 105 تومنه.
پاور خوبه
رم هم خوبه.
6770 هم پاورکالر بردار.
اینجوری خیلی خیلی بهتر خواهد بود.
مجید جان ممنونم ازت که وقت میذاری راستش دقیقا باهات موافقم اما با همین بضاعتی که دارم میخوام سیستمو جمع کنم.نقل قول:
یعنی همین مادربرد و فقط یه کارت گرافیک و یه سی پی یو خوب.:11::40::40::40:
خواهش میکنم.
راستش با تجربه ای که من از خرید و ارتقا سیستم ها بدست آوردم، به این نتیجه رسیدم که اینجور ارتقاها دوام نمیاره وعملا خرج اضافس.
چون مادربرد که به معنی برد مادر هست، محدودیت ایجاد میکنه و چیپش ضعیف هم هست. یعنی از قدرت سی پی یو نمیتونی خوب استفاده کنی. قابلیت ارتقا هم که اصلا نداره.
پس هر جور شده بهتره اینجوری هزینه نکنی.
اون پردازنده که گفتم هم خیلی قویتر از این دوست و هم خیلی کم مصرفه و هم خیلی جدیدتره.
جا برای ارتقا هم تا 2-3 سال دیگه خواهی داشت. یعنی از سری IVY Bridge میتونی روی این مادربرد نصب کنی. پس ارزش داره
USB 3.0 و.... هم داره.
بازم اگه میخوای از بین 645 و 850 انتخاب کنی. 850 هم قویتره و هم مقدار کمی کم مصرفتر.
موفق باشی