خلبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران
با عرض سلام.
من هفده سالمه و سوم تجربی هستم. توی مرکز پرورش استعدادهای درخشان شهرمون تحصیل می کنم و جزو شاگردهای تقریبا خوب هستم که می تونم بگم شانس قبولیم توی رشته داروسازی دانشگاه تهران بالای 90 درصد هست اگه خدا بخواد.
اما من علاقه شدیدی به خلبانی دارم. البته نسبت به این رشته آشنایی زیادی ندارم و بیشتر عاشق خلبان ها هستم. به همین دلیل سعی کردم اطلاعاتی راجع به دانشگاه شهید ستاری بدست بیارم. اما کل فضای اینترنت رو یک مقاله ی شش سال پیش بدون منبع محکم پر کرده که عملا غیر کاربردیه. تلفن دانشگاه هم که محل درست و حسابی به آدم نمی دن و انگار که طلبکارت هستن . خواهش می کنم که کمک کنید.
شما آخرین امید من هستد.اما سوالات من ؛؛؛
1.آیا متقاضی می تواند از رشته تجربی باشد؟
2. وضعیت دندان باید چگونه باشد؟ آیا دندان کاشتنی و مصنوعی را قبول می کنند؟(از همه مهمتر!!!)
3.من چشمام 10/10 هست ، اما آستیگمات به مقداری دارم ، وضعیت آستیگمات باید چقدر باشه؟
4. آیا انحراف بینی به مقدار کم مشکل ساز هست؟
5.تا چه سنی حداکثر می تونم اقدام کنم؟
ممنونم که به این سوالات پاسخ می دین.
حالا اگه ممکنه یکم هم درباره ی این رشته توضیح بدین.
این که حقوقشون در حد یک کارمند معمولیه ، ممکنه به شهرهای دورافتاده منتقل بشن ، شرایط نظامی سختی دارن ، تا یک عمر زیر نظر نظام هستن و ... رو همه می دونم ، اما شوق خلبان شدن کورم کرده ، طوری که حاظر شدم داروسازی رو بخاطرش توی اولویت دوم بگذارم. حالا به نظرتون ارزشش رو داره؟؟؟؟؟
اینم بگم که من به داروسازی و کلا درس خوندم علاقه زیادی ندارم ، انتخاب داروسازی هم انتخاب بین بد و بدتر و صرفا بخاط آینده مناسب شغلی داروسازی بوده.
حالا خواهشا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید که طولانی شد