نقل قول:
بدون شک از اون برنامه های رجیستری هست... چرا وقتی نیازی نیست همچین نرم افزارهایی نصب میکنین ؟ سیف مود بیاین بالا و سریع پاکش کنین درست میشه... البته اگه خیلی به ویندوز و رجیستری آسیب نزده باشه
نه عزیز همینطور نصب نکردم .. گفتم که اومدم چشمشو درست کنم زد ابروشم خراب کردم ... آپدیت ویندوز خراب بود بچه ها گفتن این برنامه رو نصب کن ریجستری اسکن کن نصب کردم نشد دوباره یه برنامه دیگه ... برنامه پشت برنامه : البته قبلی ها رو پاک میکردم ... سر یکیشون یهو رفت روی این صفحه :
حالا خودم باهش ور رفتم دیدم موقع روشن کردن یه جا نوشته F4=recovery منم زدم دیدم یه سری چیزایی اومد که مثل اینکه ماله لپ تاپ خودمه ... مثل اینکه کارش درست کردن این ارور ها بودذ . ... حتی توی این برنامه یه جا از Blue screen حرف زده بود که برای دست کردنش باید ریکاوری کنم .. یه حالت بیسیک داشت که زدم ولی درست نشد یه حالت کامپلیت داره که میترسم بزنم.. چون نوشته تمام اطلاعات ویندوز درایو پاک میشه حالا نمیدونم منطورش درایو های ویندوز یا فقط درایو سی که ویندوز روش نصبه ... :41: آیا راه دیگه ای نداره که چیزی پاک نشه و بیاد بالا و اونها رو پاک کنم ؟ چون فقط 20 تا 30 ثانیه ویندوز میاد بالا اونم در حالت سیف مود بعد میره روی همون صفحه پدر سوخته :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]