نقل قول:
من کامپیوتر رو به صورت تجربی یاد گرفتم.خیلی از اطلاعاتم ناقصه.برنامه نویس نیستم.معتقدم کسی که برنامه نویسی بلد نباشه چیزی از کامپیوتر سرش نمیشه.اما فرض کنید من یه بازرس هستم.
شما اطلاعات خوبی داری دوست من ، حتماً به فعالیت خوبت تو فاروم ادامه بده ، خود من از شما موارد خوبی رو یاد می گیرم:)
کامپیوتر رو حتماً باید به صورت تجربی آموخت وگرنه اصلاً یادگیریش معنایی نداره باید با روش سعی و خطا به همه مواردش مشرف شد.
در مورد PERMISSON : فرض کنید ویندوز 7 رو سیستم نصبه و توسط SYSKEY و یه قفل سخت افزاری محافظت می شه و تمامی PERMISSION ها ACCESS DENIED هست و فقط از طریق اون ویندوز می شه بهش دسترسی داشت ، خیلی دوست دارم بدونم در این وضعیت چه جوری می شه به این فایل ها دسترسی داشت؟ (واقعاً مسئله ی مهمی هست چون چند تا راه کار تو ذهنم هست ولی نمی دونم عملی هست یا نه چون ممکنه PERMISSION ها همون طوری باقی بمونن)
نقل قول:
من وقتی میخوام اطلاعات یه هارد رو آنالیز کنم اولا هارد رو از داخل اون کامپیوتر در میارم و به صورت اکسترنال اون رو به ایستگاه کاری خودم وصل میکنم یعنی به هیچ وجه به سیستم عامل مستقر روی اون هارد کاری ندارم.یه سرچ سطحی بد نیست اما من ساده لوحانه نمیام توی فایلها و پوشه ها چرخ بزنم تا چیزی رو پیدا کنم.ابتدا کل مجوزهای دسترسی و هر چیزی که میتونه مانع دیدن فایلها بشه رو از بین میبرم.حتی به جدول پارتیشن هم اعتباری نیست و هارد باید سکتور به سکتور بررسی بشه.جهت پردازش به یک Main Frame قوی نیازه.
ولی با این قسمت حرف شما پس نشدنی نیست! ولی می شه یه کم در مورد از بین بردن PERMISSION ها اونم بدون سیستم عامل 7 که محافظت شده است و به صورت اکسترنال صحبت کنی؟
در مورد بیت لاکر و پارتیشن مجازی که تو صفحه ی قبل توضیح دادم نظری نداری شما؟
نقل قول:
اگر FBI آمریکا نتونسته یه container نرم افزار TrueCrypt رو بشکنه احتمالا FBI بورکینافاسو بوده !!! تبلیغات و دروغ و فریب رو باید تشخیص داد.
من TRUECRYPT رو نظری ندارم راجع به اون ولی بیت لاکر رو با نرم افزار های معمول تست کردم حفره ای پیدا نکردم حتی ریکاوری هم نمی شه فایل ها... مگه این که بخوان کدگشایی پیشرفته کنن اونم با سیستمی که من دارم خوب قطعاً سال ها طول می کشه این عمل انجام بشه و شاید واسه FBI یک دقیقه طول بکشه! ولی اگه شما نرم افزار خاصی مد نظرت هست خوش حال می شم در زمینه ی کدگشایی بیت لاکر ویندوز 7 معرفی کنی.
نقل قول:
نرم افزارهای مختلفی هم دارند که مهمترینش Forensic Toolkit® یا FTK هست.این نرم افزار یه فریم ورکه یعنی بر اساس نیازهای سازمان کاملا قابل توسعست.
در این مورد بیش تر توضیح بدی ممنون می شم.
نقل قول:
ایرانیها خیلی باهوشند سریع یاد میگیرن،خلاقند،در مهندسی معکوس سرآمدند.به سوپر کامپیوتر نیاز داشتند که متوسطشو ساختند.این مطلب رو همیشه مد نظر قرار بدید.
تو این هیچ شکی نیست و به قول خودتون زرنگ و البته بلا هستن!!!:46:
نقل قول:
تنها راه امنیت کامل نوشتن الگوریتم رمز نگاری شخصی و نرم افزار استفاده کننده از اونه.
بیت لاکر ویندوز 7 می تونه نمونه ای از این روش باشه؟
پیشاپیش تشکر:11: