روباه از نظر قانوني جرم نيست ولي اگه ثابت بشه كه شما روباه نگه داشتي همه مسئوليت هاش به گردن شماست .نقل قول:
الان من سنجاب دارم و به خاطر در معرض انقراض بودنش نگه داريش جرم هست و تا 100هزار توكمن جريمه داره :دي . ولي كسي اهميت نميده .
Printable View
روباه از نظر قانوني جرم نيست ولي اگه ثابت بشه كه شما روباه نگه داشتي همه مسئوليت هاش به گردن شماست .نقل قول:
الان من سنجاب دارم و به خاطر در معرض انقراض بودنش نگه داريش جرم هست و تا 100هزار توكمن جريمه داره :دي . ولي كسي اهميت نميده .
خوب من تو شهرستانم امکان فهمیدنش بیشتره نه؟
متوجه منظورتون نشدم ولي بهتره اگه ميخواين روباه نگه داري كنين حتما توي يه فضاي بزرگ اين كار رو انجام بدين كه بعدا اگه گندي زد مسئوليتش متوجه شما نباشه و بتونين بهونه بيارين كه خودش اومده اينجا !
در ضمن روباه به هيچ وجه اهلي نخواهد شد
بچه های مختار نامه یه گراز رو اهلی کرده بودن...:46:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
علت بوی بد دهن گربه چیه؟
عفونت معده یا نوع غذا؟
یه سوال دیگه هم داشتم عفونت هلیکوباکتر پیلوری میتونه بین حیوونای خونگی مث سگ و گربه با انسان مشترک باشه؟
و بیماریها مشترک بین گربه و انسان غیر از توکسوپلاسموز چیه؟
درسته همینجورهنقل قول:
ریسکش که بیشتره!کسی تو تهرانو نمی اد بگرده که مردم خودشون به نون شب محتاجن حیونو بیارن تو اپارتمان که چی اخه!؟؟؟نقل قول:
شما یه سایت های دامپزشکی فارسی رو نگاه کنید بد نیستشنقل قول:
روباه کامل رام نمی شه
ولی اگه بچه هستش می تونین مثل سگ بهش یاد بدین کجا خراب کاری کنه
ولی بزرگ شه یکم دردسر ساز میشه اونوقت
به نظرم اگه فکر می کنی حیون مریضه یا بهت احتیاج داره نگهش دار وگرنه تو محیط زیستش ازادش کن
روباه هيچ ربطي به دامپزشكي نداره . دامپزشكي علميه كه در مورد دام بحث ميكنه نه گربه ساناني مثل روباهنقل قول:
شما یه سایت های دامپزشکی فارسی رو نگاه کنید بد نیستش
اگه از شيرخوارگيش باشه شايد بشه . ولي احتمالش خيلي خيلي كمه .نقل قول:
ولی اگه بچه هستش می تونین مثل سگ بهش یاد بدین کجا خراب کاری کنه
نقل قول:
بچه های مختار نامه یه گراز رو اهلی کرده بودن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كار خيلي سختي نكردن گراز اهلي از شير اهلي هم بيشتره .
روباه جز دام نیست می دونم ولی نو سایت دامپزشکی ایران برین توش نگهداری جانوران خاص روباه رو نوشته همچنین جوجه تیغی با چند حیوون دیگه.خودتونم سایتشو میتونید چک کنیدش.
اصول و روش داره یاد دادن بهش تو سایتم گفته.
دامپزشکی تنها به گاو و گوسفند ربط نداره خیلی از دامپزشکا هستن که تخصصشون حیوانات وحشی هستش و توی سازمان محیط زیست کار میکنن .نقل قول:
روباه هيچ ربطي به دامپزشكي نداره . دامپزشكي علميه كه در مورد دام بحث ميكنه نه گربه ساناني مثل روباه
روباه از تیره سگ سانان هست .نقل قول: