با بله و خیر که نمیشه جواب داد.هرکسی یه عقیده ای داره.یکی دوست دارخ همه ببیننش و ازش تعریف کنند بگن چه خوشگل شده و...یکی دوست داره کسی نبیندش.سرش تو کار خودش باشه .هر کدام از اینا هم یه معایب و یه ویژگی هایی داره
من خودم موافق حجابم
Printable View
با بله و خیر که نمیشه جواب داد.هرکسی یه عقیده ای داره.یکی دوست دارخ همه ببیننش و ازش تعریف کنند بگن چه خوشگل شده و...یکی دوست داره کسی نبیندش.سرش تو کار خودش باشه .هر کدام از اینا هم یه معایب و یه ویژگی هایی داره
من خودم موافق حجابم
نترس رفیق مشکلی پیش نمیادنقل قول:
راه اصلی بهتر شدن جامعه احترام به قانون اساسی هر کشوره .هر کشوری قوانینی داره .حجاب هم یکی از قوانین اساسی این کشور هستش .کسی که حجاب رو رعایت نمیکنه یعنی بی احترامی به قانون مملکت .هر چی هست قانونه و باید اجرا کنی یا میتونی قید "چی کار کنیم که جامعه ی بهتری داشته باشی" رو بزنی و اعتراضات و اغتشاشات و تظاهرات راه بندازی
هر چند نوع حجاب اینی که تو جامعه میبینیم نیست .نوشته نشده که باید زن بره تو گونی سیاه و درشم ببنده و با پریسكوپ بیرونو نگاه کنه
این چادر ملی ها و مدلهای شیک حجاب هست، منظور هموناس :
محتوای مخفی: حجاب
خوب اینجا بحث کمی عجیب میشه و متاسفانه نمیشه توی فروم ادامه داد ... توی عربستان خانم ها هنوز با این همه اعتراضات جدید و این همه سرو صدا حق رانندگی ، رای دادن و فعالیت توی بخش های مهم جامعه رو ندارن . خوب حرکت در قالب قانون اساسی طوری که بخوان احترام کامل به اون بگذارند اینها ، طوری میشه که تا 1000 سال دیگه مورد ظلم واقع میشن و تصمیمات غلط یک عده روی زندگی همه این افراد بصورت کاملا مستقیم اثر منفی میزاره ... اغتشاشات و اینها هم منطقی و جوابگو نیست . خوب خانم های عربستانی حق داشتن جامعه بهتری رو ندارند ؟!؟!؟
شما این مورد رو با مواردی که در ایران همگی می دونیم تطبیق بدید . البته بهتره وارد این مقولات نشیم و مواردی که میشه روی اونها فکر و اجرا کرد اونها رو توی این تاپیک بررسی کنیم . تا نظر دوستان چی باشه .
توی بیشتر کشورهای پیشرفته و آزاد جهان هم معضلاتی از این دست وجود داره البته ... اما نه با این عناوین و نه به این شکل و شدت . در مورد حجاب خوب دیدگاه بسیار بهتر هستش نسبت به ایران که مسئولان با خودشون هم درگیری دارند در این زمینه !! توی استرالیا مگر کسی جرات می کنه بدن یک خانم غریبه رو لمس کنه بدون اجازه ایشون !؟!؟ بحث خیلی فراتر از اینهاس و منحرف می شیم به بحث حجاب که چندان مرتبط نیست با موضوع این تاپیک .
موفق باشید .
سلام .
قرار نشد به مسائل سیاسی و حجاب و ... بپردازیم در این تاپیک ، متاسفانه این گونه بحث ها و موارد همیشه به حاشیه میرن و چهارچوبها رعیت نمیشن .