فرید جان لازم نیست دو شاخه برق رو بکشی و سریع کنسول رو روشن کنی . همون کلید سیم 6 رو خاموش روشن کنی کافیه !
فرید جان لازم نیست دو شاخه برق رو بکشی و سریع کنسول رو روشن کنی . همون کلید سیم 6 رو خاموش روشن کنی کافیه !
من کسانی رو در نظر گرفتم که از قبل DVD Key رو دارن، این گونه افراد کابل سوزن دار ندارن که بخوان این کار رو بکنن.نقل قول:
سلام
دوستان چرا درایوم دیتکت نمیشه؟ و اون گزینه کلید چکشی و خود dvd key غیرفعال هست؟ مگه نباید موقعی که وصل میکنم برنامه بشناستش ؟
لطفا هر چه سریعتر کمک کنید واسه ماهم راه بیوفته ممنون:46:
توی کدوم مرحله هستی؟!نقل قول:
یه کم اطلاعات بده ببینم در چه وضعی هستی.
آپدیت 19 می رو انجام دادی یا نه؟!
درایوت چه ورژنی هست؟
آره آخرین آپدیت داشبردم مال1 ماهه پیشه که برای لایو مجبور شدم بریزم که از اون به بعد تمام بازیها play dvd میزنهنقل قول:
کلی میگم: اولش که دره درایو رو تا نصفه باز گذاشتم و بعد رشته سیم سوم برق رو در آوردم ... کابل ساتا رو به پشت درایو و مادربرد زدم و دستگاهها رو روشن کردم و داخل برنامه مشخصات درایو رو میاره ولی اون کلید چکشی و کلید پایینیه غیر فعالن چند بارم همینجوری ریختم فریمورو ولی هیچ جوابی نگرفتم.. البته dvd key دارم... ممنون میشم دقیق پاسخ منو بدی و هر جا اشتباه کردم بهم بگی
راستی فریمور قبلیم lt+ بودش
خب اگه کی رو داری (و مطمئن هستی که درست هست!!) از مرحله دو آموزش شروع کن برو جلو.نقل قول:
ورژن درایوت رو نگفتی!
یه عکس هم از اونجایی که میگی بگیر بزار ببینم کجاش هست. چکش کجا بود؟! کلید پایینی کدوم هست؟!
درایوم لایتون : PLD-DG-16D2S )B هستش... dvd key رو از خود فروشنده گرفتم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید مشخصات درایو رو میشناسه ولی کلید غیرفعال هست
خیلی چیزی !:31:نقل قول:
شناخته دیگه اون پایین زده Drive is Lite-on !:9:
یعنی چی از خود فروشنده گرفتی ؟ از کجا معلوم واسه درایو خودت هست ؟
من اگه جای تو بودم یه بار با دقت آموزش پست اول رو از اول میخوندم!
نه چیز نیستم:46: منظورم اینه که چرا اون پایین کلید فعال نمیشه؟ دلیلش چیه؟ مگه وقتی کنسولو با کابل ساتا وصل کردم نباید اون کلید روشن شه؟ یا اینکه باید اول کلید رو وارد کنم اگه آره چه جوری؟ من پست اول رو خوندم ولی جواب سواله من توش نیست.لطفا نحوه اتصالات رو هم دقیق بگیدنقل قول:
یه سوال دیگه : تو پست اول جلوی گزینه type زده SATA ولی برای من ide زده به اینم میتونه ربط پیدا کنه؟ شرمنده سوالام زیادن