بنده کوچیک شما هستم! دلیل کدوم حرفم رو بگم؟ اینکه سخت افزار مهمتره یا نرم افزار؟ گفتم!نقل قول:
یا اینکه ویو از تمام گوشیهای هم رده خودش و حتی بالاتر از خودش در زمینه سخت افزاری برتره؟ اینم که دلیل نمیخواد همه میدونن!
شما بفرمایید من چی بگم؟
Printable View
بنده کوچیک شما هستم! دلیل کدوم حرفم رو بگم؟ اینکه سخت افزار مهمتره یا نرم افزار؟ گفتم!نقل قول:
یا اینکه ویو از تمام گوشیهای هم رده خودش و حتی بالاتر از خودش در زمینه سخت افزاری برتره؟ اینم که دلیل نمیخواد همه میدونن!
شما بفرمایید من چی بگم؟
آدم بالاخره هرکاری هم کنه موبایلی پیدا نمی کنه که تمام انتظاراتش رو برآورده کنه من ویو رو خریدم و فعلا دارم قسمتهای مختلف اون رو می بینم و لذت می برم
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟
مبارک باشه. در مورد فلاش اینطور نیست! یعنی نباید باشه! من یه بار از روی یه آموزشی نرم افزار دوربین رو آپدیت کردم. شاید با اون مشکلتون حل بشه! یا شاید با آپدیت فریمور گوشی حل بشه. شایدم ایراد سخت افزاری باشه!
دوست عزیز با آقای javad33 موافقم , این اصلا چیز عادی ای نیست , به احتمال زیاد یه ایراد نرم افزاریه توو گوشی شما , منم توصیه میکنم فریمور گوشیتون رو آپدیت کنید ببنید مشکل حل میشه یا نه .نقل قول:
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟