-
بله در ظاهر برای شبکه های دو نفره و گیم نتها روش شما جواب میده ولی براحتی میشه دسترسی پیدا کرد.
کافیه یکم طرف حرفه ای باشه.
مطمئنا بانکها و سایتهای بزرگ و سیستم های امنیتی کشورها و ناسا هم اطلاعاتی رو برای Share باقی نگذاشتند ولی همگی براحتی مورد دسترسی قرار میگیرند.
البته این سیستمها که در Network شما نمایش داده میشن از نظر امنیت در حد صفر هستند.
خارج کردن فایلها از Share مثل اینه که جلوی گربه در حیاط رو ببندید. ولی از بالای در و زیر در و دیوار همسایه میشه رفت توی خونه... :46:
-
کاملا" درست میفرمایید . این حداقل کاریه که من برای امنیت سیستمم انجام دادم . البته من یه کاربر خونگی
هستم و اطلاعات من در حد چندتا عکس خانوادگی بیشتر نیست . این عمل لااقل جلوی چندتا جوجه هکر
تازه کار رو میتونه بگیره ، اونی هم که حرفه ای باشه اگه به اطلاعات من بخواد دست پیدا کنه ، باید بگم
به کاهدون زده .
البته این رو هم بگم یک آنتی ویروس و یک فایروال قدرتمند هم میتونه کمک بزرگی برای جلوگیری از نفوذ
هکرها کنه . هرچند هکرهای قدر از اینا هم رد میشن .
بهرحال این امکان شیر رو نمیدونم من از ابتدای نصب ویندوز بطور اتفاقی فعال کردم یا اینکه بصورت دفالت
فعال بود ، خلاصه هرچی هست با غیر فعال کردنش درصد کوچکی برای سیستمم ایمنی ایجاد کردم .
( البته کاربردش رو نمیدونم چیه )
ممنون
-
سلام.
تمام درایوهای ویندوز شما بطور پیش فرض Share هست. شما روی My Computer کلیک راست کن و Manage رو بزن. سپس برو به قسمت Share Folders -> Shares و ببین که چیا Share هستن.
-
بنظر شما با Stop Share کردن تمامی موارد شیر شده مشکل ( در این حد ) حل میشه ؟ یعنی
جلوی شیر شدن گرفته میشه ؟ یا اینکه جاهای دیگه ای هم هست ؟
-
انقدر دسترسی های ویندوز برای کسانیکه در یک WorkGroup هستند بازه که خیلی چیزها رو باید ببندید.
Remote Control
Registry Sharing
Administrative Sharing
و خیلی چیزهای دیگه که دسترسی ز طریق شبکه رو ممکن میکنند.
بهترین کار اینه که شما با TuneUp اول تمام این قسمتها رو از Share در بیاری. بعدش توی تنظیمات Network سیستمتون رو از دید بقیه مخفی کنید. گزینه ای داره.
البته توی ویندوز هم تمام این کارها رو میشه کرد. ولی TuneUp کارهارو راحت کرده.
-
برای بنده که نمایش داده نمیشه! ولی این کار امنیت شبکه و کاربران رو به خطر خواهد انداخت! اصلا این کار برای یه آی اس پی و سرور چه معنی داره؟!!
-
سلام دوستان
امروز صبح مشکل Network بعد از چند بار عوض کردن IP آدرس درست شد . تا حالا شاید بیش از صدبار
Refrish رو زدم تا ببینم باز گزینه های Share وجود دارند یا نه ، خوشبختانه اثری ازشون نبود .
فعلا" که خوبه ، حالا ببینیم تا بعد چی پیش میاد ، بازم ظاهر میشند یا نه .