کاملا" موافقم.یک مشت کلاه بردار ریختن طبقه اول و به راحتی آب خوردن سر مردمو کلاه میزارن.نقل قول:
دیروز علاءالدین بودم،ازشانس بد من دیروز چونکه هوا بارانی بود و من هم یک مقدار زود رسیده بودم(آخه از شهرستان رفتم و حدود 4 ساعت وقت کشی کردم تا علاءالدین باز شد)،طبفات بالا گلکسی پیدا نکردم هر چه گشتم:13:
یا اینکه اونایی که داشتن هنوز نیومده بودن:41:
خلاصه مجبور شدم از اول بگیرم،همه مغازه ها رو زیرو رو کردم هر کی یه قیمت میگفت(وحشتناک).اونجایی که aRThaS_08عزیز گفتن هم رفتم،اولش 8 گیگ بدون گارانتی رو گفت 610.بعد که دید خریدارم گفت گوشی خامه و باید برنامه اورجینال بریزی و آندو را به 2.2 ار تقاء بدی.
گفتم:حالا کلا" چند میشه؟
گفت:690:18:
گفتم : اگه کسی نخواد اینکارو بکنه؟
گفت:نمیشه .حتما"باید اینکارو کنیو....:27:
سرتون درد نیارم همین که دیدم غیر منطقی میگه اومدم بیرون:19:
شاید باورتون نشه ولی جای دیگه کمتر از 660 نتونستم گیر بیارم(میدونم حراقل 100 گرون گرفتم):41:
و جالبه هر چی گالاکسی که تو پاساژ بود همه مشکل سه دکمه داشتند(ظاهرا"این قفل بوت رو فقط گوشیهای با گارانتی ندارن)
رفتم زیر زمین(بعد از پرس جو از هزار نفر)یکی رو پیدا کردم که با 20 تومن هم 6/7 صفحه برنامه ریخت و هم ورژن گوشی رو به 2.2 ارتقاء داد.
اونای دیگه از 30 تا 50 می گرفتن و مسؤلیت خاموشی گوشی هم به عهده خودم ،که قبول نکردم.
حالا میگید اون یارو چطور با 20 تومن و مسؤلیت خودش اینکارو کرد؟
هیچی،خیلی راحت.یک قطعه کوچیک که فکر کنم بهش بوت منیجر میگفت وصل کرد به یو اس بی گوشی و بعد از فشردن فقط کلید پاور گوشی به حالت دانلودینگ رفت و بقیه ماجرا....
اون بوت منیجرو خریدم ازش گفنتم شاید بعدا" به کارم بیاد.
طبقه اول برچسب ال سی دی رو تا 80 میگفتن:ohno::18:
همون برچسب و 2500 طبقه چهارم گرفتم .
-------------------------------------------------------------------------------
خلاصه مطلب اینکه:هرکی از طبقه اول گوشی بگیره 100 درصد سرش کلاه میره.صبقات بالاتر حداقل کمی منصف ترند:31:
یه سؤال فنی:تا حالا کسی آندرویید2.3 روی گالاکسی ریخته؟
جریانش چیه که میگن روی گالاکسی پورت شده؟