سلام
به نظر من دو مدل داره:
اگه قبل از زمان کنکور خوندن اینطور نبودی و الان اینطور معتاد شدی، به نظر من همه ش از زیادی استرس یا کمبود استرس کنکوره!
توی نموداری که یه بار فکر کنم گزینه 2 نشون داد در مورد استرس، این بود که وقتی استرس خیلی زیاد یا خیلی کم باشه، آدم درس نمیخونه! به جا درس خوندن کارایی میکنه که وقتشو فقط و فقط داره هدر میده! نه اینکه مثلا از وقت درس خوندن بزنه و بره یه کار سودمند بکنه ها! توی اطرافیانم که دیدم دقیقا همینطور بود!
اگه قبل کنکورم همینطور بودی، پس این یه عادت دراز مدته و خیلی سخت میشه ترکش کرد ولی میشه!
به نظر من یه نفرت خیلی زیادی به این کار توی خودت ایجاد کن! مثلا وقتی داری از در اتاق میای تو که بری سمت اینترنت به خودت بگو: حالا برم، آخرش که چی؟ چندبار اینو بگو و بعد اگه خواستی برو نت! در حیت تو نت گشتنم هی همین جمله رو سعی کن تکرار کنی. (اینو واسه این گفتم چون شنیدم که یه جمله رو چندبار که تکرار کنی میره تو ضمیر نا خودآگاهت!)
بعدم موقع رفتن سر درس، هی با خودت نگو که من فداکاری میکنم که دارم درس میخونم چون از وقت نتم زدم! پس تو مغزم هیچی نمیره! بگو تنها کار مثبتی که دارم امروز انجام میدم همینه! یا یکی از دوستام حتی میگفت: "من به خودم میگفتم اگه درس بخونم خواب شبم بهم میچسبه! فقط واسه همین میخوندم!!" یا من اینطور بودم که نمیرفتم سر درس ولی وقتی میرفتم خوشم میومد ادامه بدم! برام شروعش سخت بود! برای همین میگفتم میرم اگه بد بود برمیگردم! :31: : دی (البته این روش واسه درسهایی که توش قوی نیستی نتیجه عکس داره!)
نمیدونم این کارا برات سودمند باشه یا نه، ولی به من خیلی جاها کمک کرده!
ببخشید زیاد شد و موفق باشی :11: