asus برند خیلی خوبی هست که تقریبا همه ی دارندگانش ازش راضی هستند.
اما hp ازون بهتر هست چون + کارای خوب،دیزاین خوبی هم داره.
از نظر من بهتره hp بگیری.
مدلهای پیشنهادی :
HP Pavilion DV6 3060
ASUS n61
Printable View
asus برند خیلی خوبی هست که تقریبا همه ی دارندگانش ازش راضی هستند.
اما hp ازون بهتر هست چون + کارای خوب،دیزاین خوبی هم داره.
از نظر من بهتره hp بگیری.
مدلهای پیشنهادی :
HP Pavilion DV6 3060
ASUS n61
میشه n61 گرفت ولی یه مشکلی هست ، ارتقاء رم از 2 به 4 به دلیل نبود ماژول های 4 گیگی کار سختی هست و فکر کنم باید برم سفارش بدم برام ماژول 4 بیارن که بازم خیلی گرون در میاد .
و اگه بخواهیم کلا" بسنجیم همین 4+2 گیگ اچ پی می صرفه فقط اگر pppriya_hp در صورتی که تهران هستند و از بازار اطلاع دارن در مورد یه جایی که 3060 رو داشته باشن یه راهنمایی کنن ممنون می شم .
با تشکر
اگه نميخواي خيلي ازش كار بكشي HP بردار خشگلتره اما قدرت اسوس رو نداره
حقیقتش من قیمت دقیق رو ندارم ولی شنیدم که لپ تاپ رفته بالا (( به خاطر دلار ))
حالا هم معلوم نیست کی میخواد اقتصاد درست بشه. (( ممکنه بره بالا،ممکنه بیاد پایین ))
شرمنده s4t4n جان
دشمنت شرمندهنقل قول:
دستت درد نکنه
در مورد اینکه کجا 3060 رو دارن اطلاعی نداری (قیمت مهم نیست ، می خواهم ببینم اصلا" هست یا نه ؟)
در مورد قیمت هم الان 3063 و 3061 رو تو بازار 1.610.000 قیمت دارم (قیمت روز 5 شنبه بازار پارسیان) ، فروشگاه نگین لپ تاپ هم بهم گفت که بهتره تا آخر برج صبر کنی گفت نمایشگاه (فکر کنم جیتکس) هست و گفت آخر برج هم ارزونتر میشه و هم مدل های نسبتا" جدید زیاد میشه تو بازار
حالا ما هم تا آخر این برج صبر می کنیم ببینیم چی میشه !!!
من که dv6-2300 ام رو از پاساژ پایتخت گرفتم قیمتش یه کوچولو بالا هست ولی اجناس معتبری میارن.
تمام جنساشون پدر و مادر دار هستند.
من زمانی خریدم که هنوز توی عموم جا نی افتاده بود هر پاساژی بگی رفتم ولی نداشتند تا رفتم پاساژ پایتخت.
از اونجای که hp در ایران تحریم هست و فروشش هم پایین مغازه های کمی این محصولات رو میارن.
سلام به همه
منم بین 3060 و n61JQ شک دارم ولی کلا HP با 25درصد خرابی بالاترین نرخ خرابی رو داره و ایسوس با 16درصد کمترین!
ایسوس همراه خودش ماوس و کیف اورجینال ایسوس داره، ماوسش ساخت logiteck هست که حتما می دونید کیفیت فوق العاده ای داره.
قطعات اچ پی (مخصوصا باتری که ممکنه خراب بشه) به راحتی پیدا نمیشه ولی گارانتی ایسوس دو سال (جهانی) هست و مثل اچ پی تحریم نکرده.
ولی کیفیت مانیتور اچ پی بالاتره و خوشگلتره.