حمید عزیز : کاسیپر اسکی 2010 اپدیت 2010/09/06 یعنی همین امروز + key قبلا اره ولی الان نه وقتی کاسپر داری دیگه تروژان ریمور ..
بدون مشکل عزیز این فایهایی که دادی یکی اتروان exe رو پاک میکنه یکی همه کل فایهای هاردو هیچ فایلی اتورانی نمیتونه توی فلش و یا هارد من بشینه به خاطر برنامه usb dick security یه پوشه ای به درایوها و یا فلش اضافه میکنه به نام اتروان دیگه هیچ اترانی روی فلش و یا درایو نمیشینه تازه بعد از این هم سدی مثل کاسپر اپدیت شده هر روز هست که هر چیزی نمیتونه از اینا بگزره ! اخه من توی اینش موندم چطور انتی ویروسی هنوز نتونسته اینو شناسایی کنه .
من دیروز یه مطب خوندم که شرکت نروتون داده بود نوشته بودالان یه سالی هست که ایران شروع به پخش ویروس ... کرده طوری که برای اولین بار از ایران پخش میشه و همیشه هم طوری هست چون همه ایرانی ها اولا نه یه ویروس یاب اصل دارن و نه یه ویندوز اصل در خر هم یه اینترنت درست حسابی باعث میشه که تقریبا کل منطقه شهر و یا کشورو بگیر به اداره دولتی برسه تازه توسط یکی از ادرات دلتی که انتی ویروس های اصل دارن شناسایی بشه ثبت بشه و انتیش ساخته بشه که یه تروژان به همین صورت توی ایران بود که وارد تمام ادرات دولتی بود مدتش معلوم نبود ولی 59% از کامپوتر های ادارات دلتی رو الوده کرده تازه بعد از اینکه چوبه اتیش گرفت اتیشه خاموش شد در حال خاموش شدن بودن تازه سرش اب ریختن !!.
اخه من این ویروسو از یکی از اشناهامون گرفتم که طرف پردش توی ادرات دولتی هستش .!