ید ا... اکبری
Printable View
ید ا... اکبری
یدالله اکبری کجاش میشه ع . ا ؟ :دی
اکبرپور دارهنقل قول:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
علی اکبریان:21:
علی حاج اکبری؟
کشتنش؟؟ چرا؟؟!
کیو کشتن ؟ :دینقل قول:
علی انصاریان خیلی مشکوک میزنه :21: !!!
دیشب هر چقدر فکر کردم فقط عباس آقایی به ذهنم رسید
علی الدایی میشه ها ... بد بخت پولشو ندادن رفت سراغ مواد !!!
تاريخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۸۹
یدالله اکبری: من کراکی نیستم
همیشه سالم زندگی کردهام و اینبار هم شکایت میکنم تا اعاده حیثیت کنم و حقم را بگیرم.
برای روزنامهای که باسابقه ورزشی من بازی کرده متأسفم. من ورزشکاری هستم که همیشه سالم زندگی کردهام و به هیچ فردی باج ندادهام اما حالا به آسانی با آبروی من بازی کردهاند.
تکل سوم - یدالله اکبری بازیکنی است که از سوی یک روزنامه ورزشی به عنوان فرد دستگیر شده در رابطه با پرونده فروش کراک معرفی شد، او در ین رابطه گفت:
- زندگی خوبی دارم و سابقهام برای همه روشن است. افرادی که باسابقه ورزشی من بازی کردهاند خودفروش هستند. به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت میزند حتما از آن روزنامهای که چنین اتهامی را به من نسبت داده شکایت میکنم تا اعاده حیثیت کرده باشم.
- من با ثروتی که دارم میتوانم آن روزنامه را بخرم و آزاد میکنم. نه احتیاجی به فوتبال دارم و نه چیز دیگر. اگر میخواستم به این آقایانی که الان به من تهمت میزنند باج بدهم الان 200 بازی ملی داشتم. متأسفانه در ایران هر کسی که سالمتر زندگی کند چنین برخوردهایی با او انجام میشود.
-متأسفانه برخی از فوتبالیستها آنقدر به این آقایان باج دادهاند که آنها از همه توقع دارند. من هم چنین باج ندادهام الان به تولید مواد مخدر متهم شدهام. من احتیاجی به این آقایان که دارند فوتبال ایران را به بیراهه میبرند ندارم. همیشه سالم زندگی کردهام و اینبار هم شکایت میکنم تا اعاده حیثیت کنم و حقم را بگیرم.
منبع
[PHP] http://www.asriran.com/fa/news/132701/%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85 [/PHP]
عجب حکایتی داره جامعه ی ورزشی ما ! :31:
چند وقت پیش هم رئیس تربیت بدنی یکی از شهرها ( اسم شهر رو نمیگم ) رفته بود توی یه سالن که خانوم ها داشتن توش تمرین میکردن !
این چیزا عادیه ! :27: ایرانه دیگه ! ورزششم باید با بقیه متفاوت باشه :46:
بهتره بدون اطلاع تهمت زده نشه.نقل قول:
خودش گفته با مسئول مجموعه ورزشی هماهنگی کرده.با مسئول ورزش بانوان که یه زن بوده هم رفته.در قسمتی که خانومها در حال ورزش هم بودن نرفته.
طرف مقابلش هم ادعایی که شما میگیو کرده.
حالا اینکه کدوم درست میگن معلوم نیستوبهتره تا چیزی ثابت نشده تهمت نزنیم
توی این ماه مبارک ما چه چیزا که از دوستان یاد نمی یگیریم!:31:نقل قول:
:11: