الان 2 تا کیا سراتو-کوپه 2010 داخل خونمونه قیمتش 40 میلیونه
تو که گفتی فقط 20 میلیون داری!البته من نمی دونم شما با کدوم سراتو هستی :31:
Printable View
الان 2 تا کیا سراتو-کوپه 2010 داخل خونمونه قیمتش 40 میلیونه
تو که گفتی فقط 20 میلیون داری!البته من نمی دونم شما با کدوم سراتو هستی :31:
40؟؟؟؟:18:نقل قول:
ولش کن بابا.
من اشتباه کردم اصلا حرف بالای 25 تا هم نزن!
:دی
این زانتیا چی داره که این همه سنگشو به سینه میزنن به 2 پول سیا نمیرزه که بخوای 25 26 تومن بابتش بدی
نمیدونم ملت چرا اینجوری فکر میکنن با پول اون میتونی یه مگان مدل پایینتر بگیری حالشو ببری
جالب اینه که با پرشیایی مقایسش میکنن که 19 تومن قیمتش بمانند که موتوراشون تا حد زیادی شبیه همه حد اقل مصرفشون یکیه....
در ٍانی پرشیا قیافش از زانتیا اسپرت تره و قشنگتره...
به نظرمن اول تویوتا یاریس چون فوق العادست هر چی باشه مثل بقیه مونتاژی نیست یا قطعاتش از چین وارد نمیشه
بعد مگان و جنتو
زانتیا که خدا بیامرزتش
نقل قول:
آخه یاریس هم شد ماشین :2: خیلی خاله زنکیه:31: بدرد لای جرز نمی خوره 206 بهترشه:31:
یه نگاه به صفحه کیلومتر یاریس بندازین دوستان واقعا جاش باید اونجا باشه؟!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگان خوبه ولی فوق العاده نیست....:27:
زانتیا . اوانته . مگان 2000
دوستانی که روی زانتیا تاکید دارند زانتیا از تابستان امسال دیگه تولید نمیشه
چرا توليد نشه؟نقل قول:
با اين حال بازم من زانتيا رو پيشنهاد ميكنم :46:
بگفته خود ایجاد کننده تایپیک زانتیا مدل 86 به این طرف بدرد نمی خوره!!! همه بدنه اش چینی!!! :31:نقل قول:
نقل قول:
در ٍانی پرشیا قیافش از زانتیا اسپرت تره و قشنگتره...
نقل قول:
آخه یاریس هم شد ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خاله زنکیه:دی بدرد لای جرز نمی خوره 206 بهترشه:دی
یه نگاه به صفحه کیلومتر یاریس بندازین دوستان واقعا جاش باید اونجا باشه؟!:دی
نقل قول:
دوستانی که روی زانتیا تاکید دارند زانتیا از تابستان امسال دیگه تولید نمیشه
نقل قول:
چرا توليد نشه؟
با اين حال بازم من زانتيا رو پيشنهاد ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا نظری بدید که به درد دوستمون بخوره نه اینکه همینجوری واسه تفریح یه چیزی رو بگیم...
نظر شخصی دلیل بر این نمیشه که دیگران رو گمراه کنیم.
من بازم میگم با این پول قطعا اوانته رو پیشنهاد میکنم اگه هم نشد پروتون جنتو رو پیشنهاد میکنم پروتون جنتو هم اماکنات خوبی داره هم داخلش زیباست و هم موتور به روز و کم مصرفی داره قدرت و شتاب متوسط و راضی کننده ای هم داره.