من اطلاع دقیقی از ورژن 35 ندارم فقط توی کلوپش در همین فروم دیدم که هر کس آپدیت کرده راضی نبوده و فقط از -- جلوگیری شده و نکته مثبتی درش وجود نداره. به هر حال اطلاعات شما بالاتره و بهتر میدونید
با صحبت شما در مورد جهان سومی ها و... موافقم بنده هم نگفتم که کار بدی میکنه اما من برای شما یک مثال میزنم نوکیا n86 که بعد از یک سال و تا ورژن 20 همچنان باگ هایی رو داشت دوست بنده این گوشی رو داشت تمام آپدیت هارو انجام داد اما باگ ها رفع نمیشدند و بلخره گوشیش رو فروخت علتش ضعف نوکیا در آپدیت نیست علتش بالا بردن امنیت بیشتر
شما یک سری موارد رو هم در نظر نمیگیرید شما فکر میکنید همه مثل من و شما اطلاعات بالایی در آپدیت دارند ؟ بیش از 90 درصد افراد اصلاً نمیدونند آپدیت چی هست پس اگر یک گوشی رو که خریداری میکنند ایراد داشته باشه به مشکل بر میخورند
خواهر دوست بنده i8910 داشتن حتی یک بار هم گوشیشون را آپدیت نکردن و این باعث عدم رضایتشون شد و بلخره گوشی رو فروختن علتش این هست که سامسونگ هم متاسفانه مثل نوکیا یاد گرفته گوشی هاش رو با باگ بیرون بده البته منظور من به طور عمدی نیست بلکه میخوام بگم چرا بیشتر روی گوشی کار نمیکنن تا نیاز کمتری به آپدیت باشه ؟
سونی هم همین کار رو در مورد x10 انجام داده در حالی که میتونست خیلی راحت از آندروید 2.1 استفاده کنه از ورژن 1.6 اون استفاده کرده
این موارد که دیگه اکثر شرکتها یاد گرفتند بیشتر برای فریب مشتری هستش
یکی از دلایلی که بنده ویواز رو توی انتخابام قرار دادم همین هستش که دردسرکمتری نسبت به امنیا داره و آدم تو فریمورهاش گیج نمیشه یک مورد دیگه حرفهای ضد و نقیضی هست که در مورد شارژش زده میشه
تو یک سایت دیگه بنده میبینم که دارندگانش رضایت دارند در حالی که اینجا میگند که شارژش ضعیفه
از اون دوستم که خواهرش گوشی رو داشت هم میپرسیدم که باتریش چطور هستش میگفتن خوبه اما چون من میدونستم که ایشون با گوشیهای کمی کار کردند به نظرشون اطمینان نکردم
به هر صورت بهتره دیگه در مورد این دو گوشی بحث نکنیم چون سیمبین در اولویت آخر بنده هستش و سعی میکنم از بین آندروید و ویندوز یکی رو انتخاب کنم