سلام دوست من
اول از همه اینکه بی نهایت سپاس از لطفی که نسبت به ما دارید....و ارزوی موفقیت و سلامتی برای شما و تمام بیماران میکنم....
نقل قول:
ببینید،تشعشع با ترشح به کلی فرق داره،هر ماده رادیو اکتیوی از خودش اشعه ساطع میکنه،این اشعه ها هم به طور دائمی هست تا نیمه عمر اون ماده به پایان برسه،و در واقع اشعه هم که شستن نداره،مثل لیزر یا عکسبرداریها که میشه،یر رادیو اکتیو هم تشعشع داره ولی اینکه حموم برید به خاطر پاک شدن تشعشع از سطح بدن،اصلا معنی نمیده،شاید منظور ایشون یه چیز دیگه بوده،یا شایدم به همین خاطره و اطلاعات من در اون حد نیس،به هر حال ایشون متخصصن و صد البته باتجربه تر و داناتر...
اول از همه چرا اینقدر کم کاری کردین تو درمانتون،اینقدر بی تفاوت نباشید،به توصیه های پزشکتون گوش کنید و بی جهت نگران نباشید،اگه زودتر از اینا اقدام میکردید مسلما بهتر و راحت تر هم درمان میشدید،ولی قبلا گفتید که فکر میکنید بهتر شدید...با این حال پزشکتون دوباره از شما ازمایش میگیره تا تعیین کنه پرکاریتون در چه حدیه،و بر این اساس دوز ید دریافتی و یا سایر درمان ها را براتون معین کنه....ولی در اکثر موارد ،پرکاری بیماران با ید درمان شده و مشکلی براشون پیش نیاورده،امیدوار باشید وبه خدا توکل کنید،ایشالا که درمان قطعی میشید البته اگه بیشتر از این سهل انگاری نکنید..نقل قول:
و مطلب آخر اینکه من 8 ساله که پرکاری تیروئید دارم. آیا به نظر شما با همین ید، درمان قطعی برای من هم وجود داره؟
چون علاقه مندید ،سعی میکنم در این رابطه اطلاعات بیشتریو براتون به دست بیارم...نقل قول:
در مورد رنگها: بر اساس تجربه ام می گویم: رنگ آبی یعنی اینکه تیروئید، ید را دریافت نکرده و رنگ زرد یعنی پرکاری شدید شده(در آخرین باری که اسکن دادم و نتایجش رو مشاهده می کنید از دکتری که در آزمایشگاه هسته ای، آزمایش ها رو بررسی می کنن پرسیدم چرا زرد شده، گفتند چون خیلی پر کار شده).
من خودم خیلی راجع به این مسائل کنجکاوم و دوست دارم ازشون سر در بیارم ولی دکترها زیاد وقت برای این چیزها نمی گذارند و پاسخ نمی دهند
شاد باشید