-
کمردرد
سلام
من این دو - سه سالی که دانشگام عادت کردم که دمرو (به رو ) دراز میکشم و درس میخونم، خوابیدن هم حتما باید دمرو باشم تا خوابم ببره. اما الان چند وقتی کمر درد گرفتم که پاهام هم گیز گیز میکنه ( تا کف پا).
کلا هر کاری میکنم این کمر درد دارم همینجوری!
الان یعنی دیسک کمری چیزی گرفتم؟ اونم تو سن 21 سالگی؟
چکار کنم؟:41:
-
عزیزم احتمالا دیسک کمر داری سریعآ برو پیش 1 متخصص و درخواست MRI کن که عوارضش جدی تر نشه و بتونی با دستورات دکتر مشکلت حل کنی ،اگه متخصصت فیزیو تراپی تجویز کرد حتما برو و نرمشهایی هم که بهت میده روزانه انجام بده،راستی راه رفتم تو استخر آب تو 10 جلسه معجره می کنه.اگه اینکارارو انجام بدی دردت برطرف میشه ولی دیسکت .. خلاصه خیلیا الان با این مورد بدون درد و به راحتی زندگی میکنند و کاراشونو انجام میدن نگران نباش(فقط به شرطی که به توصیه ها پزشکت گوش بدی)
-
من وقتی ورزش میکنم دردی ندارم یا خیلی کم میشه ولی ول میکن همیشه کمر درد دارم.
دارم بدنسازی کار میکنم. البته خیلی سبک میزنم.
مشکلی که نداره؟
-
چرا در حال حاضر تمامی برنامه های ورزشیتو با پزشک فیزیوتراپ هماهنگ کن،بلند کردن وزنه در صورتیکه کوچکترین فشار بر روی کمر ایجاد کنه مضره،بلند کردن اجسام ،از پله زیاد بالا و پایین رفتن، از شیب بالا رفتن(مثلا کوه نوردی ) مضره زیاد روی صندلی نشستن بیشتر از 30 دقیقه(بهتره تناوب داشته باشی تو نشستنت یعنی 30 دقیقه بشینی بعدش 10 دقیقه بایستس یا راه بری) هل دادن اجسام سنگین(مثلا ماشین) مضره ،بهترین کار مراجعه سریع به متخصص و درخواست MRI هست
در ضمن نرمشهای فیزیوتراپ هم معجره می کنه سلامت باشید.
-
سلام عزیز کجا عمل کردی روشش چگونه است
.................................................. ..............................
دوستان اگر کلینیک یا پزشکی که عمل جرااحی دیسک کمر انجام می ده و ازان مطمئن هستید را معرفی کنید
.................................................. ...............................
چه موقع درد داری وکجات درد می گیره
-
سلام دوست عزیز.....
کاربر kamardard عزیز.....پیوستن به جمع کاربران پی 30 رو بهتون تبریک میگم.......
دوست عزیز....فقط به تاریخ پست های قبل دقت میکردید...برای سال 2011 هست.....لطف کنید تاپیک های زیر خاکی رو بالا نکشید......
می تونید برای مطرح کردن سوالتون تاپیک جدید بزنید....
و اینکه از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید....
ممنون