نقل قول:
همین tz225 سامسونگ :41:
Printable View
نقل قول:
همین tz225 سامسونگ :41:
اي بابانقل قول:
تو هم به جمع شكست خورده ها پيوستي؟:thumbsdow
شايد اين فرمتو ساپورت نميكنه. با فيلماي ديگه امتحان كن
سلام
من تا دو هفته پیش سینمای فیلیپس 3110 داشتم
یه جقله دستگاه صدایی میداد محشر که اصلا به قیافش نمیومد
دور از جون دو فهته پیش خر شدم رفتم یه ال سی دی 42 ال جی گرفتم که روش یه سینمای 765 هم بود
اولش سینماشو نمیخواستم بردارم اما دیدم که فلش میخوره و خروجی و کابل hdmi هم داره برداشتمش
صداش بدک نیست اما به این خرایب که شما گفتید هم دیگه نیست انصافا
اما به نظر من صدای فیلیپس شفاف تر بود
این تنظیماتش هم یه کمی سخته
وبدترین مشکلش اینه که فلش بیشتر از 4 گیگ را قبول نمیکنه
ببخشید الان سامسونگ tz-325 رو هدیه میده میخواستم بدونم منظور شما همین مدله یا اینکه 325 هم مثل 225 بدرد نمیخوره
سلام من میخواستم بدونم چطوری میشه صدای th-tz225 سامسونگ رو رو صدای سینمای خانگیش گزاشت لطفا منو راهنمایی کنین همش میره رو صدای tv من دوتا از اسپیکر هاشو بیشتر وصل نکردم
دكمه home theater رو روي كنترلي كه دو تا كاربرد داره فشار بده.نقل قول:
بعد دكمه AUX روبزن كه ميره رو باندها
حالا بگرد دنبال دكمه mode و انقدر فشارش بده كه روي دستگاه سينما بنويسه ماتريكس
سلام,راستش من چند روز دیگه میخوام lcd سامسونگ بخرم که سینمای خانگی 225 باش میدن, اما اینجور که از این سایت برداشت کردم از سینماخانگیش میترسم.
اگه سینماخانگی سونی بخرم با 40b570 lcd سامسونگ بد نمیشه؟
مدل سونی dav-dz570 و dav-dz777 چطورن که با lcd سامسونگ بگیرم؟
کلأ سینما خانگی زیر 400تومن که کابل hdmi داشته باشه چی خوب هست که بخرم؟
لطفأ سریع جواب بدیم تا نخریدم
1 دنیا تشکر
منم یک مشکل تقریبا همین شکلی داشتم. موقعی که رو DVD player میرم صدا از اسپسکر پخش میشه ولی وقتی میرم رو TV صدای اسپیکر ها قطع میشه و فقط از بلندگوهای TV صدا پخش میشه...نقل قول:
TV: SAMSUNG
Home Theater: TZ325
به نظرتون چیکار کنم؟
مرسی
من ال سی دی 46" b690 رو به همراه سینمای خانگیش tz-325 خریدم هرچقدر که از ال سی دی راضیم سینماش ضد حال زده
با وجود اینکه توان خروجی نسبتا خوبی داره (850 وات) ولی معایبش اینه که :
1- قابلیت ضبط تصویر از تلویزیون رو بر روی usb نداره
2- قابلیت اجرای فرمت DVD-R های معمول در بازار رو نداره و فقط می تونه فایل های avi رو که به صورت data (نه با فرمت dvd) تهیه شدن رو بخونه
3- زیرنویس فارسی رو با فونت ناخوانایی پخش میکنه که خواندنشون رو در حین فیلم مشکل می کنه
در صورتی که خود ال سی دی b690 که قابلیت پخش فیلم هم داره می تونه فرمت های avi و mp4 و mkv رو به همراه زیرنویس بخوبی پخش کنه و از همه جالب تر اینکه این قابلیت رو گذاشته که زیرنویس رو روی فیلم جا به جا کنیم (همگامی زیرنویس)
]نقل قول:
چرا مال من این دکمه رو نداره؟
یعنی میشه صدای تلوزیون از سینما بیاد؟
منظورم فیلمو dvd نیستااا
کانالای صدا و سیما