امتحان نکردم نمیدونم چند تا عکس جواب میده ! اگه به صورت مداوم باهاش باز ینکنی موزیک گوش ندی بلوتوث بازی نکنی فکر کنم 100 تا 150 تا عکس جوابگو باشه اما بهت قول نمیدم واقعی باشه چون امتحان نکردم .. ..
Printable View
امتحان نکردم نمیدونم چند تا عکس جواب میده ! اگه به صورت مداوم باهاش باز ینکنی موزیک گوش ندی بلوتوث بازی نکنی فکر کنم 100 تا 150 تا عکس جوابگو باشه اما بهت قول نمیدم واقعی باشه چون امتحان نکردم .. ..
1: خواهش میکنم .کوچیکت حمید.نقل قول:
2:از نظر سرعت که شما میگی گوشیتون چه ورژنی هست؟ بله ورژن 20 گوشی کاملا کند و خنگ شده.(بطور واقعا محسوسی)
3:با تنظیمات نوکیا آشنا هستین؟ ببین اکولایزری که من دارم شبیه باس بوستر خود گوشی هست با کمی ادیت.بعد تویه قسمت ستینگ موزیک پلیر حالت استریو و باس بوستر باید آن باشه . من نتیجه ای که گرفتم اینطور بود که گفتم البته من به تنظیمات 8300 زیاد وارد نیستم و تنها با اکولایزرش ور رفتم و با همون صدایه 5.1 کاناله.
5: فیلم گوشیه شمارو نبایدم پخش کنه چون سایز دی 1 هست ولی با کور پلیر پخش میشه.
من چنتا فیلم mp4 داشتم که رو خیلی از گوشیا و این یا پخش نمیشد یا بد رندر میکرد ولی رویه ان 86 و 8510 به راحتی قابل پخش بود.منم نتیجه گرفتم که 8300 ضعیفتره ولی برایه یه گوشیه بدون سیستم عامل قابل قبوله.
چه نوع text رو نمیخونه؟؟؟؟؟
از رویه گوشیه خودت فرستادی؟ اگه از گوشیه خودت باشه و رو ان86 نگیره بدون حتی رویه 8510 هم نمیگره و تغریبا همه گوشیها مگر اینکه از سری جاوا خود سامسونگ باشه .
چون حتی شما نوشته خود گوشیهای جاوای نوکیا رویه گوشیهای سیستم عامل دارش جواب نمیده.
اگرم که از رویه کامپیوتر بوده احتمالا گوشی ان86 که دارین یه مشکل نرم افزاری داره.
دوست عزیز نظر شما اصلا مهم نیست:21::27::31:.نقل قول:
اسپم بود.
شما اصلا تا حالا اس8300 ديدي ؟ :27:
من خودم 1 ماه میشه C905 سونی اریکسون رو گرفتم .از لحاظ خوشدستی که فوق العاده ست . ( چه به لحاظ کار کردن با منوها و چه موقع اس ام اس دادن با دکمه های درشت و برجسته ایی که داره !! )
امکانات : دوربین 8.1 . فلش زنون که از سایر گوشی هایی که فلش زنون دارن به جرات بگم قویتره . تشخیص چهره . تشخیص لبخند . ایزوی اوتوماتیک . فیلمبرداری هم vga فکر میکنم . ( که البته برای من مهم نیست . چون فیلمبرداری یه امر تخصصی میشه که در حیطه گوشی ها حداقل تا 3 یا 4 سال دیگه نمگنجه )
gps با Agps . google map که سرعت عالیی داره تو لود نقشه و مکانی که شما در اونجا هستید . ( من با gprs همراه اول کانکت میشم سرعتش رو گوشی من خیلی خوبه !!!! )
برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه . باطریش هم خویه . من زیاد آهنگ گوش میدم هر 2 یا بهتره بگم روز سوم میزنم به شارژ با تقریبا 5% شارژ باقی مونده !! باطریش هم 930 میلی آمپر هست .
مدیا پلیر خیلی جالبی داره اوتو روتیتش هم حساسیت بالایی داره . کیفیت پخش آهنگ از نظر کیفیت و تفکیک صدا تو هدفون ( البته هدفونی مثل کریتیو ) خیلی خیلی خوبه . از نظر بلندی صدا چه تو هدفون و چه اسپیکر میتونست یه کم بهتر باشه ( نکته منفی )
صفحه ش هم 2.4 اینچی هست . با 2 گیگ رمی که داخلش هست .
البته pdf رو نمیخونه .
کیفیت عکسها هم خیلی خوبه . با تنظیماتی که انجام میدی . فلش زنون اینجا واقعا یه نکته خیلی مثبته !!
من خریدم 340 البته این رنگی که شما میبینید که کم یاب ترین رنگش هست !!!! لوازمش هم اصلیه .
سوالی بود در خدمتم .
نقل قول:
راستیتش تا حالا فرمت mp4 نبوده که روی 8300 اجرا نشه ... ولی رو ان 86 چنینن مسئله ای رو دیدم ... حالا اگه چنین فیلمی هست حمید جان لینک بده دان کنم امتحان کنم رو هر 2 ...
د مورد تکست هم نه یه مقاله بود که تو کام نوشتم 8300 خوندش ولی ان 86 نه ...
من باطری ان86 را تست کردم
3 ساعت و 10 دقیقه پخش فیلم با بکلایت 100 درصد
دیشب هم ظهر عاشورا 45 دقیقه فیلمبرداری کردم که هنوز خط اولش اولش تموم نشده بود ....
در مورد تکست
آشاکار تر از این چیزی نیست که یک تکست را گوشیهای جاوای ضعیف باز میکنند چه برسه به سیمبیان
من تکست و pdf و word تست کردم براحتی باز میکنه
و در مورد فیلمبرداری 8300 که سایزش دی وان هست و اینکه ان86 نتونه درست باز کنه مشکل خاصی نیست
کور پلیر هست که باز میکنه
فیلمهایی بمراتب قویتر از اینها
و در مورد کیفیت صفحه که یکی از دوستان اشاره کردند مال 8300 بهتره
خواستم بگم اینو از روی چه حسابی گفتند ؟
هر دو مگه amoled نیستند؟
چه مشکلی در نمایش رنگ مشکی داره ؟
اطلاعات غلط چرا میدین ؟
در مورد موزیک پلیر
چطور شد 4 دکمه موزیک ان86 از یاد رفت؟
که در n-gage هم خیلی موثر خواهد بود
راستی من تو مشخصات 8300 سوکت 3.5 هم ندیدم مطمئن نیستم ولی اگه نداره اونوقت :41:
علاوه بر این ریموتی که در هندز فری ان86 هست اونم مزیته خوبیه ...
و در مورد زیبایی و کیفیت ساخت و ...
ان86 والا کیفیت ساختش که خیلی بالاست
تو زیبایی هم زنگ سفیدش خوبه
8300 هم خوبه
8510 هم خوبه
اینا کلا سلیقه ای هستند
ان86 و 8510 حافظه داخلی 8 گیگ هم دارند که 8300 نداره
ان86 فرستنده اف ام هم داره که اون دو تا ندارند
یه نکته ای هم باید اشاره کنم
gps در جاوا با gps در سیمبیان خیلی فرق داره ...
راستی 8300 خروجی TV هم که نداره
پس با توجه به موارد بالا
1- ان86
2- 8510
3- 8300
ناینا چیزایی بود که دیدم و جایی هم نگفتم چون دلیلی ندیدم ولی اینجا که دوستمون میخواد گوشی بخره لازم دیدم بگم ...نقل قول:
باتری 8300 4:30 تا 5 ساعت جواب میده برای فیلم دیدن دیگه خیلی کمش که فیلم کیفیت بالایی داشته باشه 4 ساعت هستش ...همونطور که گفتم تتفاوت زیادی تو باتری ها نیستش
اینم txt که جواب نداد ببین چه پیامی میده ... 12 کیلو بایت
در مورد فیلم هم عزیزم گفتم که شما هر فرمتی هر چیزی که احساس میکنی روی 8300 جواب نمیده روی ان 86 جواب میده برام بزار رو هر 2 تست کنم ... ولی یه فیلم بهتون معرفی کردم که برید ببینید .. یکی دیگه هم هست که ربطی به d1 نداره ... در کل ساپورت فرمت تصویری در 8300 قویتره ... چون خودش پیشفرض divx و .. میخونه mp4 هم بسیار قدرتمند عمل میکنه .. wmv رو هم میخونه ..نقل قول:
کد:http://siavashg.persiangig.com/other/%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B9%D8%AA%D9%8A%20vs%20%D9%85%D8%B7%D9%87%D8%B1%D9%8A.rar
سوکت 3.5 در 83000 وجود داره ولی تبدیله .. اما همه هند زفری ها بهش میخوره
ان 86 حافظه داخلیش مثل 8300 هستش
فرستنده اف ام درسته
اولین گوشی که a-gps رو داشت همین 8300 و 8910 بودن ... از لحاظ سرعت هم تست نکردم ولی بازم تست میکنم من که به نظرم سرعتش خیلی عالیه ....
دوست عزيز برو ان 86 بگير و شك هم نكن وقتي گرفتي ميفهمي كه اشتباه نكردي
pulp_152
خدمت شما عرض کنم
بله این txt را باز نکرد
اما به این معنی نیست که گوشی txt پشتیبانی نمیکنه
بلکه من تست کردم هر چی تکست با فونت فارسی باشه باز نمیکنه
حتی اگه 1 سطر باشه
این واسه گوشی ایراد نیست
مشکل ما ایرانیها هست که زبانی داریم که هیچ جا ساپورت خوبی نداره ....
من انواع تکست انگلیسی تست کردم باز کرد
توصیه من:
اگر از فونت فارسی استفاده میکنید سعی کنید مطالب را در word کپی کنید
اگه در txt ضخیره کنید ممکنه بهم بریزه
حتی بارها سرم اومده که مطالب و فونتها فارسی حتی در txt که در کامپیوترم هست بهم رخته
چه برسه به گوشی ...
این مطالبت 9 صفحه هستند که واسه word مناسب هستند ...
من اصلا تو هاردم یه تکست ندارم که فونت فارسی داشتهباشه
word پس واسه چی ساخته شده ؟
در ضمن سوکت 3.5 را فقط سوکت 3.5 پر میکنه جاشو
اینکه بهمراه هد ست موجوده زیاد مهم نیست
همانطور که خیلیهادر مقایسه ساتیو با سایر گوشیها میگفتند که ساتیو سوکت 3.5 نداره ...
اینجا هم 8300 نداره ...
در کل نیازی به این همه بحث نیست
8300 یک گوشی جاوای خوبی هست
و ان86 یک گوشی سیمبیان خوبی هست
ممئنا ان86 بهتر هست
اما کسی با توجه به نیازهای خودش یکیشو انتخاب میکنه