چيپستش همونه محمد جان . به Tuneup كه زياد اعتماد نميشه كرد ولي Sandra اگه به روز باشه اطلاعات دقيقي ميده.
Printable View
چيپستش همونه محمد جان . به Tuneup كه زياد اعتماد نميشه كرد ولي Sandra اگه به روز باشه اطلاعات دقيقي ميده.
این نرم افزار درست کار نمی کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
نرم افزار Hyper-Threading Technology Test Utility رو دانلود کردم، هر 3تاش رو روی کامپیوتر من زرد نشون میده، در صورتی که مادربوردم این قابلیت رو پشتیبانی میکنه و بایوسش هم به روزه.
من از اینکه چیپست 8ie2004p هست مطمئن هستم چون در هنگام بوت این نام رو روی صفحه ی مانیتور می بینم و با هر نرم افزاری که کار میکنم این نام رو شناسایی میکنه.
مادربرودت چیپستش 845 فکر نمی کنم HTرو پشتیبانی کنه، توی سایتش که چیزی ننوشته پشتیبانی میکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن جان راست ميگه . ببين كدوم cpu رو روش انداختي؟
Hyper Threading Technology
To enable this feature, it requires a computer system with an Intel Pentium®4 processor that supports Hyper-Threading technology and an operating system that includes optimization for this technology, such as Microsoft® Windows ® XP. Set to [Auto] if using Microsoft® Windows® XP, or Linux kernel version 2.4.18 or higher. This option will be hidden if the installed CPU does not support Hyper-Threading technology.
ترجمه:
تکنولوژی فوق اتصالات
برای فعال سازی این قابلیت، مستلزم داشتن سیستم کامپیوتری با یک پردازنده Intel Pentium®4 که پشتیبانی کند Hyper-Threading technology و سیستم عاملی که فراهم کند بهترین حالت رو برای این تکنولوژی، مثل Microsoft® Windows ® XP. این قابلیت به صورت خودکار می باشد اگر استفاده می کنی Microsoft® Windows ® XP، یا Linux kernel version 2.4.18 یا بالاتر. این گزینه مخفی خواهد بود اگر نصب نکرده ای CPU که Hyper-Threading technology را پشتیبانی کند.
دوستان CPU من Intel P4 Celeron 2.4 هست و طبق فرمی که لینکش رو arbh عزیز فرستاد این تکنولوژی باید به راحتی در سیستم من فعال بشه که نمیشه.مشکل همین جاست
توی لیست نوشته CPU HT روش کار می کنه، ننوشته که HT رو پشتیبانی میکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
کار کردن با خوب کار کردن فرق می کنه.
اجب آدمی هستی آخه کدوم سلرونی دیدی که قابلیت HT رو پشتی بانی کنه :laughing: :biggrin:
چند روزه ملت رو الاف کردی آخرش میگی CPU سلرون داری، آخه آدم گیر چه آدم هایی میفته.
حسن عزیز اولا تند نرو.اول فکر کن بعدا حرف بزن
دوما معنی این حرف چیه؟ :
توی لیست نوشته Cpu Ht روش کار می کنه، ننوشته که Ht رو پشتیبانی میکنه. :laughing:
خوب وقتی کار میکنه یعنی پشتیبانی میکنه دیگه!!! :biggrin:
سوما من هم می دونم کار کردن با خوب کار کردن فرق داره اما من گفتم که Ht روی سیستمم کار میکنه(باید کار کنه) نگفتم خوب کار میکنه. :tongue:
:laughing: :biggrin: :cool: :) چهارما اگه شما ندیدی من اونقدر دیدم تا دلت بخواد
پنجما اگه شما فکر میکنی وقتت رو هدر دادی میتونی دیگه با این تایپیک همکاری نکنی (کسی شما رو اجبار نکرد بیاد تو و نظر بدید و من هم به آدم هایی مثل شما هیچ احتیاجی نداشته وندارم و نخواهم داشت). :angry: :angry: :angry:
محمد حسين عزيز چيزي بنام Intel P4 Celeron 2.4 وجود نداره . يا Intel P4 2.4 , يا Intel Celeron 2.4 كدوم؟
در لينك زير ليست پردازنده هاي داراي اين فناوري ديده ميشه :
بدرود...