-
شما اگه دقت ميكردي من موافق نبودم اين خريد سنگين انجام بشه اونم از ENGLAND
طراحي مادربرد قديمي؟ خوب معلومه كه چيپست براي استفاده از نسل جديد مادربرد و CPU بايد تغيير كنه استفاده از سيستم تهويه نامناسب كه باعث گرمايش درون سيستم ميشه جزي از طراحي كه با استفاده از مشخصات جديد و غيره بر پايه CONTROLLER CHIPSETو CPU انجام ميشه و تمامي اين طراحي براساس محاسبات انجام ميشه
اما اصول طراحي PCB روي اين نسل از سيستمهاي PAVILION نميتونه تغيير بكنه
اصلا جا و فرصت براي اين كار هم براي HP نيست وگرنه سري ENVY رو نميزدند
شركتهاي داخلي هم اينو مطمين باشيد كه بدليل كانفيگ بالا در سري DV8 و غيره
قطعات و لوازم و مادربرد اضافي وارد نميكنند در نتيجه در صورت كه مشكلي براي خريدار پيش بياد ميفرستن به HP دوبي و از نزديك اطلاع دارم
اما در كل بهتر از نداشتن گارانتي و بي پناه بودن (بالاخره كسي هست)
من با PAVILION موافق نيستم اما سري ENVY رو به احتمال زياد ايران اچ پي وارد ميكنه
-
موجود در hp dubai
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4443121#post4443121
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من تقریبا بحث ها رو خوندم ، اولا گزینه های نظر سنجی اشتباه هست غیر از دل
سونی و اپل لپ تاپ حرفه ای و مهندسی خاصی ندارند ، سونی سری BZ رو داره ولی در حد بقیه نیست
ببینید اگه منظور شما از لپ تاپ حرفه ای برای بازی باشه یکسری مدلها هستند
اگه منظورتون برای کارهای مهندسی و کاربرد صنعتی باشه کلا انتخاب ها فرق میکنه
گرافیک های ATI Radeon و nVidia Geforce برای کارهای مهندسی توصیه نمیشن
ببینید یکی از بهترین لپ تاپ های مهندسی و کاملا حرفه ای که ساخته شده Dell Precision M6400 Covet هست که گرافیک nVidia Quadro FX داره
شما برای این نوع لپ تاپ ها از Dell - Lenovo میتونید انتخاب های خوبی داشته باشید
اگر برای بازی میخواهید با نهایت 2 میلیون تومن هم میتونید بهترین مدل از HP و Sony داشته باشید که کارتون رو راه میندازه و تا 2-3 سال تامین هستید ، ولی من این لپ تاپ ها رو همرده لپ تاپ های مهندسی نمیدونم
-
ممنون دوستان از نظرات خوبتون
من با صحبت دوستان به این نتیجه رسیدم که از همین ایران خرید بکنم و برم یه چرخی هم توی پایتخت و پاساژ ایرانیان بزنم ببینم در مورد لب تاپ hp و sony چه چیزی دستگیرم میشه
فقط من یک سئوال داشتم که کسی جواب نداد
میخواستم ببینم فروشگاهای هست که محصولات hp مخصوصا مدلهای ENVY را داشته باشه ؟