آقا اصلا من اطلاعاتم ناقص.نقل قول:
از اساتید بپرس معنی desktop replacement رو برات بگن.
Printable View
آقا اصلا من اطلاعاتم ناقص.نقل قول:
از اساتید بپرس معنی desktop replacement رو برات بگن.
من با اطلاعات شما کار ندارم! اصلا هم نمیدونم چی میدونید چی نمیدونید!نقل قول:
حرف من واضح هست!!!
من به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه لپتاب نمیگم!!!
درضمن این سیستم cpu که داره 130 وات مصرف داره! پس یا باید یه باتری 40 50 سلولی براش تهیه کنید یا همیشه توی برق باشه! چون باتری 50 سلولی شاید پیدا کردنش سخت باشه پس همیشه توی برق هست! و برای اینکه همیشه توی برق باشه باید همیشه روی میز باشه! و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!
درضمن من نمی خوام بحث کنم! بهتره ادامه ندید!
نقل قول:نقل قول:
چرا ادامه ندیم؟ داریم خیلی دوستانه بحث میکنیم تا به یه نتیجه برسیم.
ببین دوست من.شما قرار بود desktop replacement laptop رو کامل اینجا توضیح بدی.شاید واقعاً من و دوستان و شرکت تولیدی در اشتباه باشیم.
دلایل شما سلیقه ای هستش در صورتی که ما داریم به شما با مدرک علمی بحث میکنیم.
مهم نیست که شما به تنهایی اسم این لپ تاپ رو چی میذارید,مهم اینه که علم کامپیوتر چه اسمی رو این میذاره.
اگه قرار باشه هر کسی بنا به سلیقه اش بیاد یه چیزی بگه من میگم اینجافروم نیست و وبلاگ هست!
اتفاقاً نوت بوک من هم همیشه روی میزه...(تا امروز نمیدونستم به جای نوت بوک دسکتاپ به من قالب کردن نامردا!)نقل قول:
و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!
در ضمن قرار بود desktop replacement laptop رو کامل توضیح بدید.(به کلمه ی laptop دقت کنید!)
حرف من:نقل قول:
من به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه لپتاب نمیگم!!!
یک سوال دارم:
لپتاب به چی میگن؟
کامپیوتر شخصی که از نظر ظاهری lid دار باشه و قابل جا به جایی.نقل قول:
ضمناً بیزحمت قبل از فرافکنی سوالات منو جواب بدید.ممنون. اول جواب سوالات من بعد پرسش.
جالبه!!!نقل قول:
1:عزیز یک خواهش دارم!
برید به این آدرس:
همون آدرس سازنده هست! لطفا بخونید! و به من بگید در یک صفحه معرفی لپتاب! چند بار کلمه لپتاب تکرار شده! خوب بشمارید!کد:http://www.sagernotebook.com/product_customed.php?pid=171297
چند بار بود؟؟
وقتی نوشته "The world’s most powerful desktop replacement featuring " و هیچ حرفی از لپتاب بودن نکرده! فقط نوشته جایگزین دسکتاپ! همین!!!!
و باز هم میگم از چیپ و cpu دسکتاپ استفاده کرده! چطوری میگید لپتاب هست!؟
كاربر گرامي amir200812
من ادعايي ندارم اما اينو مطمئن هستم كه درخت هر قدر پر بارتر باشه سرش پايينتره
میبینم که هیچ کدوم از سوالات من رو جواب ندادید!نقل قول:
طبق ادرسی که دادید به عکس زیر توجه کنید لطفاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالای اون عکس چی نوشته؟!
اگه مشکلی در خوندنش دارید واستون میخونم: New NP928 NoteBook !!!!!!!!!!!!! :27:
توصیه میکنمیک بار دیگه سوالاتی رو که در پست های قبلی ازتون پرسیدم رو جواب بدید.
شاید نمیدونید منظورش از notebook چیه؟:27:
-------------------------------------------------
ببینید دوست من!
من نمیخواستم اینقدر پیگیر بحث بشم ولی وقتی پیش میاد که کسی به اشتباه خودش اصرار میورزه و میخواد خودشو با دانش تر از بقیه نشون بده مجبورم که بیام وسط.
الان هم از این همه اصرارت چی گیرت اومد؟اینکه کل تاپیک دارن به حرف های شما میخندن.
شما وقتی که میبینی حرفت درست نبوده خیلی حرفه ای میتونستی بگی : درسته بچه ها...حق با شماست!
کلا اعتراف به اشتباه یه عمل خیلی professional هستش...
متاسفانه الان که نگاه کردم دیدم شما تو اکثر تاپیکهای خرید نوت بوک پستهایی میزنی که کاملا اطلاعات غلطی داره...جالبه که با همه هم درگیر میشی و شدیداً اصرار میکنی که حرف شما درست و حرف بقیه غلط!
نمونه اش تو تاپیکی هستش که لینکشو میذارم:
در ضمن تو اون تاپیک هم یه پست در رابطه با حرف اشتباهتون در رابطه با رم کارت گرافیک گفتم..(همون که گفتید:رم گرافیک لپ تاپ همش از رم سیستم share میشه! و رم اختصاصی کارت همش از رم سیستم هست!)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4246011
پیشنهاد میکنم سایر دوستان اون تاپیک رو هم بخونن.
حالا هم اگه باز هم میخواهید بحث کنید جای خود داره...
قرار نیست همه در علم کامپیوتر متخصص بشند.میدونم که شما سعی داری به دیگران کمک کنی.ولی سعی کنید اول وارد این رشته بشید و بعد از اینکه اطلاعاتتون کامل شد برگردید و به سایر دوستان کمک کنید.
با ارزوی موفقیت...
فکر میکردم شما می گید لپتاپ هست نه نوتبوک! نظرتون عوض شد؟نقل قول:
نگفتی تو صفحه معرفی یک لپتاب چند بار کلمه لپتاب بود؟
در مورد مموری هم توهمون جا یک پست زدم برید بخونید! تمام مواردی که به من توصیه میکنید مخصوصا اینکه "اول وارد رشته بشید" رو به خودتونم توصیه میکنم!
ببینید من نمیخوام باعث بالا گرفتن بحث (البته منظورم در راه نادرست هست) بشم. ولی خب امیرجان برای من هم پیش اومده همچین مسائلی. یکی دو بار شد که اطلاعات کافی راجع به چیزی نداشتم دوستان می اومدن راجع بهش صحبت میکردیم من رو حرفم پافشاری میکردم. ولی الان که تعداد پستام زیاد شده دیگه دستم اومده که:
1. هیچ حرفی رو از روی نظر شخصی نزنم و اگه میزنم تاکید کنم که این نظر شخصی منه.
2. همیشه برای حرفم دلیل و مدرک داشته باشم و چیزی که ازش مطمئن نیستم رو تبدیل به واقعیت و یک امر بدیهی نکنم.
3. اگه با کسی اختلاف نظر پیدا کردم سعی کنم حرفش رو موشکافانه بررسی کنم و دلایل و مدارکشو برای اثبات حرفش نگاه کنم تا اگه در موردی اشتباه کردم متوجه اشتباه خودم بشم تا هم بقیه گمراه یا خسته نشن و هم این که به اطلاعات خودم اضافه کرده باشم.
4. اگه اشتباه کردم اشتباه خودمو با جرات تمام اعلام کنم. نه تنها باعث کسر شان نیست, بلکه نشون میده کاملا آدم باز و روشن فکری هستم و اشتباهات خودم رو می پذیرم.