نقل قول:
من قبلا هم به شما گفتم درست نیست که بگیم فلان مارک از اون یکی بهتره. هر مارکی هزار تا مدل داره که توشون خوب و بد پیدا میشه.
ضمنا من متوجه نشدم منظورتون از مدل با کیفیت چی بود. این مدل هایی که من به شما معرفی کردم مدل های خوبی هستند ولی دلیل نمیشه تو قیمت پایین تر پاناسونیک مدل خوب نداشته باشه.
دلیل اختلاف قیمت این دو تا مدل که شما نام بردین (TZ5 , S980) رو براتون میگم که بدونین چرا سونیه این همه ارزون تره.
TZ5 لنز واید 28 میلیمتر داره. زوم 10x داره. ماکروی بهتری داره. لرزشگیر داره. فوکوس دستی داره. وایت بالانس manual داره. دیافراگم لنزش در حالت تله بازتره. سرعت شاتر 60 ثانیه داره. فلاشش قوی تره. سرعت عکاسی پیاپی بهتر. سنسور چرخش. صفحه ی نمایش بزرگتر و با کیفیت تر. و البته سنسور بسیار قوی تر که نویز عکس رو به طرز قابل ملاحظه ای پایین میاره.
همون طور که میبینید این اختلاف قیمت بی دلیل و فقط به خاطر مارک نیست.
به اين لينك حتما يه سري بزنيد.
[HTML]http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result5.asp?Cam1=DC-Pan-ZS1&Cam2=DC-Pan-TZ5&Cam3=DC-Pan-FX37&Cam4=DC-Son-S980&Cam5=DC-Son-W220[/HTML]
:10:پس بي زحمت اگه ميشه چند تا مدل خوب، جديد و با كيفيت از panasonic كه قيمتي بين 200 تا 300 هزار تومان ( نه بيشتر) داشته باشند، به من معرفي كنيد. غير از اونهايي كه قبلا گفته بوديد.:10:
:20:اگه ميشه در برند sony هم چندتا مدل خوب با اون قابليتهايي كه در بالا ذكر كرديد هم برام بذاريد (البته با همون قيمتي كه گفتم) ممنون ميشم. :20:
در اينجا با توجه به حرفهاي شما ميتونيم نتيجه بگيريم كه در كل دوربينهاي panasonic يه ذره كه نه خيلي بيشتر نسبت به دوربينهاي sony ارزش و كيفيت دارند؟ چونكه اكثر دوربينهاي panasonic همين قابليتهايي را كه شما گفتيد را دارا هستند. :46: