فقط hd شك نكن...
Printable View
فقط hd شك نكن...
سلام.نقل قول:
من قبل از این قسمت گفتم که :
<<در مورد تایپ sms بستگی به شما داره و کیبوردتون (بسته به نوع گوشی) مثلا" من با کیبرد jasjar خیلی راحت تایپ میکنم و لی با کیبرد آلتیمیت 9502 تا حالا یک بار هم تایپ نکردم چون به قول خودمون راه دست نیست >>.
یعنی بستگی داره به این دوستمون که میخواد از کیبرد استفاده کنه و اینکه اندازه کیبرد روی دستگاه حتی اندازه انگشتهای ایشون.
بعد تو جواب اینکه ایشون گفته بودن :
<< سرعت کار با تایپ هوشمند زیاده یا باید آروم تایپ کنیم تا موبایل 2زاریش بیافته؟ >>
من اون مطلبی که شما میفرمایید رو گفتم:
<< اینکه شما مجبور باشی آرام آرام تایپ کنی که گوشی بتونه دستورات رو اجرا کنه اصلا" فکرش رو هم نکن و شما میتونی با هر کدوم از این سه نوع گوشی که فرمودید مسابقه بدید.(و البته من فکر میکنم برنده نهایی گوشی شما باشه.)>>
منظورم اینه که گوشی از نظر سرعت فهم کم نمیاره و تاخیر در تایپ نیاز نیست.
شاد و پیروز باشید.
1- ممنون ، منظورم وقتیه که با قلم بنویسیم و از قابلیت تشخیص دست خط و تبدیل اون به sms استفاده کنیم. آیا باید آروم حرف به حرف بنویسیم یا اگه با سرعت (مثل نوشتن رو کاغذ) بنویسیم میتونه تشخیص بده ؟نقل قول:
2- تا دوشنبه می خوام گوشی رو بگیرم. پ
اگه کیبرد نخوام قطعا ً HD رو میخرم ( بقول دوستمون شک نکن :46:) ،
اگر هم کیبرد بخوام باید بین X1 و Touch Pro انتخاب کنم. اونجور که تو gsm دیدم تفاوتشون ایناست :
pro دارای Lcd کوچیکتریه.
pro میتونه wma هم پخش کنه.
pro از صفحات xhtml تو نت پشتیبانی میکنه.
x1 تایپ هوشمند T9 داره.
x1 دارای AGPS هستش ( = فدرت دریافت سیگنال های ضعیف ).
x1 طبق گفته دوستان باری بهتری داره.
شما تفاوتی تو عمل دیدین که بتونه تو انتخاب تاثیر زیادی داشته باشه؟
نقل قول:
سلام.
در مورد نوشتن با قلم اگر شما بتونید حروف رو به سرعت بصورت درست بنویسید گوشی برای پردازش مشکلی نداره چون همونطور که حتما" میدونید در موقع نوشتن با قلم یک سری تغییرات کوچیک باعث میشه یک حرف به حرف دیگه ای تبدیل بشه (باید زیاد تمرین کنید )ولی به هر صورت از نظر سرعت تشخیص گوشی کم نمیاره.
و اما من با تاچ پرو خودم کار نکردم نمیتونم X1 رو با ین دستگاه مقایسه کنم و در این مورد نظر بدم.تنها چیزی که میتونم بگم اگر خواستید یکی از این دو رو بگیرید قبل از خرید کیبرد هاشونو رو تست کنید ببنید دستتون رو کدوم یکی بهتر کار میکنه (بخاطر تجربه ای که تو کار با کیبرد PPC دارم)همونطور که گفتم مثلا" من اصلا" با کیبرد I-mate ULTIMATE 9502 اصلا" نمیتونم کار کنم اما با X1و JasJar به راحتی میتونم.
شاد
من همین دیروز با تاچ پرو که ماله دوستمه کار کردم.
کیبردش خیلی خوب بود و به سرعت باش نوشتم.ولی نوشتن با قلم را امتحان نکردم چون وقت کم بود.
ولی در مورد ایکس1 باید بگم که به دلیل درشتی دکمه ها و فاصله بین ان ها از سرعت بیشتری برخوردار میباشد.
یه دوستی دارم که به دلیل اینکه یه موبایل فروشی داره با هر دو کار کرده(به طور هم زمان) و میگه ایکس1 کیبرد بهتری داره واین که کیفیت ال سی دی بالاتری هم داره.
به نظره من دوستم راست میگه چون ایکس1 به دلیل کیبرد بزرگتر راحت تر میشه باش تایپ کرد و ال سی دیشم به دلیل پیکسل بالاتر و بزرگتر بودن کیفیت بهتری داره.خودمم که با ایکس1 کار کردم به این نتسجه رسیدم
البته بازم شما اگه خودت با هر دو کیبرد هر دو گوشی کار کنی بهتره.چون هر کسی با یه کیبرد راحتره.
به نظره من غید اچ دی را به کل بزن و بین تاچ پرو و ایکس1 به نظرم بهترین انتخاب ایکس1 میباشد.البته این نظره من بود.
سلام.نقل قول:
منم در مورد راحتی کار با این دو کیبرد فکر میکنم همینطور باشه و کار با کیبرد x1 به همین دلیل که گفتید (فاصله بین کلید ها) راحت تر باشه البته بازم میگم فکر مینم و در عمل شاید به گونه دیگری باشه و بهترین راه تست توسط خریدار میباشد چون حتی فرم انگشتهای افراد مختلف هم میتونه تاثیر زیادی تو این مورد داشته باشه.
شاد و پیروز باشید.
دوستان جمیعا سلام
اولا َAryan Land عزیز ، خیلی مخلصیم. واقعا سایت هندهلدیوزرز محشر بود . . . . محشر ! دیشب تا 5:30 صبح نتونستم ازش بیآم بیرون:20:
عارضم خدمتون که ، امروز تصمیم گرفتم از این به بعد یادداشت های روزانه ام رو بجای سررسید تو PPC بنویسم تا بتونم دسته بندیشون کنم ، واس همین قطعا کیبرد دار میگیرم. یا x1 یا Pro . از دوستان کسی محصول بهتری تو برندهای دیگه سراغ داره ؟ تا 1 تومن . تا حالاش که کفه x1 سنگین تره !
به نظره من همین ایکس1 بهترین گزینه میباشد.
بقول دوستون فقط hd و بس.واسه خودش سلطانـیــــــــــــــــــ ــــه
یا علی
میشه دلیلتونو برای این انتخاب بگین؟نقل قول: