نقل قول:
ecs g31 مین خوبی من امروز تستش کردم دیروز هم 45 خریدم کف قیمتش تا 50 تومن هم میفروختند ولی برای اورکلاک ضعیفه در مجموع مینه خیلی خوبیه نسبت به قیمتش و ارزش خرید صددرصد داره
ببخشید اگه این سوال مبتدیانه هست: برای اورکلاک خود مادربورد ضعیفه یا برای اورکلاک باقیه قطعات؟اصلا خود مادربورد رو اورکلاک می کنن؟
نقل قول:
p43 منظورم بایواستار بود نه گیگا و برتریش چیپست قویتر و پی سی آی 2 و قدرت اورکلاک بالا این مین
قیمت این مین و نام کاملش رو لطفا بفرمایید و اینکه آیا با توجه به تفاوت قیمتش با ecs g31 تفاوت زیادی در عملکرد داره؟یعنی نسبت به هزینه اضافه تر نسبت به اون مین ارزش خریدن داره؟
نمی دونم.فردا روی پاور نگاه می کنم.
نقل قول:
EP43 - Ds3l قیمتش رو توجه کردی؟!؟!؟
بله.اگه سی پی یو 5200 بردارم می تونم اونو بردارم.چون گفتم حدود 300 تومن بودجه دارم یه خورده بالاتر اگه واقعا تاثیر داشته باشه مشکلی نداره
نقل قول:
کی گفته مین برد تاثیر اصلی رو داره تو بازی ها!!!
من چنین چیزی نگفتم.فقط در جواب دوستی که گفته بودن با توجه به اینکه برای گیم می خواد p43 برداره بهتره، دلیلش رو پرسیدم
نقل قول:
اورکلاک در چه سطح باشه و بودجه چی باشه!بند های خیلی بهتری هم هستند نسبت به پاتریوت!تازه اونم قرمزش برای اور هست!
خب تو یه رنج قیمت مناسب با بودجه من، شما کدوم رم رو پیشنهاد می کنید؟که بهتر هم اور بشه؟
ضمنا من هنوز جواب این سوالم رو نگرفتم:
آیا PCI Express 2 همون PCI Express x16 هست؟ و PCI 1.0 همون PCI Express 8x?