تاپیک جدا بزن و توضیحات کامل بده! (برای چه کاری میخوای و ....)نقل قول:
Printable View
تاپیک جدا بزن و توضیحات کامل بده! (برای چه کاری میخوای و ....)نقل قول:
من كه تا حالا نشنيدم بازي با اينكه رمت dd2 يا ddr3 باشه مشكل داشته باشه. تازه فرض كنيم اينطور باشه بازيهاي قديم نبايد ddr3 رو بشناسه نه برعكس.نقل قول:
شما باس 800 با cl4 بگير مطمئن باش ddr3 رو ميخوره.
بارار کامپیوتر با سرعت سرسام آوری پیشرفت می کنه. هیچ موقع نمیتونی بهش برسی . هر وقت سیستمی ببندی بدون توجه به زمان بستن تا 2 ماه دیگه مطمئنا پشیمون می شی و دوباره حرص قطعات جدید می گیرتت .
تا فردا هم صبر کنی می بینی با اومدن ddr3 هم خبر از تو راه بودن تکنولوژی های جدید میات شاید usb3 شاید pciexpress3 و شاید پردازنده های جدید تر و جدید تر. اونموقع باید دوباره صبر کنی برا چند ماه دیگه .
هنوز هم دو دلم و لی احتمالا می رم می بندم چون هم ممکنه پولا از دستم برن و هم بد جوری این سیستم قدیمی کلافم کرده .
ببين amd بعد از مدتها كه پردازنده phenom II رو داده بيرون هنوز هم از ddr2 پشتيباني ميكنه اين يعني اينكه هنوز ما تا حداقل 3-4 سال ديگه ddr2 رو با حضور فعال در بازار داريم.
در مورد usb3 هم زياد نگران نباش چون به محض اومدنش، ميتوني با يه كارت pci (شبيه مودم pci ) از اين قابليت جديد روي مادربردت استفاده كني.
امروز یه سری رفتم بازار یه ماردبورد دیدم به اسم asus p5qc فروشنده میگفت هم d2 می خوره هم d3 . خیلی هم ازش تعریف کرد . ولی یه جای دیگه که رفتم طرف مردونگی کرد با اینکه خودش هم داشت بهم گفت این برد رو نبندی بهتره . کلا وسایل که قابلیت های دوگانه دارن کارشون خوب نیست . می گفت من یه بار با هزار بدیختی روی این نوع مادروبرد دو تا رم d3 رو مچ کردم و رم گذاشتن روی این نوع بورد و ست کردن اونا با هم خیلی سخته .
البته می گفت با رم های d2 هیچ مشکلی نداره و فقط با d3 ها .
نظرتون چیه ؟ درست می گه این بابا ؟
حرفش کاملا درسته
ضمنا اون مادربورد سابقه ی پریدن بایوس رو هم داره و اصلا به قیمتش نمی ارزه..... دور ddr3 رو هم خط بکش