-
سلام مهدي جان
الان يك جمع بندي مي كنم
دوست عزيز من اون فايل 15 مگي رو دانلود كردم و يك فايل براي نصب بود همين و برنامه ي تبديل تريل به فول توش نبود و نسخه ي 45 بود اگر قرار باشه اين 8 مگ رو دانلود كنم به جاي اين 8 مگ يك برنامه ي ديگه كه كارش همين باشه و فول باشه بي زحمت معرفي كنيد
حالا متوجه شديد؟؟؟
ممنون
باي
-
ولي زاده جان سلام
1 - در صفحه قبل همين تاپيك علي عزيز يك برنامه را معرفي كرده اند كه نسخه فول است و حجمش هم حدود 2 مگ است.
2 - در مورد فايل 15 مگي كه مي فرماييد بايد بگم كه برنامه av voice changer را خود من دانلود كرده ام. يك فايل ستاپ و يك فايل تبديل به فول جمعا 15 مگ است. شايد شما يك چيزه ديگر را دانلود كرده ايد؟
-
سلام مهدي جان
حجم اون Voice Mask Pro اولا حدود 5 مگ بود كه قبلا دانلود كردم ولي بلد نيستم باهاش كار كنم شما بلدي؟؟؟
در مورد Av Voice Changer بايد بگم كه من حجم 15 مگي رو از همين سايت دانلود كردم ولي چيزي توش نبود غير از فايل ستاپ اين رو بي خيال شيد كه اعصابش رو ندارم
ممنون
باي
-
ولي زاده جان سلام
اين آخرين پستي است كه من در اين تاپيك مي دهم. برنامه اي كه علي جان لينك داده اند، فقط 2.4 مگابايت است. من خودم دانلود كردم.
در مورد برنامه av voice changer هم بايد بگم كه لينك نسخه 51 كه به همراه تبديل كننده نسخه تريال به فول هست را در انجمن كرك و سريال لينك داده ايم. كلا 15 مگابايت است. اگر واقعا برنامه خوب در اين مورد مي خواهي مجبوري كه دانلودش كني. حالا ديگه خود داني.
فكر نمي كنم ديگر نيازي به توضيح اضافي باشه.
-
سلام مهدي جان
باشه دانلودش كردم خيلي دير جواب دادي من قبلي كه شما بگيد دانلودش كردم و كار باهاش نكردم فعلا
ممنون
باي