الان وقت ندارم بعداً می گم.
Printable View
الان وقت ندارم بعداً می گم.
پس منتظریم میلاد جون
اقا میلاد منو تو این زمینه راهنمایی کردن از خودشون هم درخواست کردم یک راهنمایی کند ما رو تو این زمینه..
سلام دوست عزیز
در رابطه با خطوط تلفن dect باید بگم که این سیستم به افراد و منزل های شخصی هم ارائه میشه ...
وقتی که این خطوط تلفن رو از مخابرات گرفتی دو تا جعبه که تقریبا هر کدوم 2 کیلو هست بهت میدن که به سیم حدود 10 متر هم میدن که باید یک جعبه رو در جهت آنتن مخابرات و دیگری رو داخل خونه یا هر جای دیگه وصل کنی سپس با سیم مورد نظر به هم وصل میکنی یکی از جعبه ها که به برق میشه رو پشتش رو یه دید بزن جای دو یا سه تا سوکت میبینی یکی که برای خط تلفنه و یکی دیگه برای اتصال سیم شبکه هست که به کارت شبکه کامپیوترت وصل میشه ...........
حال برای راه اندازی adsl باید به یکی از آی اس پی ها بری که تجهیزات این خطوط رو در مخابرات داشته باشن... و قرار داد میبندید..
و باید منتظر باشی که براتون اینترنت پرسرعت رو روی خط dect فعال کنن...
در ضمن ساخت کانکشنش رو ازشون بپرس که یه کمی فرق داره....
در مورد سرعت اینترنتش هم تا جایی که میدونم فقط به عنوان 128 بهت میدن نه میتونی سرعت بیشتر بگیری نه کمتر.....
در رابطه با سرعت دانلودش هم باید بگم بد نیست یعنی زیاد جالب نیست...
من خودم به این خطوط وصل میشم و حداکثر سرعت دانلود در حد چند ثانیه شاید به 10 برسه..
در حال عادی سرعت دانلودش 5 تا 6 هست (از اون جایی که تجربش رو دارم)..
.................................................. ..................
آيا اينترنت 1 mb رو هم ميشه روس اين خطوط استفاده كرد ؟ با تشكر
من جدیدا متوجه شدم که isp ها روی این خطوط سرعت خاصی نمی تونن بدن..
تازه همه آی اس پی ها هم این خطوط رو ساپورت نمی کنن..
سرعتش خیلی کمه..
الان حتی به 60 kb هم نمیرسه..
توصیه میکنم بری همون خطوط مسی رو بگیری فقط بدون pcm باشه..
سعید خان هزینه ماهیانه چقدر هستش ؟
هزینه تجهیزات چقدر هست ؟
من اگه به جای شما بودم میرفتن اینترنت وایرلس میگرفتم..نقل قول:
من ماهی 13000 تومن دارم پول میدم سرعت اینترنتش خیلی کمه..(الان زیر 60 kb)
در مورد تجهیزات باید توجه داشته باشی که این خطوط رو باید از مخابرات بگیری قیمتش(فکر کنم) هم مثل دیگر خطوط معمولی
تلفن هست اون تجهیزات رو هم خود مخابراتی ها میان وصل میکنن..
توصیه من اینکه بری وایرلس بگیری .. که دیگه منت مخابراتی ها رو نکشی..
منم پیشنهاد میکنم چنین خطهایی را نگیرید. داخل شهرک صنعتی هم ما مشکل adsl و وایرلس داشتیم مجبور شدیم این خطها را بگیریم. بعد از هزینه های متداول مجبور شدیم از اینترنت دایلاپ استفاده کنیم.
البته الان مشکل adsl داخل شهرک حل شده.
نقل قول:
سلام
دیدم با ارسال پستهای مکرر هنوز مشکلون حل نشده. من با رئیس مخابراتی که شما بهش توهین های اساسی کردید صحبت های زیادی داشتم. فکر نکنم تا اون حد آدم بدی باشه، چون خداییش خیلی پیگیری کرد و مشکلات را به ارگانهای مختلف اعلام کرد. خودش هم از خداشه که اینترنت این منطقه راه اندازی بشه ولی طی آخرین اخبار میفته برای سال آینده. شاید شما مشکلت را درست بیان نکرده بودی که طرز رفتارش باهات خوب نبوده ، این رئیس مرکز استقلال مهندس سلط.... کاملا منو میشناسه. درسته با اصطلاحات آشنایی نداره ولی از حق نگذریم از مدیر و رئسای دیگه آدم کار راه بنداز تری هست. ولی با یک نظر نمیشه افراد را شناخت، بگذریم.
اگه اطلاعات بیشتری برای راهنمایی راه اندازی اینترنت پر سرعت در منطقه ای که خطوط dlc داره، خواستی با من تماس بگیر یا یک شماره برام بفرست من باهات تماس بگیرم چون مشکل حل شدنیه !!!
موفق باشی
نقل قول: