-
mehran jan tozihate besiar khoobi dadand ke man az ishan tashakor mikonam.man dar edameye sohbathaye ishan motezaker besham ke shohrate virusha kheili tasir mostahim dar tashkhisat antivirusha dare,yanni be ebarati virus blaster shohrati ke dare sar be falak mikeshe va age antiviruse sherkati natoone ino tashkhis bede darvaghe kheili latme mikhore va hamchenin in masale alan intore vali avayele zohooresh intori nabood.harchand ke hanooz versionhaye jadid az blaster hastand ke hanooz motevaje nashodand ke in hamoon blastere balke ba namhaye jadid mesle welchia ya nachi va... ke hanooz bekhoobi antivirusha nemitoonand tashkhis bedahand.
begzarim ,be nazare man behtarin antivirus motealegh be motabartarin sherkate amniati bename symantec hast .albate noskheye professional ke man mostaghiman az khode sherkat gereftam 237mb sizeshe ba bastebandie kheili mahshar.ke albate man tooye iran mesle ino nadidam kesi dashte bashe.man ham ke daram khodam 2mahe pish az america avardam.besiar khoobe .aslan ghabele moghayese ba baghie antivirusha nist.16% ram ra ham bishtar eshghal nemikone.dar morede emtehani ham ke agha mehran farmoodand aslan kari be read me nadasht.va faghat 2file ra pak kard.belafasele bad az download.
-
farhad_7joon جان فارسی بنویس
-
-
farhad_7joon جان شما بايد فارسي بنويسي!!!!!! :!: :!: :!:
gelgelee, جان اين انجمن خودش اين امكان رو داره و نميشه كدش رو استخراج كرد ...
در ضمن كد هايي هستن براي نظر سنجي كه نمودار هم ارايه ميكنن :wink:
-
سلام:
من تاچند وقت پيش از Norton استفاده مي كردم ولي از زماني كه MCafee2005روگرفتم نظرم عوض شد چون خيلي عالي جواب دادوحتي يك ويروسMorphine پيدا كرد كه Norton پيدا نكرده بود.
فقط يك موضوع هست اون هم update اين برنامه
من وقتي خواستم update كنم پيغام داد شما جز كشورهاي خارج از قوانين امريكا هستيد :evil: :evil: :evil:
چگونه اين برنامه رو update كنم.
منتظر پاسخ وكمك شما دوستان هستم. :D
-
Ali.crack عزیز در این مورد بحث های زیادی شده که می تونی بگردی و پیدا کنی ( تو همین انجمن های خودمون ) :D
-
navid_kashani ازاين كه منو راهنمايي كردي متشكرم :D
-
بچه هايئ گل شرمنده ولي من از فارسي و فارسي نويسي نفرت دارم.خواهش ميكنم يه جوري كنار بياييد با اين قضيه.اگه فونت انگليسي داشته باشيد مشكلي از لحاظ ديدن نخواهيد داشت.در ضمن من يك برنامه نويسم و نميخوام به تايپ فارسي عادت كنم.مخصوصا با لينوكس فدوراsina, navid_kashani,
-
farhad_7joon جان
فارسی نویسی اینجا یه قانونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر طبق صفحه بالا شما اگه فارسی ننویسی باید حذف بشی دست منم نیست
ولی مگه فارسی چشه ؟ بهترین و شیرین ترین زبان دنیا :mrgreen:
در مورد عادت کردنم بگم که خوب می تونید به هر دو عادت کنید مشکلی پیش نمی یاد ( اولش سخته ) منم اولش مثل شما بودم ولی الان ...
-
سلام دوستان
من خودم قبلا از آنتی ویروس های زیادی استفاده کردم
از جمله Norton McAfee Panda PC-Cilln & ... ولی هر کدوم از اونها یه سری مشکل داشته و به طور کلی هیچ چیزی کامل نیست
ولی خوب هر کدومشون هم یه معیار خاصی داشتند
که دیگری اون را نداشته
چیزی که به نظر من خیلی مهمه اینه که یه آنتی ویروس بتونه ویروس هایی که توی البومش وجود نداره را شناسایی کنه یعنی به صورت هوشمند بتونه سورس ویروس یا تروجان را تشخیص بده
از طرفی آپدیت روزانه و سریع داشته باشه
و امکانات الحاقی دیگری هم بهش اضافه شده باشه
از طرفی اگه دوستان خوب توجه کنند می بینند که دو مجموعه Anti virus & Internet security عملا توی تمام آنتی ویروس های جدید در هم ادغام شده پس یه سری از معیارهای Internet security هم باید لحاظ بشه
از جمله پشتیبانی از P2P های مختلف مثل Kazza & Morpheus & bear share & ....
یا پشتیبانی از مسنجر (IM) های مختلف مثل Yahoo & IM2 & MSN & ICQ & ...
یا Mail Scanner قدرمتند و یا scanner ابزارهای جاسوسی و ده ها چیز دیگه
و یه چیز مهمه دیگه اینه که بشه اون را به صورت کامل Customize کرد و هر قسمت را به فراخور امکانات و نرم افزارهای سیستم تنظیم کرد
با این همه موارد که من یا بقیه دوستان ذکر کردند فکر نکنم درست باشه که فقط به یه نرم افزار اکتفا کنیم و با داشتن اون فکر کنیم که توی امنیت کامل هستیم
مثلا ویروس هایی هست که یه آنتی ویروس به خاطر نحوه کد کردن سورس برنامه می شناسه ولی دیگری نمی شاسه یا یه فایل هست که اصلا مشکلی نداره ولی به علت های مختلف یه انتی ویروس به اون گیر میده
در کل من با تست انتی ویروس های مختلف برنامه های زیر را پسندیدم البته با دلایلی که برای خودم دارم
Avast Anti Virus
Zone Alarm security Suite
AD-Aware Se
Avast را به خاطر این امکانات
آپدیت روزانه وسریع برنامه و Virus Defenition توجه کنید که اپدیت روزانه است و نه هفتگی (مشکلی که نورتون داره )
قابلیت کار با virus defenition
اشغال فضای کمی در حافظه
پشتیبانی از مسنجرهای مختلف مانند : MSN & Yahoo & ICQ & AIM(Aol Instant Messenger & trillian & mIRC & Miranda & gaim & Odigo & Gadu Gadu & PSI jabber client و قابلیت اضافه کردن مسنجر های جدید
Mail Scanner قدرتمند با ساپورت Pop3 & STM & IMAP و ...
Network shield
P2P Shield با پشتیبانی از : Kazza & Kazza Lite & Direct Conect & Bear Share & iMesh & WinMX & LimeWire & BitTorrent & Overnet & Morpheus & eDonkey & eMule & Ares & Soul Seek & Opera Dc & Strong Dc & iDc & ...
Script Blocking با قابلیت ساپورت IE & Mozilla & NetScape
قابلیت Virus Cleaner با ساپورت کردن جدید ترین کرمها مانند : Zafi-D & Yaha-Y & Swen-B & Sasser-G & Netsky-AD & MyDoom-q & Klez-j & MyMail-V و صدها نوع دیگه
قابلیت VRDB ( Virus Recovery Database)f که مخصوص این انتی ویروس است و در اصل از سورس فایلهای سیستمی یا هر فایل دیگه که شما بخواهید (توجه کنید از سورس اون نه خود اون) پشتیبان می گیره و در صورت آلوده شدن انها به حذف خطوطی که ویروس توی اونها دست برده فایل را مثل قبل می کنه
با دهها قابلیت دیگه که اگه خودتون برید ببینید بهتره (خسته شدم خوب :wink: )
با رفتن به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون می تونید چیزهای بیشتری در مورد اون بخوانید در ضمن یه نگاهی هم به Award های اون بندازید بد نیست
مشکل این برنامه تنها اینه که Program Control نداره یعنی اینکه از شما در مورد اجازه دادن یا ندادن شما برای وصل شدن یه نرم افزار به اینترنت سوال نمی کنه
برای همین ZoneAlarm را نصب کردم البته دلیل دیگه اش هم اینه که با Avast ست میشه و توی کار هم تداخل ایجاد نمی کنند ( اتفاقی که تقریبا برای تمام انتی ویروس ها میفته و نمی تونن با هم خوب کار کنند)
Zone alarm هم امکانات زیادی داره که من دیگه حالشو ندارم بنویسم
از طرفی هیچ کدام از آنتی ویروس ها ابزارهای تبلیغانی و cookie ها را خوب ساپورت نمی کنند برای همین از نرم افزار محبوب و قدرتمند AD-Aware Se استفاده می کنم که امار دانلود اون خودش همه چیز را ثابت می کنه ( بیش از 6 ماهه که این نرم افزار در رده اول سایت Download.com قرار داره با 1/700/000 دانلود )
در ضمن یه توصیه به دوستان اون هم اینکه بیشتر محبوبیت یه نرم افزار به خاطر تبیلغات اونه نه امکانات اون پس واقع بینانه عمل کنید
ببخشید سرتون را درد آوردم
بای