نقل قول:میانگین هم برای بنزین مصرفی ایران قاعدتاً چند درصدی بالاتر میرود.من چون معمولاً با کولر روشن در ترافیک هستم نمیتوانم درست عنوان کنم و باید بگویم 16-17/100 !و این قطعاً بالا و نا عادلانست.در صورتی که بنزین سوپر هم میزنم. پس شد :نقل قول:
1. کولر .... 2.شهری(ترافیکی) .... 3.بزنین افتضاح ایران (حتی سوپر) .... 4.شش سیلندر بودن و حجم بالا .... 5.و شاید مورد آخر را هم میتوانید بگذارید پر گاز رفتن من....(یعنی درصدی تقصیر هم برای من باشد)
در مورد خدماتش هم بگم که در تهران فقط 2 شعبه دارد . 1. چهارراه قصر 2. میدان آزادی .... و طبق لیست نمایندگی هایی که به من دادند : در کل ایران فقط 4 شعبه ی دیگر ( اصفهان ، رشت ، یزد و ارومیه ) دارد . البته لیست من برای فصل بهار است . شاید تا الان نمایندگی ای اضافه شده باشد که البته خیلی بعید است.
من یک بار 4 راه قصر رفتم و برای یک هفته بعد به من وقت دادند آن هم برای تعویض سنسور ESP که قبلاً هم گفتم تمامی (90%) اسپورتیج هایی که وارد ایران شده اند این قطعه نیاز به تعویض دارد !
در کل اگر کاری برای ماشین هست از یک هفته قبل باید وقت بگیرید ، ماشینتان هم یک روز را باید مهمان آنها باشد !به طور عجیبی شلوغ است.
:11: